13.4.2016
Kategorie: Společnost

Ukončí cestu Hillary Clinton do Bílého domu její amorální chamtivost?

Sdílejte článek:

RED/ZBYNĚK PASSER 13|04|2016

Na základě Panama Papers přinesl The Observer informaci, která odhaluje spojení Hillary Clinton, demokratické kandidátky v boji o Bílý dům s osobami blízkými Kremlu. A to je “malinko” problém, pokud se chcete stát presidentkou USA.

[ad#clanek-respo]

Panama Papers, které odhalily světové boháče schovávající se v daňových rájích, ukázaly také na propojení Hillary Clinton s ruskou Sberbank. Tuto banku totiž fakticky kontroluje ruský stát,  tedy ruský prezident Vladimir Putin a jeho kremelští spolupracovníci. „Peníze ze Sberbank jsou pravidelně využívány k financování ruských zpravodajských operací,“ tvrdí západní tajné služby. Pobočky Sberbank v zahraničí pak slouží jako základny pracovníkům ruských tajných služeb. Podle The Observer se tak děje s požehnáním pána Kremlu Vladimira Putina. Co si lze díky této informaci dále dovodit?

Světová “elita” za příští prezidentku Cirkusu Demokracie, s.r.o. už dávno určila Hillary Clinton. Dobře ví proč. Clintonovi nikdy neměli žádné morální zábrany, jsou pracovití, milují moc, vliv a hlavně … peníze. Hodně peněz. Původ, ani legálnost jejich získání nerozhoduje.

Nadací Clintonových proteklo v přepočtu téměř deset miliard korun, z nichž se na deklarované účely dostalo s bídou 12 %. Prostředky, vliv a zaměstnanci nadace jsou rodinou zneužívány na politické účely.

Clintonovi řadí mezi své přátele, podporovatele, či sponzory osoby, rodiny a firmy, prokazatelně podporující islámský terorismus, významné mafiánské a drogové bosse, mezinárodně stíhané obchodníky se zbraněmi (jeden z nich – Mark Rich – je dle zprávy kontrarozvědky kromě podpory Clintonových i obchodním partnerem Andreje Babiše).

Když špinavé kšefty Clintonových s pozemky, známé jako kauza Whitewater, hrozily pro tuto politickou rodinu kriminálem, začali záhadně umírat svědci, mj. dlouholetý partner Hillary z její právní praxe a domnělý milenec.

Hitlary Clintonová je ideální kandidátkou na prezidentku USA. Má všechny “vysoce ceněné” vlastnosti:

  1. Nemá žádné morální zábrany
  2. Má velmi špinavou a dobře zdokumentovanou minulost – je snadno vydíratelná, kdyby se postavila na zadní

Ptáte se, proč účast Clintonové v kauze Panama Papers, aféra Whitewater, kauza Benghází, kauzy zpronevěr v rodinné nadaci, záhadná úmrtí kritiků, či svědků, podivné vazby na KGB a ruskou mafii, či skandální milosti jejího manžela mafiánům (kteří následně poslali peníze Clintonové na kampaň senátorky za stát New York) poslední hodinu posledního dne v prezidentském úřadě, závažné úniky informací, ohrožující národní bezpečnost USA, zkrátka proč téměř nic z toho neřeší velká česká, německá, evropská, či americká média? Myslíte, že výše uvedené, ověřené a doložené informace nemají k dispozici?

Neřeší, protože Bildeberg předvybral už před několika lety za prezidentku Clintonovou (stejně, jako jejího manžela předvybral v roce 1988 a následně spěšně poslal do Moskvy). A Bildeberg jsou mimo jiné i všechny významné světové mediální domy. Oficiální linie tedy zní upravená, ctnostná, ryzí liberálka vs. zamračený, ukřičený a pěstí hrozící Trump (vzpomeňte si na jeho fotky v českém mainstreamu).

[ad#clanek-respo]

“Hitlary” je amorální, zločinecká figura, proti níž je Trump jen smutný klaun. Jako taková je ale Clintonová prototypální reprezentantkou skryté světové vlády, kterou důsledně poslouchá. Doporučuji shlédnout například její veřejná vystoupení před CFR (Council for foreign relations) na YouTube.

ZDROJ: Zbyněk Passer

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,76 out of 5)
Loading...