12.9.2017
Kategorie: Politika

Islám, paní Merkelová, nepatří vůbec k ničemu

Sdílejte článek:

PAVEL JURUTKA

V Německu budou volby a čtyři milióny muslimských voličů by chtěl každý. A tak je dobré nejen obhájit svůj přehmat s imigranty a otevřenými hranicemi Evropy, ale nádavkem si koupit turecké voliče.

[ad#clanek-respo]

Poltický systém je přežitý a předvolební pinožení německých “osobností” je toho důkazem (ani v Česku to ovšem není o moc lepší). Prohlášení šéfky německých křesťankých demokratů (v předvolební debatě s dalším německým neštěstím – socialistou Schultzem), že “Islám patří k Německu” je opravdu děsivým projevem po všech těch důkazech o zaostalosti a brutálnosti této náboženské ideologie.

Paní Merkelová vůbec nedrží konzistentní linku, posuďte sami. Říká mimo jiné:

  • Multikulturalismus selhal
  • Německo potřebuje pracovní sílu, tedy vítejme imigranty
  • Imigranti potřebují pomoc, tedy vítejme imigranty
  • Jako vrcholná představitelka křesťanské strany: Islám patří k Německu…

Pomiňme důvody, které vedou Frau Merkel k vítání imigrantů, neboť ona sama v tom nemá jasno a mluví podle aktuální situace, a rozhodnutí, zda je důvodem nedostatek poskoků na uklízení domovů zpovykaných Němců nebo válka v Sýrii, ponechme na Němcích. Nakonec ona se z toho nějak vylže. Co je ale nabíledni, je fatální chyba v úsudku o Islámu, který naprosto nerespektuje kvality evropské demokracie, jako je zejména pluralismus, nezpochybnitelnost světského práva, osobní svoboda nebo úcta k životu.

Největším výdobytkem naší společnosti je fakt, že se (po bolestných staletích) podařilo oddělit víru v nadpřirozeného boha od řízení společnosti, jestli ne na sto procent, tedy těsně k této hranici. A naučili jsme se opírat se o jistotu právního systému, který patologicky škodící jedince umete lidem z cesty a i když se to nám Čechům nezdá, je to zásadní opora každého jednotlivce. Islám ale vytváří paralelní společnost, paralelní (své) zákony a je celkem jedno, kde to je. Odmítá neposlušnost a je tak vcelku hloupým dogmatickým systémem, jehož cílem není blaho lidí, ale blaho Islámu.

Z tohoto pohledu je možné pohlížet na konání Merkelové buď jako na úmyslné čistě ziskuchtivé jednání v onom nešťastném volebním systému, nebo jako na fatální neznalost světových a evropských dějin. Jakékoliv náboženství musí být striktně odsouzeno do role zájmového kroužku jednotlivce, ať je vysněným bohem Aláh, Ježíšek nebo bůh Ábécédé sídlící v dutině vaší vycházkové hole. A vzhledem k agresivní povaze Islámu a jeho nekompatibilitě s evropskými hodnotami musí skutečně vizionářský politik udělat všechno proto, aby Islám nedostal sebemenší šanci se tady usídlit a onu paralelní společnost vytvářet.

Zdá se, že v některých evropských zemích už je pozdě, ale pořád je šance zachránit evropské hodnoty a i spoustu životů nahodilých jedinců, které maří příslušníci Islámu s vymytými mozky. Zjevně to ale souvisí i se změnou volebního systému, s mnohem výraznější zodpovědností politiků, s odstraněním jejich imunity s ukončením politické činnosti podložené náboženskými pohnutkami, ať jsou křesťanské, nebo muslimské. To bohužel nelze čekat od Merkelové, Schultze a ani od českých přisluhovačů, jako je Sobotka nebo Kalousek.

Do tohoto boje budou muset nastoupit nové generace, což pro ně není úplně dobrá zpráva. Bude to zřejmě až poté, co se život v Evropě díky benevolenci k agresorům začne zásadně zhoršovat a možná bude imuplsem k obraně až další válečný stav, kterému údajně brání dnešní evropská socialistická garnitura tak kvalitně, že si za to sama sobě udělila Nobelovu cenu míru. A to je další doklad špatného volebního systému, protože až dojde k vystřízlivění, oni už u toho nebudou a budou dožívat své životy daleko od problémů evropských občanů.

Islám nepatří k Německu, paní Merkelová, protože nepatří k ničemu. Patří na smetiště dějin jako všechna náboženství a historické poudačky. A to je jediná cesta, jak současnou Evropu uchovat i pro naše vnuky.

[ad#pp-clanek-ctverec]
JURUTKA
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4,91 out of 5)
Loading...