9.2.2017
Kategorie: Ekonomika

Karneval EET pokladen: Babiš dal práci tisícům prodejců

Sdílejte článek:

BOHUSLAV KHÝR

Možná už vám z toho jde také hlava kolem, ze všech stran se valí pokladny pro elektronickou evidenci tržeb. Zkrátka prodejní kolotoč kolem EET se rozjel naplno a dlouholetí i „čerstvě narození“ prodejci „nejlepších, nejspolehlivějších a ve všem nej… pokladen“ se předhánějí v miliardovém byznyse. Při proklikávání reklam lze narazit na kuriozity, nad kterými zůstává rozum stát.

[ad#clanek-respo]

Největší pokladní úlety českého internetu

Věděli jste, že Marek Vašut používá pokladnu od společnosti AWIS? V čem Marek Vašut podniká, že potřebuje EET pokladnu. Dle stránek výrobce pokladen asi ve všem, dokonce můžete najít fotky, jak známý český herec obědvá tablet. Když pak na e-shopu vyskočí asi nejotravnější pop-up na českém internetu, tj. fotka, která jde zavřít jen pomocí miniaturního křížku v pravém dolním rohu a nejde prokliknout, máte najednou na obrazovce doslova „převašutováno“. Jestli marketingová strategie s názvem „Když tam dáme Vašuta, tak nám lidi utrhnou ruce“ funguje, necháme na vás.

VASUT

 

Chybí vám prachy, love, děngy? Běžte máknout do Dotykačky! Přes dvě stě tisíc lopotících se podnikatelů ve 2. fázi EET čeká na to, až si naperete kapsy jejich penězi. Alespoň tak by se dala stručně popsat náborová kampaň, kterou firma spustila na Facebooku. Mimo jiné se z ní dozvíte, že můžete vydělat 400 tisíc korun na nutném zlu za 2 měsíce, nemusíte makat rukama a vydělané prachy můžete roztočit na horách. Ideálně asi v ruletě ve Špindlu. Nedivíme se, že nejednomu podnikateli, kterého čeká EET, nazvedla tato kampaň žaludek. Zkrátka nutné zlo, no.

 

FURT

Znáte kolo štěstí u Mountfieldu? Něco podobného mají i prodejci pokladen. Tedy alespoň společnost KASAmax, která na svém webu nabízí rezervaci pokladny bez závazků a se slevou. Chybí tomu hodně „předností“ z reklamy v televizi, ale za infantilním kresleným layoutem se přeci jen skrývají nějaké slevy. Pravda, slevu zjistíte až po registraci a 9 z 10 slev je jen 5 procent, ale když máte štěstí a jste jedním z deseti, respektive z padesáti či ze sta, máte nárok i na zajímavější slevu na pokladnu. Každopádně, kdo by se chtěl ke slevě proklikávat přes web, který vypadá jako web nakreslený pastelkami dětmi z mateřské školy?

EET2

 

Která kampaň je podle vás největší úlet?

[ad#clanek-respo]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4,75 out of 5)
Loading...