3.10.2016
Kategorie: Společnost

Vládnou nám psychopati bez kapky lidství

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Pokud někomu chybí kus mozku tak je nemocen a vlastně za to, co z něj je nemůže. Co má chudák politik bez kusu mozku dělat? Jen to co zvládne. Z toho vyplývá, že kdo je psychopat nemá skrupule a nejlépe se mu sedí na politické židli, protože tam se může vyřádit.

[ad#clanek-respo]

Podle výzkumů amerických vědců je mezi vysokými politiky a manažery mnohem větší procento nebezpečných psychopatů než mezi vězni ve federálních věznicích Spojených států – to hovoří za vše.

Bezohlední a bezcitní, prostě bestie které chtějí vládnout a žít. Lékař a publicista Jan Hnízdil – vysvětlil, že psychopatie není nemoc, a že to nejsou nemocní lidé. Přitom psychopatii najdete pod diagnozou F60.2. Na rozdíl od pochopení pro člověka s tělesnou vadou prý ale nechápeme, že se může narodit člověk se zmrzačeným charakterem. Zase si milý doktor odporuje, protože my to docela dobře chápeme. Prostě se tak chudáček narodil a proto ho musíme tolerovat jako ostatní úžasné menšiny, které za svůj úděl také nemohou a musí si vydobýt svoje místo na slunci, a že se jim to všem sakra dobře daří.

Psychopatům chybí kus mozku, což je doloženo nukleární magnetickou rezonancí, chybí jim mozková centra, která jsou rozhodující pro svědomí, soucit, zodpovědnost a spolupráci. Je to doloženo a já nechápu jak může doktor Hnízdil napsat, že psychopatie není nemoc. Pokud někomu chybí kus mozku tak je nemocen a vlastně za to, co z něj je nemůže. Co má chudák politik bez kusu mozku dělat? Jen to co zvládne. Z toho vyplývá, že kdo je psychopat nemá skrupule a nejlépe se mu sedí na politické židli, protože tam se může vyřádit.

Vyřadili jste z nemocných homosexuály, nově chcete i pedofily a nekrofily je podle vás normální. Tak byste měli vyřadit nemocné psychopaty a začít je soudit podle práva. Jenže kde je to právo? Tam, kde další psychopatická pakáž, která si nedělá žádné skrupule a klidně osvobozuje obviněné politiky a do basy strká často úplně nevinné lidi.

Krade se veřejně a vůbec nemá politik pocit, že by se měl stydět. Udělá se amnestie takových rozměrů, že se do basy už nikdy nedostanou tuneláři, které policie našla. Tak k čemu se léta namáhala, když pak jediným podpisem je celá jejich práce v hajzlu. Nebo někdo sedí ve sněmovně či v rozhlase namazaný jako slíva, šlape si na jazyk a druhý den nám káže o morálce. Chodí se do sněmovny s monoklama, s alkoholem v krvi, a na rtech kecy o demokracii a jak by to udělal dobře, kdyby on byl u vesla. Takhle se tu chová mnoho lidí ve sněmovně a vykládá nám ty svoje rozumy, pokud nejsou zrovna v obchodě a nekradou rohlíky. Vůbec nejlepší jsou poslanci spící přímo v poslanecké sněmovně. To je reprezentace jak čapa.

Tak teď víme, že nám vládne nemocná skupina psychopatů, ale nejsou v tom sami. Za stranami stojí velmi vlivné podnikatelské skupiny. Kdo z nich potřebuje přes držku? Oba. Protože obě tyhle skupiny nám dělají ze země bordel a ze života peklo. Všichni tihle vysocí politici či manažeři mluví plamenně o emocích, ale neznají je. Mluví o demokracii, svobodě, ale na mysli mají svoji vlastní totalitu, kterou nás beztrestně zahrnují. Jsme v jejich područí a nezmůžeme se ani na to, abychom jim to ve volbách spočítali. Proto to není jejich problém, ale náš problém. Problém všech voličů co jako ovce volí pořád ty stejné politické kreatury, které to s námi nikdy nemyslely dobře. To by se chovali jinak.

Pořád se na nás, na občany ječí něco o ohrožení demokracie a já pořád tvrdím, že neohrožujeme demokracii, protože ji v podstatě neznáme. Je jenom právo bohatých a chudých, mocných a bezmocných. Nemůže být ohroženo něco, co neexistuje. Až se psychopatie bude brát jako nemoc, bude lehčí tyhle bezemoční a bezpáteřní zmetky vyřadit z veřejných funkcí.

OD DOKTORA HNÍZDILA SE MI LÍBÍ NÁSLEDUJÍ CITÁT:

Politické scéně můžete porozumět pouze s učebnicí psychiatrie. Tam máte všechno – hysterky, megalomany, narcistní psychopaty, sociopaty, lhavost bájivou, kleptomanii. To je pastva pro specialistu, ale hrůza pro občana. Tito lidé tady vytvářejí podmínky, které nejsou slučitelné se zdravím a s životem. Oni generují tak obrovsky negativní energii, že občané z nich stůňou.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Milena Doušková

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4,07 out of 5)
Loading...