12.7.2016
Kategorie: Ekonomika

Až zaměstnance v montovnách nahradí roboti …

Sdílejte článek:

DAN NENOS 12|07|2016

Automatizace ve výrobě je stále vyšší. Lidé v přesné výrobě působí jako chybový prvek, snahou výrobců je eliminovat lidský faktor a jeho chybovost. To je pochopitelné. Ale pro koho jednou plně automatizované fabriky budou vyrábět produkci a ke komu bude směřovat spotřeba?

[ad#clanek-respo]

Dnešních několik tisíc lidí, kteří jsou zaměstnáni na výrobních linkách, brzy nahradí nové automaty. Co budou ti lidé vyhození ze Škodovky dělat? Posadí se doma na řiť a budou čučet do televize a žít ze státní podpory, ze které si to plnou automatizací zhotovené autíčko nebudou moct koupit?

Lidé budou stále více na obtíž, jelikož vlády států stále více serou na vlastní občany a poslouchají psychicky nemocné investory z banksterských kruhů, pro které jsou lidé překážkou v kumulování jejich zisků.

Tohle není o odborech, jelikož odboráři jsou nejhorší kolaboranti s fašistickým korporativním režimem. Tohle je o tom, že stát musí nastavovat racionální portfolio pracovního uplatnění, tzn. chránit aktivity malých podnikatelů, kteří sami bez nadnárodních korporací tvoří pracovní příležitosti a jsou fašistickým babišovským korporacím konkurencí.

Není totiž nic horšího než babišovský fašistický režim, v jehož představení hrají socanské stupidní loutky roli přiblblejch nástrojů.

Proč tohle píši?

Jelikož nevidím jedinou politickou sílu na českém trhu, která by si tyto zákonitosti a pravidla trhu a sociální dopady uvědomovala.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Dan Nenos

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,53 out of 5)
Loading...