27.1.2017
Kategorie: Humor

Růže pro panice Zemana

Sdílejte článek:

RED  HOOK

Tak jsem se dozvěděl, že náš pan prezident poprvé šu(š)kal v Jitřence, což je v současnosti penzion pro svobodné pány, za totáče hodinový hotel nevalné úrovně, kde se mladým, nadějným marxistickým intelektuálům poprvé orosily bifokály z něčeho jiného, než z četby Kapitálu.

[ad#clanek-respo]

zem117

Ilustrační koláž – vtip

Tohle jsem si nevymyslel. Tohle řekl sám náš Nejvyšší. Říká to při každé vhodné či nevhodné příležitosti a způsobuje tím posluchačkám univerzit třetího věku mrazení v místech, kam slunce nesvítí, a už bohužel nikdy svítit nebude. Máme holt na Hradě kance, co má prostatu jak dvouletej hřebec. To je marný.

Dceřinná společnost Agrofertu, hnutí ANO, by dnes vyhrála volby. S drtivou převahou. Slovenský agent pan Babiš má našlápnuto na premiéra. Se ještě budem divit. EET, bonzácký weby etc. je hovno proti tomu, co se na nás na všechny chystá. A mlčící většině je to u prdele a volí tuhle užhorodskou náplavu a mne si ruce, že tu konečně bude pořádek.

No, pořádek tu bude, copak o to. A taky tu bude normalizace a špiclování a donášení a omezování a převychovávání a buzerace a vyhlášky a nařízení a zákazy a směrnice a další a další vosery, který se na nás chystaj v míře víc než vrchovaté.

A ona mlčící většina, co pana Babiše a jeho Agrofert volí to nevidí, protože to vidět nechce. Kobliha v tlamě bližší než větrník kdesi za rohem v cukrárně ve vitríně.

Tak.

Ještě k tomu nešťastnému Žáčkovi a jeho prokletých verších. Třeba sociolog pan Fafejta s básničkou o tom, že holky budou maminkama, problém nemá. Malér podle něj ani není v tom, že v druhé básničce se klukům říká, že budou vynálezci.

Špatné je to, že v čítance chybí básnička třetí, kde by se dívkám vysvětlilo, že i ony mohou vynalézat nějaké věci a kde by se klukům připomnělo, že mimo vynalézání budou i za tatínky.

Poznali se při muzice,
z jiskry stal se plamínek.
Ona byla soustružnice,
on byl mladý tatínek.

Něco takového si myslím, že v té čítance zoufale chybí. Dítě by pak mohli zplodit v Jitřence. Tam šukal i ten, kdo si myslel, že je to buržoazní přežitek. Ach jo. Jitřenka. Tam se ztopoří i jahodové pyré. Ty krávo. Tohle nám vládne. Tohle je náš Nejvyšší. A pak že by někdo po nás chtěl kázeň a pořádek? Tak akorát nasrat, slavný soude.

Jo.

Tačvúd s Gekonem se mě ráno ptali, jestli jsem byl někdy v Jitřence. Jsem jim řekl, že ne. Že jsem rurálně založen, tedy jsem si většinou vystačil s vyschlou mezí a zablešené pokoje jsem vynechával.  Dali mi palec nahoru.

Dnes bude napůl slunečno a napůl hnusně. Ale to neva. Leden končí, překulí se únor a Jaro bude tady. A otevřou se zahrádky a meze vyschnou a bude to moc fajn.

To je zatím vše.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Zelený Škraloup

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading...