23.3.2016
Kategorie: Společnost

My nebo oni!

Sdílejte článek:

PETR VYPLEL 23|03|2016

Další teroristický útok na naši těžce vydobytou evropskou svobodu se včera stal v Bruselu. Již z jalových rétorických cvičení předních politiků je zřejmě, že se v období než nastane další teroristický útok, nic co by účinně vedlo ke snížení budoucích rizik, nestane.

[ad#clanek-respo]

Jediné co nás může vymanit ze současné bezpečnostní krize, je přiznání si, že kombinace islámu a křesťanství na starém kontinentě nefunguje. Bohužel se této strategie chápou pouze krajně extremistické síly a tak hrozí, že se kyvadlo vychýlí na opačnou stranu.

Vše, co dosud dojednalo vedení EU zastupované lidmi, kteří bez mandátu vystupují jako jediní pravověrní lídři, je cesta do slepé ulice. Některé návrhy dokonce budí oprávněně hrůzu.

Zmiňme například návrh na zrušení vízové povinnosti pro občany Turecka. Hned jsem si vzpomněl, jak se den po teroristických útocích v Paříži hrálo kolo mezistátních fotbalových zápasů, na nichž se minutou ticha uctívala památka obětí. Na zápase konaném v Turecku to znamenalo  minutu hvízdání prakticky celého stadiónu (Erdoganovci pak rychle přišli s vysvětlením, že je to turecká tradice vzdávání holdu…). Toto nečekané impulzivní zjištění názorové hladiny prošlo v novinářských kruzích bez povšimnutí.

Politici neustále omílají, že muslimští imigranti mají s námi společného nepřítele. Myslím, že na příkladu z minulého týdne, kdy byl po mnoha týdnech spíše náhodou zadržen terorista ukrývající se přímo pod nosem centrály EU v nechvalně známé čtvrti Molenbeek , o kterém půl čtvrti arabského ghetta vědělo, je jasné, komu dá bezúhonný muslim přednost v krizové situaci.

Rovněž věznění těžce pochytaných radikálních muslimů nedává žádný smysl. Dnes je zřejmé, že nejvíce rekrutů Daeše pochází právě z vězeňského prostředí.

Screen-Shot-2015-10-26-at-7.58.46-PM

Co nám tedy zbývá:

Jestli čtenář očekává, že si přečte scénář, který rychle povede k nápravě děsivého stavu , bude zklamán. Jediné co povede pomalu ke zlepšení situace je důsledné odlišení islámské kultury na starém kontinentu od náboženství, které se tu po staletí uchytily a jejichž radikálnost cestou staletími vymizela.(viz. poučení o nesmyslnosti všech kruciát).

První vlaštovky jsou již tady, viz. uzavření muslimských dětských školek v Rakousku, kde docházelo k radikalizaci dětí a jejich oddělování od zbytku domácích obyvatel, zavření muslimských modlitebních místností na různých univerzitách, uzavření mešit, kde kázali radikální muslimští duchovní k nenávisti a podněcovali k boji proti křesťanům.

Je třeba změnit trestní zákoníky a vrátit se k trestu smrti, neboť dnes je možné zbavit se teroristů jen tím, že je vykážeme ze země a konečným řešením je pak jejich hrdinná smrt pod vlajkou Daeše. (Představte si, že za 10 let budeme mít plné věznice muslimských radikálů, kteří budou zatěžovat náš sociální systém dalších 40 let!).

Není nadále udržitelné, aby Evropa trpěla za nechuť  Řeků hlídat své hranice, a aby vracení těch, kteří ilegálně přeplují  naráželo na podivné zákony typu Hlava 22. Je to stejné, jakoby jste dovolili  lidem bez tváře v jakých si černých hábitech vlámat se do vašeho domu a po vybílení ledničky jim dovolit ulehnout do vaší postele.

Musíme se vymezit proti státům, které muslimskou nesnášenlivost permanentně podporují, ať je to Saudská Arábie a nebo člen NATO Turecko.

[ad#clanek-respo]

A hlavně zapomeňme na to, že se nám podaří muslimské imigranty začlenit do společnosti a že je naučíme podílet se na růstu našeho národního důchodu.

Kdybychom byli důslední v imigrační politice a nepodléhali bychom vlivům pomatených členek FDJ (Die Freie Deutsche Jugend),ušetřili bychom takové výdaje, že by v táborech pro muslimské uprchlíky vybudovaných na muslimských územích mohli jíst pečená holoubátka.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,94 out of 5)
Loading...