8.1.2018
Kategorie: Společnost

Co týden dal a Hampl napsal: Soudruh Halík a jeho patent na morálku

Sdílejte článek:

PETR HAMPL

Pondělí 1. ledna

Z mého dnešního rozhovoru s Martinem Konvičkou vypichuji podstatný Konvův postřeh, který zazněl až skoro v závěru. Není žádná výhra, když jsou velké atentáty s desítkami mrtvých nahrazeny systematickým násilím na ulicích, v restauracích, školách atd., kde je v součtu zabito více lidí. Z hlediska muslimů v tom není žádný podstatný rozdíl – v obou případech je zabíjení nevěřících součástí džihádu (případný lup je považován za válečnou kořist). A není v tom rozdíl ani z hlediska místního obyvatelstva, mezi kterým se šíří strach. Pouze se tomu dostává menší pozornosti v médiích. Druhý den poté, co jsme to natočili, byli v Londýně při různých incidentech čtyři mrtví. Počet zraněných nebyl publikován.

[ad#clanek-respo]

Úterý 2. ledna

Politické změny v Americe nezasahují jen Bílý dům, ale probíhají na všech úrovních. Již 18 amerických států zavedlo nebo alespoň připravuje zákony, podle kterých budou trestné pokusy o zavádění islámského práva. Ve všech případech se multikulturní aktivisté mobilizují na obranu práva šárija. Až vám bude zase nějaké sluníčko vyprávět o tom, že vedle radikálních islamistů existuje i údajná muslimská většina akceptující západní hodnoty, můžete mu vpálit: “Ty ale hájíš a podporuješ radikální islamisty!” A budete mít pravdu.

Středa 3. ledna

Když si oprávněně připomínáme závislost českých podniků na trzích EU, nezapomínejme, že každá hůl má dva konce. Případné náhlé přerušení hospodářských vztahů by mělo drtivé dopady nejen na české dělníky, ale taky na giganty typu BMW (a na všechny, kdo jsou na ně navázáni). Bez českých dílů nevyjede z fabriky ani jeden bavorák. Pokud by chtěli přesunout výrobu do Německa, musely by německé vozy dramaticky zdražit a ztratily by konkurenceschopnost. Navíc by to zabralo nějaký čas. Pokud by chtěli přesunout výrobu do Rumunska či na Ukrajinu, nedokázali by zabránit poklesu kvality. A kdo by kupoval BMW se spolehlivostí Dacie?
BMW není jediné, podobných podniků je v Německu více. Síla německé ekonomiky je do značné míry závislá na české práci. Obě strany mají velmi podobnou vydírací sílu. To jen, aby bylo jasno.

Čtvrtek 4. ledna

Kniha Prolomení hradeb se blíží svému zrození. Za pouhých 48 hodin se na Startovači vybrala plná čtvrtina potřebných peněz! Strašně moc děkuju všem dárcům. Nejen za ty peníze, bez kterých bych knihu nedostal k lidem, ale i jako výraz podpory. Možná to není tak patrné, ale i já potřebuju občas vidět, že to, co dělám, pokládají také ostatní za důležité.

Pátek 5. prosince

Vyjádření legendy multikulturní levice Daniela Cohn-Bendita, že by dnešní EU měla být nahrazena centralizovaným státem, a že problematické středoevropské země by měly být v podstatě vyloučeny, je několikátým podobným výrokem v řadě od různých osobností, i poměrně významných. Je to skvělé znamení, že intelektuální euroelity s námi ztrácí trpělivost.

Už několik desítek let je tomu tak, že co řeknou zelení extrémisté typu Cohn-Bendita, to se za pár let stane oficiálním stanoviskem (momentálně to vidíma třeba na legalizaci pedofilie). Jsme tedy na dobré cestě, ale je důležité příležitosti využít. Ukazujme západoevropským politikům a intelektuálům, že jsou s námi jen potíže, a že to nikdy nebude lepší!

Samozřejmě potřebujeme zvolit Zemana prezidentem, ale dost práce mohou udělat i normální občané na sociálních sítích. Proto vás, kolegové vlastenci, vyzývám. Pište příspěvky a vytvářejte grafiky proti EU a proti islámské imigraci v cizích jazycích. Sdílejte je v zahraničních skupinách. Ukazujme jim, že jsme přesně ti burani a křupani, co nikdy nepochopí jejich velkorysý záměr nechat se ve své zemi nahradit nějakým exotickým etnikem, kterému Evropský úřad pro migraci přidělí naše území. Ukazujme jim, že být s námi v jedné unii jim jenom ztrpčuje život.

Sobota 6. ledna

Pan Bartoš skutečně požadoval zákaz festivalu židovské kultury a nechává se fotit s vlajkou organizace, která považuje podpalování synagog za legitimní způsob vyjadřování politického názoru. A taky podporuje ty změny, které budou v důsledku znamenat “vyčištění” země od Židů. Nejedná se ale o Adama B. Bartoše, nýbrž o vrchního Piráta Ivana Bartoše

Neděle 7. prosince

Čekám, kdy si soudruh Halík zaregistruje u patentového úřadu morálku. Není přece možné, aby každý trouba označoval za morální to, k čemu ho vedli jeho rodiče (a je zase jejich rodiče).

[ad#pp-clanek-ctverec]

hampl

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...