25.11.2015
Kategorie: Politika, Společnost

Soumrak civilizace, konec lidstva

Sdílejte článek:

MILO57 25|11|2015

Zřejmě si čtenář řekne: “Zas nějaký rozhořčený spravedlivý občan bude psát o migraci, islámu, terorismu apod.”. Ano, i.  Ale nejen o tom.

Momentálně zaměstnává mysl většiny lidí v Evropě i jinde ve světě problém migrace a terorismu. Většina lidí je napadena strachem, nenávistí, spravedlivým rozhočením nad neschopností politiků. Dochází k dalšímu oklešťování práv lidí na obranu, ochranu, k dalšímu sledování a špehování. Tvrdím, že politikům, nebo někomu v pozadí se podařilo dostat společnost do situace kdy už lidé přestávají vnímat jiné paralelní skutečnosti a v tomto chaosu budou vítat každého, kdo přijde a řekne: “Já zajistím pořádek”.

[ad#hornisiroka]

Migraci do Evropy vnímám jako perfektně načasovanou a řízenou. Vytvoření tzv. Islámského státu a s tím spojeného teroru vidím také jako perfektně načasované a udržované. Pouze na okraj, proč až nedávno Rusové bombardovali ropná zařízení a cisterny, kam vlastně celou dobu shazovali bomby Američané a jejich spojenci? A přitom všichni věděli, že obchod s ropou je nejvýznamnější v položce příjmů IS.

Nedávno jsem si všiml dva nenápadně články: Švédsko: Právní a lékařská změna pohlaví u dětí i přes nesouhlas rodičů a Nizozemsko jde do extrémů: Eutanazie pro všechny, co mají 70 let! Oba články, hlavně ten první, doporučuji číst na lačno.

První článek pojednává o možnosti násilného změny pohlaví u dětí. Násilného, protože se bude moci provádět i bez souhlasu rodičů. V. Británie jde ještě dál, změna pohlaví se navrhuje provádět již u 3-4 letých dětí a dokonce se plánuje vytvořit tzv. třetí pohlaví. 

Donedávna jsme se popouzeli nad odebíráním dětí z původní rodiny hlavně v Norsku, Finsku, Velké Británii. Popouzeli jsme se nad adopcí dětí pro homosexuální páry apod. Později to možná budou pedofilové a nikdo nic nedokázal změnit. Salámovou metodou, zdá se, je možné dosáhnout všeho, zdá se, že už jsme si na tohle všechno zvykli. To, co se navrhuje v tomto zákoně a hlavně jeho prostorové umístění a načasování je zarážející.

fire-298105_640

Švédsko je zemí, která umožnila vytvořit cizinecká ghetta, o kterých se již hodně napsalo a všemi možnými prostředky lákalo imigranty. Proč? Švédsko je zemí, která jako první uvažuje nad zavedením elektronických peněz. Proč? Švédsko je zemí, která jako první chce zavést definitivní deformaci lidské bytosti na úroveň něčeho neidentifikovatelného, ​​spolu s Velkou Británií . Proč? Přichází to teď, když celý svět je soustředěn na strach z terorismu. Proč? Proč je vůbec důležité zavádět takové zákony, kdo je potřebuje, což pozitivně přinesou lidstvu?

Na základě návrhu zákona po těchto nezvratných “lékařských” zákrocích to už nebude on/ona, už to bude nějaké ono.

Na jedné straně odsuzujeme terorismus, který bere lidem životy v počtu po stovkách. Definitivně jim zabije tělo a oslavuje to jako velké vítězství. Násilně, bez souhlasu rodičů jsou zabíjeny jejich děti, jejich těla. Všichni to rozhořčeně odsuzujeme a politici se předvádí jak nás budou chránit.

Na straně druhé se připravují v tichosti zákony pro tisíce dětí, kterým možná navždy násilím změní jejich pohlaví, nebo dokonce vytvoří nějaký hybrid, který nebude vědět co je a kdo je a celý život přežije pouze proto, aby pracoval, oddychoval a sem tam se možná i nějak zabavil. Rodina, děti, láska, radost a starost o blízké? Skončilo, zapomeňte. Těmto chudákům jednou provždy zabijí duši a o to bude jejich trápení větší. A to vše demokraticky, humánně a civilizovaně, pod vedením demokraticky zvolených politiků. “Je mi jedno jaká bude vláda v té které zemi pokud ovládám finanční tok země” … neříká vám to něco o demokraticky zvolených politicích?

Který je větší teror ze dvou výše uvedených?

Mám vážné podezření, že jedním z úspěšných pokusů je Conchita Wurst, která/který se prezentuje jako úspěšná/úspěšný zpěvák/čka. (Totéž bylo, když se připravovaly zákony pro homosexuální soužití, také byli mnozí vynikající umělci, i ze starodávné doby, označováni za homosexuály, třeba lidi přece přesvědčit, že jim chceme pouze dobře a jen tehdy budou úspěšní když budou úchylní,  viz slova bývalého ministerského předsedy Norska “Jsem homosexuál a chtěl bych, aby všechny děti byly jako já”).

Nebo druhý článek. Pojednává o možnosti eutanazie pro lidi nad 70 let obecně. Dosud tak bylo pouze u případů těžkých a nevyléčitelných onemocnění. Bude jim servírovaná humánní tabletka, která způsobí humánní smrt, v žádném případě to nebude sebevražda! Vždyť takhle to přece píší v návrhu zákona a tudíž to musí být Pravda. Současný návrh zákona hovoří o dobrovolnosti, ale vrátím se k salámové metodě a tvrdím, že časem to bude povinné. Dělalo se to přece už dávno. Například pokud eskymácká rodina nedokázala uživit starého člověka, tak ho posadili na ledovou kru a nechali odplout. Nebo na východním Balkáně byl zvyk starého člověka odvést do hor, kde mu položili na hlavu chléb a úderem kyje ho zabili. Dnes žijeme přece v moderní a civilizované společnosti, nemůžeme přece dopustit takové barbarské vraždy, naše zákony chrání život a budou umožňovat pouze humánní zabití starých.

V Evropě a v “civilizovaném” konzumním světě se denně vyhodí tuny potravin, rozkrádají se obrovské sumy peněz přes korupci, eurofondy, dotace a na druhé straně nejsme schopni nebo ochotni zajistit alespoň přežití starých lidí, kteří nás vychovali do jejich přirozené smrti a budeme se jejich zbavovat. Humánní. Tak jako nenarozených dětí. Vše ve smyslu příslušných zákonů, nic mimo zákon, stejně přece funguje i rozkrádání veřejných prostředků pouze v rámci zákona.

Vážení, sedněte si jen na chvilku a představte si vaše zdravé děti, chlapce a dívky, vnuky, vnučky, pravnuky, pravnučky jak je někdo ve jménu zákona odvede do nemocnice a odtud se vrátí znetvořené hybridy, které již nebudou vědět zda je můžete volat jejich původním jménem. Třetí pohlaví. Představte si to živě, možná to jednou budete prožívat v kruté skutečnosti. Jak se budete cítit?

Nebo si představte, že se dožijete v plném zdraví sedmdesátky, ještě i s nějakým zajímavým plánem nebo projektem do budoucnosti, a na oslavu přijdou dva úředníci Sociální pojišťovny s gratulací a úhledným dárkem, ve kterém bude humánní tabletka, a kterou budete mít povinnost do tří dnů spolknout. Pokud ji nespolknete, zruší vám důchod (i tak s ním už pro vás nepočítají), zdravotní pojištění, přístup k bankovnímu účtu a dlouho nepožijete. Bude to asi taková volba jako selektivity na rampě v Osvětimi, kde na jedné straně byli ti, co šli rovnou do plynu a na druhé ti, co šli na smrt od vyčerpání a hladu.

Pokud se většina lidí nepřestane soustředit na to, abychom měli plné břicho, prázdná varlata, odkroucenou šichtu a prohlédli si Superstar nebo Babovřesky, tak nás tato budoucnost nemine. A každý, kdo proti těmto ohavnostem nepozdvihne svůj hlas, bude jednou za to spoluodpovědný.

[ad#velkadolni]

Ale vzhledem k poslední události se obávám, že nový světový řád je již tak daleko ve svém patologickém tažení, že asi už neexistuje východisko. Už budou s námi dělat co chtějí, za vydatné pomoci zkorumpovaných a impotentních politiků. Na jedné straně vytvoří totální chaos, strach, beznaděj a na druhé straně budou přijímat zákony jakože na ochranu pořádku a vytvoření nové společnosti bez násilí, tzv. humánní společnosti. Je přece známo, že vykastrovaný býk, tedy vůl je klidný, pracovitý a nenáročný a nevzrušuje ho opačné pohlaví. Definitivní změna civilizace a lidstva začala a my se můžeme těšit na nové a definitivní otroctví. K tomu přijde ještě “dobrovolné” jednotné náboženství a jsme doma.

Je napsáno, že Bůh stvořil na počátku svět jako ráj pro každého. V dnešních časech se zdá, že lidstvo si ho dobrovolně mění na peklo.

Bože ochraňuj všechny děti na světě pokud se to ještě dá.

ZDROJ

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,56 out of 5)
Loading...