24.8.2017
Kategorie: Politika

Darebácké mzdy? A co ještě darebnější důchody, soudruhu Zaorálku?

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ

V souvislosti s populistickým socialistickým zvyšováním minimální mzdy se vrchní rudý ideolog českých socanů Zaorálek vyjádřil ve smyslu, že se přeci za těch 11 000,- Kč nedá přežít a nazval podnikatele, kteří takovou mzdu vyplácí darebáky.

[ad#clanek-respo]

Je velice zajímavé, že u podnikatelů mu tato částka vadí, ale u státu, který ji v drtivé většině vyplácí svým seniorům po celoživotní práci to je zřejmě dle jeho komunistického mozku v pořádku a důchodci jsou zřejmě jiní lidé než pracující za minimální mzdu a přežijí za tu almužnu v pohodě.

Zřejmě Zaorálkovo rudé oko nedohlédne dále než na výši důchodů jeho soudruhů z nomeklatury KSČ a bývalých estébáků, kteří si po sametové předávačce moci vydobyli důchody výrazně nadprůměrné, často s různými příplatky ve formě výsluh. Jenže co lidé, kteří za komančů byli perzekuováni, vězněni, připraveni o celý svůj majetek, politicky šikanováni, nekolaborovali s režimem vstupem do KSČ, tedy prostě jen celý život pracovali na často podřadných místech, které jim komunistický aparát dovolil?

Tito lidé dnes pobírají v mnohých případech i výrazně méně než oněch 11 000,- Kč. Jak mají, soudruhu Zaorálku, přežít? Vaše socialistická politika drastických daní jim zvedla ceny nájmů, energií, jídla … všech denních potřeb do takových výšin, že opravdu ti, kteří pobírají důchod kolem sedmi tisíc jen přežívají a čekají na smrt. Znám ve svém okolí dosti takových příkladů. To není darebáctví socanské vlády? To není darebáctví socanské politiky?

To je společenský socialistický model rudých sviní, kteřé chrochtají u koryt a mlaskají u přerozdělování peněz ukradených daňovým poplatníkům, by za ně stavěly nesmyslné Potěmkinovy vesnice za “podpory” EU, dotovaly kolaborantské neziskovky, či jinak různě rozkrádali veřejné rozpočty a výnosy si pak odnášeli v krabicích od vína. Je jasné, že pak důchodci dostávají almužny nehodné důstojného života, neboť po všech těch politických rozkrádačkách ve státní kase nezbývá. Zaorálek je součástí politické moci již od revoluce a na tomto stavu má lví podíl. Nazve tedy i sám sebe darebákem?

[ad#pp-clanek-ctverec]

kriz

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (52 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...