28.2.2018
Kategorie: Ekonomika

Pane, chraň nás před Travel Service

Sdílejte článek:

VLADIMÍR KŘÍŽ

Před krátkým časem jsem měl tu pochybnou čest letět z dovolené v Egyptě se společností Travel Service. Tedy tou,která se postupně zřejmě zmocnila dopravy našinců na dovolené v bližších a vzdálenějších cizích zemích. A žasl jsem,jak se této společnosti podařilo vtísnit do svých letadel takové množství cestujících, že by jim určitě mohli závidět výrobci sardinek. A zároveň odbourat i předtím docela běžné služby.

[ad#textova1] 

Jistě dobrý a v současné době možná ctěný a akceptovatelný důvod, jak ho v krásně na křídě výpravném magazínu objasňuje s hrdostí sám velký šéf této bohulibé letecké společnosti, která už v podstatě spolkla ČSA a jiné a která se nyní spojila s Číňany, kteří jistě poradí,jak ještě více ušetřit a jak vytěžit z cestujících co nejvíc s nejmenšími náklady.

Nepohodlí hraničící velmi silně s ublíženími na zdraví a naprosto miminmální služby cestujícím jsou zřejmě trendem této společnosti. Marně vzpomínám na někdejší letadla cestovky Fischer, kde se snažili o pohodlí a dobré služby cestujícím. Byli zlikvidováni.

Přál bych si panu řediteli Travel Servisu slyšet hlasy cestujících,kteří museli letět z Egypta přes 5 hodin v tak otřesném nepohodlí, že to volalo do nebes. Ovšem mohli si přečíst v pěkným magazínu slova pana ředitele, který si tam pochvaluje,jaké množství cestujících tato společnost přepravuje, a že tedy snad i na konec světa. Přál bych mu slyšet ovšem názory cestujících, kteří ho dost rozhořčeně posílali kamsi do pekel.

Pokud tedy někam musím cestovat nyní letadlem, zajímám se hlavně s kým. A je li to onen bezcitný výdělečný moloch s názvem Travel Servis, tak odmítám.Tím samozřejmě nechci obviňovat piloty či letušku a stevardy této společnosti. Snaží se pracovat co nejlépe a za nic nemohou. Na vině všemu jsou páni šéfové, lační a bezohlední, kterým jde jen o zisky a vůbec už ne o nějaké cestující a jejich spokojenost a zdraví.

                                                                        [ad#pp-clanek-ctverec]                                                                                        

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 3,95 out of 5)
Loading...