20.1.2016
Kategorie: Společnost

Muž, který chránil v Kolíně nad Rýnem dívky před sexuálním útokem imigrantů, skončil ve vězení

Sdílejte článek:

RED 20|01|2016

Toto je ukrutný paradox a důkaz totální devastace a systémové impotence v německé státní správě. Hrdinu z Kolína nad Rýbem, který bránil Němky před nadrženými cizáky, zavřeli do vězení. Důvod? Především fakt, že se o dva dny po útocích přidal k občanským hlídkám (civilní stráži).

[ad#clanek-respo]

Od bezpečí v ulicích je policie, nikoliv občanské hlídky. Musíme zjistit, co se v Kolíně vlastně stalo. A musíme najít řešení. Momentálně máme v Německu 500 tisíc lidí, o kterých nevíme vůbec nic,” obhajoval zatčení Jurčeviče místní policejní šéf Erich Rettinghaus. Je paradoxem, že sami policisté, kteří na místě zasahovali, přiznali, že nebylo v jejich silách násilníky zvládnout.

Chorvat Ivan Jurčevič měří 213 centimetrů a váží 130 kilogramů. Už tyto proporce budí respekt. Je navíc i pětinásobným kickboxerským světovým šampionem různých organizací. Sílu jeho paží pocítili během silvestrovského řádění v Kolíně nad Rýnem i čtyři sexuální násilníci.

O silvestrovské noci hledaly hledaly napadené ženy útočiště všude možně, mimo jiné i v pětihvězdičkovém hotelu Excelsior. “Několik dívek se snažilo u nás schovat. Samozřejmě jsem jim v tom nebránil. Některé ženy ubytované v hotelu si ještě předtím šly v průběhu večera zapálit před recepci a byly obtěžovány. Tak jsem jim musel domluvit, aby je nechali být,” vypráví s odstupem dvou týdnů čtyřiačtyřicetiletý Jurčevič, který pracuje v hotelu coby vrátný. Tato parta se s ústní domluvou ještě spokojila, čtyři útočníci, kteří při následném řádění vtrhli do hotelu za dvěma vybranými dívkami, už nikoliv. “Byly to nejspíše bankovní úřednice, neměly na sobě nic vyzývavého, prostě džíny a kabáty, a prosily mě, abych je ochránil,” dodal “Hrdina Kolína”.

“Ti čtyři mladíci kolem dvaceti let mi říkali, že jsou to jejich ženy, ať se do toho nepletu. Ten nejhlasitější z nich na mě vystartoval s rozbitou flaškou, sundal jsem ho kopancem do hrudníku. Druhý dopadl stejně po úderu pěstí. Třetí se zmohl jen na to, že si přetáhl prst přes krk a se slovy, že se vrátí a zabijí mě, společně s tím posledním utekl.”

[ad#clanek-respo]

Svoje vyprávění o hrůzách těch okamžiků zakončil slovy: “Co ti lidé předváděli, bylo ostudné. Před čtyřmi měsíci jsme je tady vítali, nyní byla jejich pověst zničena těmito chlípnými a opilými ubožáky, kteří nemají žádnou úctu k Německu a našim ženám.

Nakonec ale s pouty na rukou skončil právě on a nikoliv sexuální agresoři. Na rozdíl od policie ale obyčejní lidé a zachráněné dívky chování bývalého chorvatského kickboxera ocenili a považují jeho zatčení za nepochopitelné.

ZDROJ: Daily Mail

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...