18.5.2016
Kategorie: Společnost

Chovanec zřizuje ministerstvo osvěty a šmírování, jako Eman Moravec

Sdílejte článek:

JIŘÍ VÍTEK 18|05|2016

Premiér Sobotka a jeho parta si začínájí budovat struktury proti svým oponentům. Nejprve Vám vezmeme zbraně, budeme vás sledovat na internetu a všechny zprávy a názory budeme upravovat podle nás. Co bude proti nám – platí Putin.

[ad#clanek-respo]

Na boj s propagandou v případě ministra Chovance, převážně tou ruskou angažuje nově vnitro 30 „odborníků“, mužů a žen s tím správným názorem. Celé to divadélko dostalo honosný název „Speciální centrum proti terorizmu“, které ovšem bude mít jako hlavní náplň především sledování našich lidí, jestli se dost uctivě chovají k našim mocným a neohrožují je v jejich bohulibé činnosti tj. ožebračovat vlastní  národ a lhát podle předem napsaného scénáře. Jinak si to nelze vysvětlit, protože tu již funguje vojenská rozvědka, civilní rozvědka, Europol, Interpol a jedeme dál květnu 2006 vzniklo třetí oddělení mezinárodní koordinace boje proti terorismu. V lednu 2007 bylo k odboru přiřazeno čtvrté oddělení, zabývající se financování terorismu. V roce 2009 došlo ke sloučení 1. a 4. oddělení a v rámci tohoto odboru vznikl Národní kontaktní bod pro terorismus (NKBT).

Krátký pohled do historie:

Emanuel Moravec si dal za úkol ideologicky zdůvodnit, proč je potřeba ve jménu Říše potit krev a měl zajistit, že ze škol budou vycházet především ohební manuální pracanti, jejichž nejzásadnějším vzdělanostním výkonem bude, dobře rozumět tomu co německý mistr říká. Řekl, že moderní, své cti dbalý a statečný Čech stojí neochvějně na straně Říše a jen „čecháček“ může ještě věřit nějakým žido-zednářským , případně žido-bolševickým lžím z Londýna.

Ochráníme, ubráníme, ale jen do prvního průšvihu

Je minimálně směšné číst, jak Chovanec hovoří o ochraně „měkkých cílů“ a ani se při tom nečervená. Jak by si takový nesmysl pan ministr představoval v praxi? Jak chce kontrolovat cestující v autobusech, tramvajích, trolejbusech a vlacích na území ČR? Jak chce chránit tisíce zdrojů pitné vody? Postaví snad ke každé studni dvoučlennou hlídku, která se bude po 8 hodinách střídat? Jediný způsob, jak zajistit bezpečnost, je odmítnout podvodné „migranty“ bez jasně doloženého původu, eliminovat možná riziková náboženská a ideologická centra. Dále odmítnout všechny ty, kdo podle Dublinské dohody měli požádat o azyl v první bezpečné zemi, ale neučinili to. A samozřejmě zavést znovu důsledné kontroly na hranicích.

[ad#clanek-respo]

Pod čarou

A prvním případem hned můžete ministře začít řešit, než nám šmírovat diskuze a podsouvat názor neziskovek, které celou vládu obklopují a pomalu řídí. Mešita v Brně a v Praze na Černém mostě.V obou se hlásá násilí proti našim obyvatelům. V ČR je už nejvyšší čas zakázat islámskou ideologii, která je stejně zavrženíhodná, jako komunismus a fašismus. Jejich propagace a šíření už je zakázáno zákonem. Stačí tedy ten zákaz jen rozšířit o další protiústavní ideologii.

ZDROJ: Jiří Vítek

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...