7.9.2018
Kategorie: Společnost

Skripal po biliónosmé: Trapnosti politických „elit“ není nikdy dost

Sdílejte článek:

MICHAL BRAND

Tak tu máme další kolo trapností z britské reality show „Skripal, morče a idiokracie“.

Britská „vláda“ – o tom spolku už nemohu psát vláda bez uvozovek – tak tedy britská „vláda“ přišla s dalšími „nezvratnými důkazy“. Mají fotografie dvou Rusů, kteří jistojistě otrávili Skripala a jeho morče. Důkazem je, že oba ruští zabijáčtí agenti přiletěli do Británie. Letadlem! A v tom letadle jistojistě podstrčili Skripalově neteři otrávenou pohanku. Zřejmě schovanou ve flakonu padělaného parfému Nina Ricci.

[ad#textova1]

Když pak Skripalova neteř přišla domů, nastříkala si z flakonu Nina Ricci otrávenou pohanku na talíř a společně se samotným Skripalem ji snědli. Trochu otrávené pohanky pak cvrkla i morčeti a kočkám. Pak ještě nastříkala otrávenou pohanku z flakonu Nina Ricci na kliku Skripalova domu, do klimatizace Skripalova auta, v parku na lavičku. Pak flakon vrátila agentům GRU. Skripal a jeho neteř se tedy otrávili otravnou bojovou látkou v otrávené pohance a pak ještě se otrávili otrávenou klikou Skripalova domu, a nadýchali se Novičoku (a pohanky) z klimatizace auta. A cca tak o dvě hodiny později, kdy si Skripal a jeho neteř dali ještě oběd v pizzerii, protože pohanka je dostatečně nezasytila, tak ještě agenti GRU v parku nastříkali Novičok zamíchaný v otrávené pohance do obličeje Skripalovi a jeho neteři. Skripal a jeho neteř namístě zkolabovali.

Naštěstí byla přivolána záchranka. Britští geniální záchranáři ihned poznali otravu Novičokem, o kterém neměl kromě Rusů sebemenší tušení tehdy ani v Británii ani nikde jinde na světě. Díky tomu, že britští záchranáři poznali, že jde o otravu Novičokem, ihned Skripalovi a jeho neteři píchli antidotum. Antidotum proti zcela neznámé otravné bojové látce vozí britská záchranka zcela běžně sebou. Antidotum zabralo ihned, konkrétně asi tak dvě hodiny po otravě Novičokem z pohanky nebo z kliky Skripalova domu. A tak Skripalovi a jeho neteři zachránila život „blesková pomoc“ pouhé dvě hodiny po otravě otravnou látkou, která zabíjí zcela spolehlivě během několika desítek vteřin. No sláva. Možná, že britští zdravotníci píchli Skripalovi a jeho neteři antidotum ještě před tím, než vůbec oba došli do pizzerie. Preventivně. V britském zdravotnictví běžné. Proč ne? Vždyť britští záchranáři museli předpokládat otravu dvou lidí v Salisbury otravnou látkou (která je naprosto neznámá kdekoli na světě mimo Rusko) minimálně hodinu před samotným kolapsem Skripala. Jinak by přeci sebou neměli v sanitce antidotum na zcela neznámou otravnou látku.

Také nesmíme zapomenout na to, že vlastně Novičok někdo tajně přibalil Skripalově neteři do kufru – na letišti v Rusku, odkud odlétala, jinde se to stát nemohlo. Jinde nemají letiště ani kontrolu zavazadel. Letiště a kontrola zavazadel jsou součástí tajného programu Sovětského Svazu, ve kterém tajně pokračuje ruský Putinův režim. Tereza Mayová je si tím naprosto jista. Tedy byla. Nebo možná pořád ještě je. Kdo, sakra, ví. Kdo se má v tom jejich lhaní vyznat?! Byla si jista, že Skripala a jeho neteř otrávil Novičok, který jim někdo v Rusku na letišti podstrčil do kufru, a byla si jista tím, že se pak oba otrávili hned poté, co doma rozbalili kufr a otevřeli tajné zařízení, které pak následně záhadně zmizelo, protože se nikde nenašlo.

Vlastně třeba, možná, asi, že u toho vybalování kufru byli oba údajní agenti-zabijáci GRU. No to je vysvětlení! Hned poté, co se z tajného zařízení v kufru vyvalil na Skripala Novičok, tak toto zařízení oba agenti-zabijáci vzali, přestavěli toto zařízení na flakon Nina Ricci, postříkali s ním Novičokem kliku Skripalovu domu, lavičku v parku, kliku Skripalova auta a pak ten flakon pohodili do popelnice. V popelnici flakon našli dva bezdomovci a asociálové, ze kterých se po údajném zasažení údajným Novičokem z údajného flakonu údajné Niny Ricci stali údajní vzorní rodiče několika dětí. Zároveň měli oba bezdomovci štěstí, že sice v uzavřené místnosti po sobě žena stříkala nejjedovatější bojovou otravnou látku na světě, která zabíjí během desítek vteřin, ale zázračná britská mlha pronikla i do hermeticky uzavřeného flakonu Nina Ricci a rozložila Novičok, takže ztratil účinnost. Flakon musel být hermeticky uzavřen a neprodyšný, jinak by se přeci otrávili oba údajní agenti-zabijáci při pokusu o použití flakonu. Ale kampak s ruskou primitivní technologií hermetičnosti na vyspělou high-tech britskou mlhu!

Také si Theresa Mayová byla stoprocentně jista, že Skripalovy otrávila pohanka, kterou Skripalově neteři podstrčil někdo v letadle nebo možná už na letišti. Skripalova neteř si běžně od cizích lidí bere jídlo.

Také si Theresa Mayová byla stoprocentně jista, že Skripalovi se otrávili, když sáhli na kliku auta, kde byly stoprocentně nejsilnější stopy Novičoku.

Také si Theresa Mayová byla stoprocentně jista, že Skripalovi se otrávili, když se nadýchali vzduchu z klimatizace auta, kde byl nalezen Novičok ve vysoké koncentraci.

Také si Theresa Mayová byla stoprocentně jista, že Skripalovi se otrávili, když sáhli na kliku domu, ve kterém Skripal bydlel.

Také si Theresa Mayová byla stoprocentně jista, že Skripalovi se otrávili, když jim někdo v parku nastříkal Novičok do obličeje.

A víte, která verze platí? Jestli ne, tak jste ruští trollové, agenti Putina, komunisté, neonacisté, rasisté, sexisté, xenofobové, primitivní nevzdělaní burani a křupani! Tak je to!

Platí totiž úplně všechny z těch výše vyjmenovaných, stoprocentně jistých verzí!

Kdo pochybuje, je zrádce!

A co se vlastně děje nového?

Britská „vláda“ zveřejnila fotografie dvou Rusů. Oba prý několik let cestovali po Evropě na falešný pas. Cestovali spolu. A aby na sebe upozornili, tak měli falešné pasy, které se lišily jen jednou jedinou (poslední) číslicí. Ještě chybí ujištění od dementů z britské propagandy, že oba dva v hotelech vyplňovali v rubrice zaměstnáni údaj „zabiják GRU pod přímým velením Putina“.

Britská retardovaná propaganda zveřejnila fotografie obou Rusů, jak údajně prochází kontrolou na britském letišti. Zajímavé je, že na obou fotografiích je uvedeno datum a přesný čas CCTV kamery – na vteřinu stejný. Napsal bych na sekundu, ale paní Mayová a její příznivci a obdivovatelé by to mohli chápat jako nějakou narážku na její intelektuální i lidské kvality a mohli by nechat tento článek zakázat. Zajímavé je, že na obou fotkách jsou údajní Rusové údajně na letišti zachyceni údajně ve stejnou vteřinu ve zcela stejném místě průchozího koridoru. Každý šel sice zcela zřejmě dle fotek jiným koridorem, ale v úplně stejnou vteřinu byli oba v úplně stejném místě každý toho svého koridoru. Zázrak. Agenti-zabijáci GRU mají výcvik a lepší synchronizaci než akvabely.

Dobré je, že i když britská vláda ví stoprocentně, kdo jsou oba ruští agenti s falešnými pasy, ale nezná jejich pravé jméno a totožnost, tak i tak ví úplně přesně, kdo byli jejich prarodiče. Britští geniální agenti zřejmě za pomoci geniálních britských zdravotníků porovnali fotky obou údajných agentů GRU s telefonním seznamem Moskvy a tak našli prarodiče obou agentů. Že to nedává žádný smysl? No a? To nedává v tomto případu naprosto nic z toho, co jsme slyšeli od britské vlády i od jakékoli jiné tupě loajální vlády jakékoli západní země. Spolčenství hlupců, jak by napsal John Kennedy Toole – jen s tím rozdílem, že v naší realitě tito hlupci ovládli média, politiku, humanitní a společenské fakulty dnes již jen bývalých univerzit, ovládli Evropskou komisi, totalitní bruselský aparát, vlády, neziskové organizace a podobné teroristicko-mafiánské organizace zaměřené na vydírání a na jiné formy organizovaného zločinu.

Britská mlha zázračně rozložila Novičok, takže Skripala nezabil, protože podle britských i jiných prodejných „expertů“ je Novičok velice nestabilní ve vlhku. Zároveň nás OPCW ujistila, že Novičok je nesmírně stabilní, takže je možné ho nalézt a detekovat jednoznačně i po mnoha, mnoha, mnoha týdnech, milé děti. A když se otrváili dva houmlesáci, údajným Novičokem z údajného flakonu Nina Ricci, tak nás experti znovu ujistili, že Novičok na rozdíl od jiných nervových otravných látek zůstává absolutně smrtelný i po měsících od použití. Mlha nemlha.

Agenti GRU prý použili speciálně vyrobený flakon Nina Ricci (čti „Riči“). No tak to je v p… Ale ne, promiň, milý a laskavý čtenáři i ještě milejší a snad i laskavější čtenářko. Ubohý trapný pokus o vtip. Úplně jsem klesl na úroveň špiček západní politiky a „intelektuální“ „elity“ Západu. A to je tedy setsakramentsky hluboko. Tak se zkusím vyškrábat zpět na úroveň všech těch „nevzdělaných, obyčejných občanů,“, té „lůzy z ulice“, která už se celou dobu kauze Skripal jen směje a vysmívá se jí – a vysmívá se zcela oprávněně i každému, kdo těm nesmyslům vůbec ještě věří.

Ale Krylovo „nad mozkem poslušnost a nad rozumem víra“ pro intelektuály, „novináře“ i politiky a jinou tupou, loajální, zbabělou a pokryteckou rádoby „elitu“ platí úplně stejně jako za minulé totality.

Britská policie dokonce našla nejen flakon Nina Ricci, ale dokonce i „perfektní papírovou krabičku“, ve které falkon údajní ruští agenti údajně měli. Jako chápete to? Ruští agenti nosí v kapse hermeticky neprodyšný flakon Nina Ricci schovaný navíc v papírové krabičce Nina Ricci. Dojdou ke Skripalovi domů, vyndají flakon z papírové krabičky, rozstříkají Novičok na kliku domu, do pohanky, do kufru Skripalovy neteře, do klimatizace auta, na kliku auta, Skripalovi do obličeje v parku, pak ten flakon dají zpátky do papírové krabičky, odjedou 7 mil (více než 10 kilometrů) ze Salisbury do sousedního městečka Amesbury s flakonem plným smrtelně jedovaté látky v papírové krabičce a tedy také s jednoznačným kompromitujícím předmětem v kapse a pak teprve je pohodí do popelnice, ve které ho najdou houmlesáci. OMG. OMG!

Zároveň je prý dle mnohaměsíčních analýz záznamů CCTV jasné, kde přesně se oba údajní Rusové pohybovali – údajně jen přiletěli, zajeli obhlédnout terén do Salisbury, kde bydlel Skripal, pak se vrátili do Londýna, pak odjeli do Salisbury, postříkali Skripalovi dveře Novičokem, pak odjeli do Londýna a pak odletěli do Ruska. Takže do Amesbury vlastně pohodit Ninu Ricci do odpadků nejeli. Falešný flakon Nina Ricci poslali do odpadkového koše v sousedním městě DHL-kem.

Tady už chybí jen „stoprocentní zjištění“, že tento parfém používá v celém Rusku výhradně Putinova milenka, kterou sice nikdy nikdo neviděl, ale jistojistě existuje. Stejně jistojistě, jako že má Irák zbraně hromadného ničení. Nebo stejně jako jistojistě existuje Putinova rakovina, která mu dávala před třemi lety jen šest měsíců života a díky tomu prý byl Putin jistojistě připraven rozpoutat třetí světovou válku, protože věděl, že umírá a na ničem už mu nezáleželo. No vážně. Říkala to média hlavního proudu. Ta důvěryhodná. I experti v nich. A ti nikdy nelžou. MirekDušínIdnes.cz nebo JarkaMetelkacnn.com. Nebo možná spíše PresstitutBohoušSHypotékou.cokoli.

Cestou, stále ještě s flakonem plným smrtelně jedovatého Novičoku, se oba „zabijáci“ procházeli po městě, nakupovali suvenýry, no prostě bylo vidět, jak spěchají do bezpečí po úskočné vraždě.

Údajně stoprocentně jistojistě identifikovaný ruský tajný agent s neznámým jménem, falešným pasem a přesně identifikovanými prarodiči si také otevřel na Facebooku profil. Jediný kontakt, který tam měl, byla ukrajinská křepelka, se kterou se údajně seznámil v Praze. Ta ho ale na fotce nepoznala. Týden waterboardingu na Guantanámu a však ona si vzpomene!

Debilizace společnosti

Podle výzkumů IQ v západních zemích klesá. Ten trend je zřejmý. U politiků pak pokles IQ není v tempu 0,2 bodu IQ za rok jako u průměrné populace, ale odhadem 1 bod IQ za týden. Takže politikovi stačí cca 30-50 dní v politice a stane se z něj mentálně retardovaný jedinec na hranici svéprávnosti. Británie je nejlepší příklad.

Prý za pokles IQ může „životní prostředí – asi tající ledovce nebo globální oteplení nebo stoupající hladina světových oceánů, která stoupá tak rychle, že podle předpovědi z roku 2000 je již od roku 2010 zatopená skoro celá Florida. A jestli tomu nevěříte, tak jste pitomci, kteří sledují fake news, které budou již brzy úspěšně zakázány Velkým Bratrem Zuckerbergem. Jako byl dnes bolševickým cenzorem na Facebooku zakázán nepohodlný Alex Jones nebo jak před nedávnem u nás Naštvané matky.

Ale za ten probíhající pokles IQ v západních zemích spíše může podřadná, náhražková strava a stejně nebo ještě více podřadné a náhražkové „vzdělávání“ s tupými ideologickými žvásty vydávanými za vědu a s hodnocením „čím větší blbec, tím lépe, jen aby se necítil dotčen“. Jako ve sci-fi románu (na jehož autora ani název si nyní, naneštěstí, nevzpomenu), kde je v budoucí lidské společnosti nastolena „rovnost“ – a tak krásné ženy musí nosit ohavné škrabošky, vynikající sportovci závodí s těžkými závažími na zádech a soupeří proti kriplům, prostě – hlavně ať nikdo nevyniká, ať jsou všichni stejně průměrní. Nebo ještě lépe (pro mocenskou „elitu“) – jen ať jsou všichni stejně tupí, podprůměrní. Už chápete proč inkluze? Už chápete, proč úpadek vysokého školství pod maskou navýšení počtu „vysokoškolsky vzdělaných lidí“ se znalostmi z – promiňte – se znalostmi, přehledem a intelektem jak z bolševického učňáku s maturitou? (V případě různých humanitních fakult nebo rovnou genderových studií pak máme „vysokoškolsky vzdělané lidi“ se znalostmi a intelektem POD úrovní bolševického učňáku BEZ maturity.)

A možná k tomu poklesu IQ přispívá rovněž důraz na diverzitu – diverzita je v multikulti ta nejvyšší hodnota, proto potřebujete dovážet a pěstovat hlupáky, abyste „obohatili společnost“. Jako když za bolševika v padesátých letech byl hloupý a líný dělník, jen kvůli svému „správnému třídnímu“ původu, ceněn režimem více, než univerzitní profesor z „proradné inteligence“. (To není vůči dělníkům žádná invektiva – dobrý, šikovný dělník je velice přínosný. Zkuste si jít dělat do fabriky – i to chce schopnosti, dovednosti, spoustu úsilí. Ale minulý režim stavěl do popředí až příliš často ty líné, kteří se jen schovávali za svůj „správný třídní původ“.)

Britský režim – malé, hloupé dítě přistižené při lži

Britský režim se chová jako malé, hloupé dítě, které lže a jehož lež je zcela průhledná. A malé hloupé dítě pak na průhlednost a nedůvěryhodnost vlastní lži reaguje tím, že na ní trvá. Skálopevně. Čím dál trapněji ale skálopevně. Dodává k původní lži další a další doplnění, čím dál trapnější, hloupější a průhlednější. A někde ve skrytu svoji naivní a nezkušené mysli, mysli zoufale bojující o uznání, v mysli považující jakýkoli neúspěch za fatální prohru, někde v těchto zákrutech dětské mysli se dítě domnívá, že když bude mít poslední slovo, tak vlastně ostatní „pochopí, že nejde o lež“. Dítě se zoufale upne k unavování ostatních dalším a dalším opakováním čím dál trapnějších lží jako metodě, jak vnitřně přesvědčit samo sebe, že vyhrálo, protože „mlčení ostatních znamená souhlas“. Ale mlčení v tomto případě prostě znamená rezignaci okolí na jakoukoli možnost smysluplné debaty se ztrapňující se protistranou s jejím hloupým lhaním.

Většina dětí z toho vyroste. Nebo jde do britské politiky.

[ad#pp-clanek-ctverec]

Několik mých předchozích komentářů ke „kauze“ Skripal:

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4,42 out of 5)
Loading...