7.10.2013
Kategorie: Společnost

Zastavili jsme Kalouska – chvástání SPOZ

Sdílejte článek:

KATEŘINA GAJDOŠOVÁ 07|10|2013

Volební hesla SPOZ: “Zastavili jsme Kalouska” jsou buď chvástání, totální debilita nebo do nebe volající populismus. Při ranní cestě tramvají mě do očí střelil plakát SPOZ, zubící se úřadující ministr v demisi Pecina a heslo “zastavili jsme Kalouska”.

 

[ad#hornisiroka]

 

Prosím Vás milí Zemanovci, kdo z Vás konkrétně si může na svůj vrub připsat tento záslužný čin? Kdo z Vás seděl v padlé vládě? Kdo z Vás se do vlády dostal díky řádným volbám? (argumenty rejpalů ohledně nikým nevoleným LIDEM a vlezprdelce Peake … beru a také uznávám, tuhle frašku taky nikdo nevolil).

 

 

Nikdo z Vás nehnul ani malíčkem. Za pádem Nečasovy vlády (jakkoliv byla špatná) může tak maximálně jeho muchlování s Nagyovou. Než se tohle všechno provalilo po většině z Vás( krom nadšených spolustraníků a voličů) ani pes neštěkl. Nepřipadá Vám trošku sprosté připisovat si zásluhu pádu neúspěšné vlády a mazat potencionálním voličům med kolem huby?? Za pád této vlády stojí tak maximálně rozhodnutí Vašeho čestného předsedy, našeho skvělého nadstranického a nestranického prezidenta, který odmítl jmenovat skoropremiérku Němcovou.

 

Nebýt kroků Miloše Zemana, většina této úžasné a skvělé vlády v demisi by ležela na hřbitově politických mrtvol.

 

[ad#velkadolni]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...