13.4.2018
Kategorie: Společnost

Staronové oblbování

Sdílejte článek:

MILAN RADEK

Pamatuji jak do nás za socíku hustili, že vše vytušil Lomonosov, a západní vědci to jen dostali na papír. Vše pocházelo z Ruska, jiní to jen začali nějak používat. Začal jsem se dívat na serIál na Netflixu, Troy, the fall of a City, jeden z mnoha filmů a seriálů z BBC, která bývala nádherná, nejen zábavná, ale hlavně poučná.

[ad#textova1]

A teď do nás hustí že nejen naši předci byli černoši, ale my jim snad vděčíme za naši civilizaci. V jednom seriálu jsou dva černoši coby apoštolové a Maří Magdalena také, a co nyní vidím – půlka Olympu – černoši, Artemisa černoška s kudrnatou kšticí odbarvenou na žluto, mytologický Aineás, Zeus a jiní bohové – černoši, blonďák Achilles je černočerný svalnatý Afričan, Helena je uvědomělá feministka, kterou Paris neunese, ona sama se mu propašuje na loď, a Paris jen zírá jak je možné že se mu objeví v truhle na palubě. Své rádoby tchýni a tchánovi sáhodolouze vysvětli že jako žena ona nebyla unesena, je u nich o své svobodné vůli, Paris je také feminista a přitakává, vše jako na nějakém mítingu aktivistek. Dále už jsem se dívat nemohl.

Jen si říkám že když už tak už, když blbnout tak na kvadrát. Nebudu trpět žádnou diskriminaci. Budu se na to dívat až Achilla bude hrát eskymácký trpaslík, Helena bude ochrnutá černá transka na vozíčku, Paris kulhavý slepec, a Menelaos hluchoněmý hrbáč. Vše skončí šťastně, Paris si vezme Achilla za manžela a budou adoptovat dvouhlavého autistického Inda, Menelaos se rozvede a ožení se s kobylou. Jedině tak už možná to bude pěkně multikulti politicky korektní a snad všechny menšiny zastoupeny.

Každý pošahaný režim hlásající jakýkoliv krásný ideál začíná kravinami jako tato, a končívá krveprolitím. Jak vidím situaci, to poslední stadium už může být za rohem.

[ad#pp-clanek-ctverec]

milan-radek

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (33 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...