11.2.2016
Kategorie: Společnost

Frau Merkel, její výlet do Turecka a podivuhodný výlet pana Fendrycha, tentokrát na Hradčanské náměstí

Sdílejte článek:

TOMÁŠ HAAS 11|02|2016

Tedy jak se zdá, neměl to původně být výlet, ale Frau Merkel mohla stejně tak tu návštěvu věnovat prohlídce historických památek v Istanbulu. Z Turecka si nepřivezla nic, platit Turkům budeme muset ještě víc a jediným výsledkem je to, že si turecký prezident postěžoval, že s ním Evropa nejedná s dostatečnou úctou.

[ad#clanek-respo]

Evropa se bude muset polepšit, a Evropa se polepšuje, evropští občané budou platit víc za to, že už se běženci nebudou do Evropy dostávat všichni ilegálně, ale legálně a budou v Německu přivítáni jménem nás všech a pak rozesíláni podle kvót do členských zemí EU.

Tak nějak si to představuje německá kancléřka a kdo má v Evropě víc zkušeností s vítáním uprchlíků?

Tak si to bude muset představovat i premiér Sobotka a naše politická reprezentace. Jak vládní strany, tak alespoň jedna z opozičních, budou okamžitě vydávat ostrá prohlášení, že povinné kvóty ne. Načež naše vláda stanoví svou vlastní kvótu, o něco vyšší, aby se v Bruselu a v Berlíně nezlobili a ta opoziční strana nám oznámí, že její odpor proti povinným kvótám skončil jejím dalším vítězstvím a vládu podpoří. Co se peněz týká, ministr Zaorálek již začal slibem peněz na boj s pašeráky lidí, protože jich máme nadbytek a nevíme co s nimi. Těch peněz, ne těch pašeráků, i když i ti budou trpět, protože jim paní Merkelová přebírá kšefty. Naši důchodci již dostali 40 korun měsíčně a tak je vidět, že sociální stát a jeho vláda na ně myslí.

ODS by neřekla nic, ta se vyslovuje jen k principiálním věcem, a v těch je pevná jako skála, žádné povinné kvóty nepřipustí!

A tak si to vážení čtenáři představujte i vy, protože jakákoliv jiná představa by byla projevem vaší xenofobie a páter Halík by se za vás už ani nepomodlil, tak by se styděl.

Když už jsme u těch xenofobů a nacistů, situace je ještě daleko horší, než jsem si myslel. Já jsem na demonstraci nebyl, v poslední době začínám nejen svým objemem, ale i tím, že téměř nevycházím z domu, připomínat mého oblíbeného detektiva Nero Wolfa, ale mám přímé svědectví novináře, který by nikdy nelhal, Martina Fendrycha z Aktuálně.cz.

“Byl jsem pozorovat demonstraci, již organizovala Pegida, Blok proti islámu Martina Konvičky a kdovíkdo ještě na Hradčanském náměstí. Zpočátku byla jakž takž pokojná (že na vás volají „hele, to je ten vlastizrádce“, je dnes už normální). Zarážející bylo složení přítomných. Samozřejmě neonacisté, tedy ta složka, kterou po celé západní Evropě podporuje, částečně zřejmě i platí, Moskva.”

Panebože, že těch neonacistů je u nás tolik!? Sešlo se jich podle pana Fendrycha 3000, ten ale zřejmě odešel dříve, protože na něj někteří demonstranti nebyli hodní a říkali mu ošklivá slova, a podle policie jich nakonec bylo 10 tisíc a naše policie je stejně hodnověrná, jako naši novináři a naše televize. 10 tisíc neonacistů na jedné demonstraci! Tohle snad trumfl v minulosti jen jeden německý kancléř.

Jak je to možné?

Nad tím se zamýšlí i pan Fendrych. Je mu divné, že lidé jsou neinformovaní (což je takový kulantní výraz, pro něco ještě horšího). Jak píše pan Fendrych, zaráží ho “Podivuhodně nízká informovanost protestujících v době dokonalých informačních technologií.”

Jsou ovšem i takoví, kteří se, jako já, domnívají, že je to tím, že ty dokonalé informační technologie spíš slouží k tomu, aby lidé žádné informace nedostali a zvýšila se důvěra veřejnosti v Kostelecké uzeniny a Bruselské komisaře.

Co s tím? Martinu Fendrychovi jsou některé kroky už jasné: “Policie musí tyhle české teroristy chytit. Je to její jednoznačná priorita.”

[ad#clanek-respo]

Zaplať pánbůh za ten můj Nero Wolfe syndrom, díky kterému nevycházím z domu.

Snad se nemusím bát, že i mně policie chytí.

Ačkoliv nevím, pan Fendrych také píše, že je za tím Putin a to znamená, že jsme ohroženi všichni, v bezpečí není nikdo, ucho vlasti naslouchá, a ti ruští agenti se mohou těšit na to, že skončí na Borech, kam mně ostatně právě včera poslal jeden vnímavý čtenář a budou za trest do smrti dostávat k jídlu chleba, vodu a vodňanská kuřata…

ZDROJ: Tomáš Haas

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...