9.3.2017
Kategorie: Ekonomika

Daně jsou podvodem politických elit (II.)

Sdílejte článek:

SITRA AHRA

(Pokračování I. části)

  • Druhá iluze: DANĚ

Zdanění je s námi již po tisíce let a stalo se skoro genetickým návykem v lidských bytostech, člověk se musí divit, jestli je to část naší DNA, protože se velmi zřídka najdou individua, které je zpochybňují a ještě méně častí jsou ti, kteří jasně vidí za daněmi všech druhů fantastický podvod.

[ad#clanek-respo]

Uvažujíc psychologicky, není osoby, která se cítí šťastnou, a která s radostí platí 40%, nebo 60% svého výdělku a nedostane za to nic, bez jakéhokoliv vratky. Mnoho lidí zapomíná, že když platí 40-60% ze svého života jednoduše proto, že musí pracovat za účelem vydělat a převážná většina lidí je podvědomě, z hloubky duše proti, když jsou z jejich platů srážkové daně, nebo když přijde čas na ” dejte Císaři, co je Císařovo “v přiznání daní na konci roku.

Tento podvědomý odpor nutí lidi přemýšlet o milionech způsobů, aby platili nižší daně, některé způsoby legální, jako všelijaké “daňové úlevy”, přístupné však jen určitým jednotlivcům, většina jiných způsobů je přímé vyhýbání se daním nebo podváděním těch, kteří si nemohou dovolit “daňové poradce “.

Potkali jste někdy někoho, kdo chce a rád platí více daní? A pokud ano, řekl byste, že je mentálně zdravý?

Více lidí by možná řeklo, že by neměli námitky platit daně, KDYBY vláda byla spravedlivější, nebo KDYBY zdanění bylo férovější, nebo KDYBY daně byly rovnoměrněji určovány a tisíce jiných KDYBY. Nebo by vymysleli tisíce jiných způsobů rozšířit daňovou základnu na bohaté, na korporace, na církve, redukovat toto, zredukovat tamto, stejná daň pro všechny. Nikdy však nepomyslí na to, že každý daňový halíř daní zrodí armády byrokratů, neboť nyní najednou potřebujeme daňové odhadce, daňové revizory, daňové účetní, daňové právníky, daňová centra, daňové soudy, daňové soudce, daňové úředníky, daňové agenty … Ale ani deset tisíc těchto byrokratů by nikdy neumělo ověřit transakce velkých bank, nebo velkých transnacionálních korporací, které přesouvají miliony dolarů po celém světě každý den.

Zdanění vytvořilo obrovskou masu lidí, kteří nic neprodukují a vytvořili obrovskou mlhu nesrozumitelných zákonů – lichvářských zákonů, kterým chybí jakýkoli rozumový smysl, dokonce i právníci jsou zmateni a musí žádat o oběžníky vysvětlující tyto zákony a soudci mají volné ruce vynášet zcela libovolná rozhodnutí.

Daňoví ‘poradci’ se vynořují za každým rohem a vydělávají peníze vyplňováním našich daňových přiznání, musíme se jim se vším přiznat, a jejich účet nám předložen je jen další formou zdanění.

  • Třetí iluze: VÝMĚNA

ELITA porušila zákon o výměně zavedením daní všemožných druhů.

Předtím než byly vynalezeny peníze, používali jsme tzv. “Výměnný obchod” (barter), vyměňovali jsme zboží a služby bez peněz, dokonce i dnes vyměníme věci a práci, aniž bychom si vůbec uvědomili, že vyměňujeme věci a služby bez použití peněz a nevědomky, podvědomě, skutečně provádíme zcela legální a etickou transakci.

Dnes některé malé komunity, které porozuměly podvodu zdanění jdou zpět k výměnnému způsobu, ale tento způsob výměny je prakticky omezen a nemůže stimulovat širokou národní ekonomii a proto zavedení peněz jako prostředek ‘výměny’ byl logický jakož i praktický.

Ale i při použití peněz vidíme, že legální transakce musí proběhnout, jinými slovy, já vyměním mou práci za peníze a tyto peníze jsou teď moje. Ty peníze vlastním já. Pokud jste majitel auta a chcete jej prodat a já ho chci koupit, jsou splněny podmínky pro “legální transakci”, vyměníme si majetek, vy položíte vaše jméno na mé peníze, já položím mé jméno na vaše auto, uzavřeme dohodu a co se stalo je to, že jsme si “vyměnili vlastnictví majetků”.

Z nějakého záhadného důvodu taková legální transakce se nestane, když platíme daně; není zde žádná “výměna vlastnictví”, ani žádná výměna služeb. Naopak, denně nám je několikrát zdůrazněné, že musíme platit daně na zaplacení ‘Veřejných prací a služeb’, což je také demonstrováno skutečností, že když nemůžeme unést břemeno zvyšování daní, jsme hned od těchto odříznuti, nebo jsme nuceni je “privatizovat”, což znamená prodat je privátnímu sektoru jako privátní vlastnictví! Toto je přesně to, co se děje v posledních letech, že prý za účelem udržet daně dole, se musí zprivatizovat třeba ‘Veřejné práce a služby’, ale obdivuhodné je, že daně nikdy nejdou dolů; jak je tedy možné, že veřejné práce se snížily, ale daně se vystupňovaly? Dává to nějaký smysl?

Tato skutečnost sama o sobě by měla být důkazem, že něco je drasticky špatné a lidé v každé zemi by měli volat po ‘veřejném vyšetřování’ této záležitosti, ale nikdo se nehýbe, protože nikdo neví, co se má zeptat. Když se na to tedy podíváme z jiného hlediska, vidíme že Veřejné práce jsou privatizovány, což znamená, že společnost je zformována do dvou sektorů, Veřejný průmysl a Soukromý průmysl.

  • Čtvrtá iluze: PRŮMYSL

Nejlepší definice Bohatství, jakou známe, byla vyslovena géniem, který rozeznal co ELITA dělá:

“Bohatství je věc, která byla inteligentně transformována ze syrového, neužitečného stavu do stavu užitečného. Bez bohatství lidstvo nemůže přežít “. Zeptejte se vašeho lékaře, jak dlouho a jak dobře může fungovat váš mozek bez vody a potravy, nebo jak dlouho vydrží vaše tělo při -15ºC teplotě bez šatstva, nebo přístřeší, jen pro uspokojení a za účelem porozumění, což je hmota která byla inteligentně přeměněna na Bohatství. Tento proces transformace se jmenuje Průmysl.

ELITA zničila zákon “SVOBODNÉHO PODNIKÁNÍ” zavedením průmyslových monopolů pomocí daňového systému.

  • Pátá iluze: PENÍZE

ELITA probrala produkci již existujících peněz a úvěrů, že přezkoumá každé individuální podnikání v zemi.

Peníze rostou na stromech tak jistě, jako špagety. Můžeme to směle říct a dát se do studia historie peněz a půjček (úvěrů). Musíme zmínit několik faktů:

1. Nejdůležitější a nejvyšší funkce vlády je kontrola a regulace Měny (oběživa) a Úvěrů. Když vláda ztratí tuto funkci, nemusíte více volit, protože váš hlas není hoden ani papíru, na kterém je uveden.

2. Vlády všech zemí na této planetě již dávno ztratily tuto funkci.

3. Vytváření Peněz a Úvěrů je privátní vlastnictví.

4. Peníze, které cirkulují, jsou “Peníze – Dluhy” (Debt Money), což jednoduše znamená, že někdo si je musel půjčit a eventuálně tyto musí jít zpátky tomu, kdo je půjčil a my zůstaneme na háku.

Po zmocněni se kontroly vytváření peněz a úvěrů, bylo již snadné pro elity zmocnit se kontroly všeho ostatního, a proto je nyní všude legální systém v každé zemi tak prohnilý a zvrácený. Co nás dnes nutí dodržovat jako ‘zákony’, jsou zákony, které jsou proti našim vlastním zájmům a existenci, které jsou pro zisky a výhody jen některých. Tyto byly designované elitami, aby učinily elitu tím čím je, privilegovanou skupinou.

Jaký je rozdíl mezi přírodními zákony a zákony lichvy? Přírodní zákony jsou založeny na etických a morálních kódech, které nám pomáhají žít v harmonii, zákony lichva nás však staví jednoho proti druhému. To je prostě ten rozdíl.

Jedním z přírodních zákonů je zákon o VÝMĚNĚ. Když vyměňujeme (koupě a prodej) výrobky nebo služby, bereme zřetel na hodnotu, a hlavně srovnávací hodnotu, proto máme vyjádření jako “férová dohoda”, “dobrý obchod”, “špatný obchod”, “špatná dohoda”.

Připomeňme si tedy znovu, peníze jsou jen pomalované papírky, jejichž natištění stojí pár halířů, ať je to 10 nebo 1000 korun. PROČ PRACUJETE TÝDEN ZA PÁR haléřů? VIDĺTE UŽ tu iluzi? Pokud ne, tak jsme v potížích!

Nezapomínejme, že celková průměrná přímá daň (ať již se jmenuje z příjmu, nebo odvody ap.) je 40-60 %. Nezapomínejte však ani na to, že když jdete použít jakékoliv Veřejné práce nebo služby za které platíte daně, zase musíte platit poplatky (různě skryté či nepřímé daně). A tak dáváte státu zpět mnohem více než 60%.

Jediný způsob, jak můžeme vybalancoval VÝMĚNU mezi veřejným sektorem a Soukromým sektorem je přisoudit SKUTEČNOU HODNOTU tomu bezcennému papírku, PRÁCI ZA PRÁCI. To se může stát jen tehdy, když Národní banka dá SKUTEČNOU HODNOTU papírovým penězům. V současném stavu ani nevíme skutečné hodnoty zboží, které kupujeme, vzhledem ke skutečnosti, že musíme přidat všechny daně a úrokové sazby ke prodejní ceně.

Toho času, v tomto “systému peněz na dluh”, tedy NEGATIVNÍCH peněz, privátní sektor je dvojnásob zatížen; jednou musí pracovat, aby získal peníze na zaplacení daní Veřejnému sektoru, a musí znovu pracovat, když Veřejný sektor koupí privátní výrobky, a konec konců, koho penězi platí daně Veřejný sektor? A proč platí daně, když jsou vládnoucím orgánem? Člověk se musí divit úrovni hlouposti, ke které se blížíme hltáním televize, a ostatních médií; je tedy pochyb o tom, proč se bohatí stávají bohatší a chudí chudšími?

Než můžeme cokoliv vyprodukovat, musíme splnit jednu podmínku, musíme zajistit, že můžeme zkonzumovat to, co vyprodukujeme. Je to KONZUMACE, která stimuluje PRODUKCI, a ne naopak. Proto nezaměstnanost je přímým důsledkem nedostatku konzumace, která zcela závisí na PENĚZÍCH, které jsou v oběhu k dispozici.

Ve třicátých letech minulého století za tzv. “Světové krize” obchody byly plné zboží, ale nebylo peněz na jejich nákup a nebylo práce na vydělání peněz. A najednou, v roce 1939 bylo plno peněz na financování Druhé světové války, miliardy na výrobu prostředků na hubení privátních majetků, ale nebylo peněz na výrobu prostředků potřebných na budování, muži museli jít “dobrovolně” do boje za “svobodu”, protože byli bez práce a nic nevěděli o tom, že zotročují nejen sami sebe, ale i budoucí generace, jak řekl generál George C. Patton, citováno před americkým senátem, senátorem ze severní Dakoty, Williamem Langerem 18 Dubna 1946:

“Bojovali jsme válku v roce 1776 za Nezávislost. Bojovali jsme Občanskou válku za osvobození otroků. Bojovali jsme válku v 1918 (První světovou), abychom udělali svět bezpečnějším pro Demokracii. Bojovali jsme tuto válku (Druhou světovou), abychom ztratili vše co jsme získali v těch předchozích třech.”

Vědí naši “Panovníci” co dělají? Samozřejmě že ano. Oni vědí přesně hloubku naší hlouposti a nepřetržitě nám říkají, o co hloupější se ještě musíme stát a daří se jim to!

Myslíte si, že oni si dělají starosti ohledně “státních”, tedy vlastně vašich DLUHŮ? NE, VŮBEC NE, a podívejte se jací jsou ŠŤASTNÍ!

[ad#pp-clanek-ctverec]

ZDROJ: Sitra Ahra

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4,33 out of 5)
Loading...