28.6.2016
Kategorie: Společnost

Cosik o Brexitu z ukrajinske Kunikundy

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA 28|06|2016

Všeci mi pišu, jestli tež cosik neřeknu k temu Brexitu, bo noviny, radyjo a televiza u nas su pry plne hruzostrašne propagandy. To neni nic divneho. Když se bolševikum cosik nepovede, tak robi brajgl, jak kdyby se bortil svět.

[ad#clanek-respo] 

Tady v Kunikundě je klid a pohoda. Za cely tyden sem slovo Brexit neslyšel. Take cypoviny nikoho nezajimaju, to zajima enem multykulturni kolaboranty, bo fčil musi intenzyvě přemyšlat, jak ty referenda zakazat, aby se jim cela ta zvrhla stavba EuroSajuza nezbortila.

Tajak byl komunyzmus nereformovatelny, tak je aji EuroSajuz nereformovatelny. Bylo by idealni vratit se k puvodni myšlence společneho prostoru suverennich narodnich statu, ale už to nejde. Centralizovany moloch vedeny totalitni bruselskou strukturou nikym nevolenych bolševiku se sam od sebe nerozpusti ani nezreformuje. Je to sice hrozne a bude to hrozny pruser, ale ti idyjoti budu přitahovat šruby tak dluho, dokud to nebuchne.

Ale to tady na solnem jezeře Kunikunda nikoho nezajima. Nikdo o tom nemluvi. A tak sem se jedneho chytře vyhližejiciho chlopa zeptal, co si mysli o tym, že by si Skotove mohli odhlasovat odtrženi od Brytanyje a přičleněni k EuroSajuzu. Zamyslel se, a řekl, že to je jejich pravo demogratycky rozhodnut o sebeurčeni sveho naroda a připojit se ke komu chtěji.

Zeptal sem se, jestli je to to same, jako v připadě Rusu na Krymu, keři si odhlasovali vystupeni z Ukrajiny a přičleněni k Rusku.

Zamračil se, řekl, že sem durak a odmitnul se se mnu dal bavit. To su ti multykulturni pseudodemograti. Demogratycke rozhodnuti respektuju enem tenkrat, když se jim to hodi.

A to je asi tak všecko, co vam možu o Brexitu povědět.

[ad#clanek-respo] 

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty iFčil, dočasně umistěny v Kunikundě.

bloger_822

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...