5.1.2017
Kategorie: Ekonomika

Hospodský nesmí nalít osobě, která je „zjevně pod vlivem alkoholu“ … A jak se pozná, kdo je nalitej?

Sdílejte článek:

RED HOOK

Máme schválený protikuřácký zákon. V něm je mimo jiné i to, že hospodský nesmí nalít osobě, která je „zjevně pod vlivem alkoholu“. Nikdo samozřejmě netuší, co ten termín znamená. A nejmíň zákonodárci.

[ad#clanek-respo]

Poslanec Kaňkovský řekl, že osoba zjevně ovlivněná alkoholem se pozná tak, že rozseká hospodu i s hospodským. Takové že nalít je nepřípustné. Jiný poslanec uvedl, že osoba zjevně po vlivem je ta, co čurá aniž vstane od stolu. Další se zamyslel a řekl, že osoba zjevně pod vlivem je Kalousek. Bývalý ministr zdravotnictví jezuita Heger, který stál u zrodu tohoto nebetyčného voseru míní, že osoby pod vlivem jsou ty, co jsou nebezpečné sobě, či svému okolí. A že by se to nemělo týkat lidí „rozumně přiopilých“.

No, nevím. Já jsem většinou na sračky a nic rozumnýho na tom nevidím. Naopak se chovám jak vypatlaný hovado. Tedy jako poslanec.

Hospodský taky musí z knajpy vyrazit každého, kdo jeví známky opilosti. Fajn. By mě zajímalo, jak tohle bude řešit náš pan prezident. Ten už teďkonc do putyky nesmí, protože je nacamranej od pohledu.

Poslanec Krákora, jinak zpravodaj téhle debility se ohradil, že v zákoně definice zjevné opilosti je. Že je tam napsáno, že zjevně nalitej je ten, kdo ruší klid. Pak je taky zjevně nalitej ten, komu jdou oči šejdrem. Kdo má naruby triko. Kdo smrká do rukávu. Kdo si prohlíží holuby své i cizí. Kdo vede řeči, které valného smyslu nemají. Kdo padá, zvedá se a znovu padá. Komu táhne z tlamy peprmintka a diví se, že se s ním soused nechce cicmat. Kdo je otravnej. Kdo krká aniž je vyzván. Kdo zpívá národní písně.

Ufff…

Nejhorší je, že ti pablbové fakt tohle schválili. Prý zákonodárci. Velký hovno, slavný soude. Je to banda nesvéprávných psychotiků. Protože tohle přece nemůže odsouhlasit nikdo, kdo se dostal alespoň do pomocné školy. Nikdo jen trochu soudný.

Fakt to nepobírám. Vůbec. Proč nás ti nejvyšší tak nenáviděj.

A jo – ještě je jedna definice zjevné opilosti. Opilej byl včera u Hooka jeden model, co se na výčepu zeptal „nebyl tu tuňák?“ a všichni vrtěli hlavou a prej jakej tuňák a on řekl, „že to tu ňák smrdí“. Ha ha ha. Tak takovejhle blb by se měl z knajpy pakovat taky. Ptáte se, kdo to byl? Odpovím. Byl jsem to já. Jo.

Tačvúd s Gekonem se mě ráno ptali, jestli jsem byl někdy zjevně nalitej. Jsem jim řekl, že ne. Že tohle neznám. Že jsem pokaždý úplně na kaši.

Dnes bude zima. Což mi přijde logické, neb je leden. Víc nemám, co bych k počasí dodal.

To je zatím vše.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Zelený Škraloup

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...