8.7.2017
Kategorie: Společnost

Když neobolševická pakáž protestuje proti kapitalismu

Sdílejte článek:

COM

Tak mne napadlo, když v Hamburku se pod prapory s Che Guevarou a pěticípími hvězdami srocují davy demonstrantů, kteří rabují a ničí obchody, zapalují auta obyčejným lidem v okrajových čtvrtích (vše lze doložit videem), hlásí se k antiglobalistické levici, jak tyhle lidi nazvat jinak, než pakáž a lůza. Je to názorná ukázka toho, že současná, tzv. moderní, neomarxistická levice, pod níž se hlásí antifa, soc. sol. a mnohé další podobné obskurní organizace, je stejně zhoubná, jako byl u nás a všude ve světě ten tzv. socialismus a komunismus, stejně odporná a vše ničící.

[ad#clanek-respo]

Tolik jeden postřeh ze sociálních sítí. Ano, to co předvádějí mladí soudruzi v Hamburku pod heslem: Vítejte v pekle! je vlastně budoucnost naší civilizace, pokud se rychle nevzpamatujeme a nezabráníme těmto zmetkům definitivně ovládnout společenský a politický prostor. 

19642376_1959492077409935_5061690680786776953_n

Alois Sečkár k tomu píše: Události v Hamburku ukazují jednu smutnou skutečnost: Když máváte tou správnou vlajkou, tak si můžete dovolit úplně cokoliv a společnost je na vás krátká. Rabovat obchody? Zapalovat auta? Napadat policisty? Žádný problém, vždyť přeci protestujete proti zlému kapitalismu!

Zlému kapitalismu, který vás do Hamburku přivezl. Zlému kapitalismu, který vás oblékl. Zlému kapitalismu, který vás nasytil. Zlému kapitalismu, díky kterému máte čas trajdat po světě a dělat binec, a který vám dal technické prostředky, abyste své veledílo mohli vytrubovat do světa…

A pořádkové síly nezmůžou nic. Kdyby policie zasáhla silou adekvátní tomu, co lůza v ulicích předvádí, potopili by ji vzápětí politici ovládaní politickou korektností a důsledně uplatňující dvojí metr na stejné činy. Takže auta hoří a obchody jsou ničeny, hlavně to nějak přežít, městské služby to pak uklidí a pojišťovny zaplatí. A zločinci, kteří se snaží zničit civilizaci a uvrhnout lidstvo do chudoby, budou moct zítra beztrestně řádit někde jinde.

A snad ještě poslední poznámku – citace vyčerpaného německého policisty: Jsem na kraji svých sil, jako všichni tady. Jsme 30 hodin v nasazení, mezitím jedenapůl hodiny spánku na pryčnách. Dnes odpoledne jsme na Landungsbrücke vystavěli jakési nouzové zabezpečovací místo, protože spousta kolegů se zhroutila. Bylo jim jednoduše hrozné horko, vypadali jako by byli 4 hodiny v sauně.  Obleky váží skoro 20 kg, a pak musíš běžet a bojovat. Byl jsem včera u „”Welcome-to-Hell”- demonstraci vepředu, když to eskalovalo. Nevím, jestli strategie šéfů byla správná – na tomto místě demo rozpustit. V každém případě to pořádně prásklo, máme více zraněných kolegů.

Vítejte v pekle? Nikoliv … v multikulturním eurosocialistmu!

[ad#pp-clanek-ctverec]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...