10.12.2013
Kategorie: Společnost

Ekoterorismus aneb jak lze pod maskou humanity a ochrany životního prostředí sabotovat ekonomiku a terorizovat obyvatelstvo

Sdílejte článek:

E-MAILEM 10|12|2013

Kvůli ochraně kytiček, motýlků a žabiček nechají intelektuálští pseudohumanisti z Prahy a Ústí pochcípat děti i důchodce podél okresek kudy se valí denně tisíce kamionů namísto nedokončeně dálnice D8: http://www.novinky.cz/ekonomika/274182-soud-zrusil-povoleni-na-dostavbu-d8.html

 

[ad#hornisiroka]

Jasně, osobně se snažím též chovat ekologicky, ale ono to chce taky trochu zdravého rozumu. Ta dálnice se konkrétně stejně jednou dostaví, jen – díky eko-sabotérům – nás (všechny) bude stát 10x tolik, kolik stál původní projekt …. a desetitisíce dětí okolo staré silnice se bude kvůli nim celé roky dusit prachem a výfukovými plyny, pomočovat z věčného stresu a umírat pod koly kamionů, přál bych těm “ekologům” , aby žili v barácích u silnice, kde nelze ani větrat kvůli hluku a špíně, lidi kličkují mezi auty, zdi praskají a občas vám vrazí do baráků náklaďák ….
Ono s mnohými “ekology” je to podobné jako s oněmi profesionálními revolucionáři – vůdci proletariátu – bojujícími jménem dělnické třídy, kteří sami nikdy nepracovali, resp. neznali osobně jediného dělníka (Marx, Engels, Lenin, Stalin, Castro, Husák atd…), ekologie je pro něj záminkou k negativní seberealizaci. V destrukci a sabotování se vyžívají, jelikož většina z nich není schopna nic vytvořit.
De facto bojkotují a sabotují všechno – těžbu uhlí, atomovou energii, stavbu přehrad, ALE zároveň pokrytecky používají elektrickou energii a produkty energetických zdrojů, které jinak sabotují a odmítají – využívají hromadnou dopravu i vlastní auta namísto, aby šetřili energií a chodili pěšky či na bicyklu a svítili doma svíčkou. Sabotují stavbu jezů, a tím zároveň nejekologičtější formu dopravy – lodní dopravu. Používají počítače a další elektroniku – a zároveň vykřikují proti drancování nerostných zdrojů z nichž pocházejí i součástky jejich aparatur, počítačů atd ….
Skutečného ekologa poznáš jednoduše podle toho, jak se sám chová – ne podle keců a sloganů na transparentech! Skutečný ekolog žije ekologicky, používá ekologicky šetrné produkty a bojkotuje neekolgické produkty a producenty, kteří životní prostředí ničí; šetří energií hlavně doma; pokud je proti výstavbě elektráren – nepoužívá elektrický proud; pokud je proti dovozu ropy a těžbě ropných břidlic – především sám musí odstavit své auto i ústřední topení či topný kotel ve svém domě a přestat používat teplou vodu z teplárny!
V OPAČNÉM PŘÍPADĚ NENÍ EKOLOG, NÝBRŽ ANARCHISTA
[ad#velkadolni]
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4,56 out of 5)
Loading...