27.1.2017
Kategorie: Ekonomika

Drobný živnostník a zlodějský stát

Sdílejte článek:

FRANTIŠEK TEPEROVIC

Drobný živnostník na rozdíl od státních úředníků vykonává veškerou byrokracii pro stát úplně zadarmo, tedy vede pro stát účetnictví, vypracovává daňová přiznání, z příjmu, z DPH, z kontrolního hlášení o DPH, studuje funkce EET pokladen, vede výkazy o zaměstnancích o sociálním a zdravotním pojištění, dochází na kontroly a v případě i neúmyslného pochybení mu za to hrozí ještě sankce.

[ad#clanek-respo]

Veškerou byrokratickou práci, která ho obírá o čas, který by mohl věnovat podnikání, aby mohl zaplatit veškeré daně, jako například, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti, daně za zaměstnance, sociální a zdravotní, náklady na na energie, topení, elektrika plyn, benzín, provoz EET pokladen atd., pak promítá do cen za své zboží nebo služby.

Čím více stát vyžaduje po drobném živnostníkovi odvedené práce zadarmo a čím více chce ještě vybrat od živnostníka peněz na daních, vede k růstu cen. Pokud si tedy lidé přejí Babišův vyšší výběr daní s EET pokladnami, pak musí zákonitě počítat s tím, že si ho sami zaplatí formou zdraženého zboží a služeb jak nám ukazuje již růst cen v pohostinství, kde ceny dále porostou.

Po spuštění EET v maloobchodu a velkoobchodu, kde se začne zdražovat od března, zdražené suroviny pak hostinského povedou k dalšímu zdražení a růstu cen, které povedou k tomu, že ne každý si bude moci dovolit ještě stravování po hospodách a začne ubývat zákazníků a dalších hospod, a to i v době ekonomického růstu.

Pak lidem teprve dojde, že největšími zloději nejsou drobní živnostníci, ale všichni kdo podporovali EET, tedy komunisté bývalí a současní, a zlodějský Babišův stát!

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: František Teperovic

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 4,95 out of 5)
Loading...