20.1.2016
Kategorie: Společnost

Vytrvat a nenechat se uchlácholit

Sdílejte článek:

DR. BOLEST 20|01|2016

Pojďme si nalít čistého vína přátelé. V naší zemi demokraticky zvolení zástupci lidu dlouhodobě neplní své předvolební sliby a závazky vůči svým voličům. To je holý fakt. Dokud se to projevovalo tunelováním ekonomiky a elitářskou korupcí na všech úrovních státní moci, považovala to většina národa za nutné zlo. Naše nynější vládnoucí garnitura už ale rozšířila své působení i na další sféry našeho života. Ne ani tak sféry života, jako ten život sám. A je třeba si otevřeně říci, že v tuto chvíli už nám všem jde opravdu o všechno.

[ad#clanek-respo]
 .
Politické špičky, až na několik světlých výjimek, nepokrytě a opakovaně zrazují náš národ a naši vlast. Jejich rozhodnutí jsou v přímém rozporu se zájmy lidí, kteří je do jejich funkcí zvolili. Jejich jedinou motivací je udržení se u moci, u zdroje svých příjmů a vlivu. Znova a znova poškozují své spoluobčany a svou vlast slepým přijímáním politického diktátu, který jako svůj cíl prosazuje likvidaci jednotlivých národů v Evropě zničením jejich národního sebeurčení, vytrháním jejich historických kořenů a likvidací jejich genofondů násilným prokřížením s jinými rasami. Výsledek takového experimentu je každému, kdo je jen trochu objektivní a má základní informace, předem jasný. 
 .
Dojde ke konfliktu mezi importovanými hordami neintegrovatelných agresivních muslimů a nově sjednoceným původním obyvatelstvem. Bude válka. Zprávy z celé Evropy o tom, jak se přistěhovalci chovají a jak jejich integrace pokračuje jen potvrzují, že následky takové sebevražedné integrační politiky ponesou miliony obyčejných lidí. Naše města se budou topit v krvi a násilí, zatímco mocenské elity, které tento stav zavinily, budou užívat spokojeně svých politických důchodů někde v bezpečí. Tento sociální experiment není ničím menším, než zločinem proti lidskosti. A jako takový bude jednou po zásluze potrestán. Musíme ho ale nejdříve přežít. Nesmíme dopustit děsivý konec. Už kvůli našim dětem ne.
 
V posledních několika týdnech je patrné určité zvolnění tempa mediální multikulti masáže. Politické špičky už cítí, že lid je opravdu naštvaný. Přes drtivou cenzuru a všechny ty miliony euro vyhozených z okna na urputnou tvorbu veřejného mínění, se bojí sami pokračovat v tak intenzivní lživé propagandě. Z průzkumů veřejného mínění jejich poradci vyčetli následující fakt: Nikdo se zdravým selským rozumem v hlavě už jim nevěří. Tváří v tvář událostem, o kterých média nesmí občany informovat, ale které jsou tak závažné, že je již nelze před lidmi zakamuflovat a pozměnit jejich podstatu ověřenou hrou se slovíčky nebo zastrašováním, nemají dost odvahy k tomu samy za sebe ve své “práci” pokračovat. Proto najímají mediální tváře, pomocí kterých dál budou do národa svou propagandu hustit. Proto má najednou pan Donutil kšeft z pomatené multikulti pohádky, proto se volnomyšlenkářka paní Žilková vyjadřuje za všechny naše ženy k otázce jejich nedobrovolného kulturního obohacování znásilňující chátrou. Jsou to jen jejich zaplacení šašci, bezpáteřní propagátoři zhovadilého plánu cizích mocností, kterým na bezpečnosti a štěstí občana nějaké evropské země vůbec nezáleží. Oni teď čekají, až se vše uklidní, až se lidé vrátí z demonstrací proti přistěhovalcům zpět do svých domovů, ke svým rodinám a až jim nastane zase ten každodenní shon spojený se starostmi o obživu jejich rodin. Doufají, že se jim jejich plány podaří salámovou metodou zrealizovat. Doufají, že jim to dovolíme.
 .
[ad#clanek-respo]
 
Prosím Vás všechny, kterým na tomto národě ještě záleží, nezapomínejme kdo tito lidé jsou. Nejen ti dva jmenovaní komedianti, ale vůbec všichni ti odporní kolaboranti (např. Milan Kohout), přisluhovači (např. Bohuslav Sobotka), zrádci (např. Česká TV), stavitelé mešit, vítači muslimů, orientalisté, multikulturalisté a sluníčkáři. Každý jich pár takových známe osobně, že ano? Tito lidé zradili český národ, svou vlast i své svědomí. Jejich činy nesmí upadnout v zapomnění, jejich vina nesmí zůstat nepotrestána. A pozor přátelé, nemluvím o věšení těchto lidí za krk na kandelábry. Jde mi o to, abych něterého z těchto škůdců za pár let neviděl v nějaké volené funkci rozhodovat o věcech veřejných nebo se na televizní obrazovce snažit své pomatené názory vštěpovat další generaci českých dětí. Musíme vytvrvat v našem boji za znovuzískání moci nad svými vlastními životy a nad budoucností našich dětí. Nesmíme se nechat uchlácholit momentálním klidem. Jde o hodně. Jde o všechno.
 
Přeji Vám všem hodně odvahy a síly a těším se na shledanou 6.2.2016 v 15:00 v Praze na Hradčanském náměstí. Kdo, když ne my? Kdy, když ne teď?
.
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...