23.9.2015
Kategorie: Společnost

Banda zbabělců

Sdílejte článek:

RED 23|09|2015

„Pan předseda vlády chystá vyváženou pozici k Evropské komisi, abychom neeskalovali situaci nějakými soudními spory,“ prohlásila Valachová. „Není vůle ze strany ministrů za sociální demokracii tu situaci eskalovat do soudního sporu,“ dodala ministryně školství. Proti soudnímu sporu se výslovně ve středu postavil také ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier.

[ad#hornisiroka]

„My na sebe vezmeme ty závazky, které nám z dohody v Evropě budou plynout, o tom by neměl nikdo pochybovat,“ uvedl ve středu v Senátu ministr zahraničí Lubomír Zaorálek. Podle něj jedině společný postup dá Evropské unii sílu se s přílivem uprchlíků vyrovnat.

Co dodat? Banda zbabělců, která tímto krokem ztratila legitimitu a jejich vláda by v ideálním případě měla být svržena jakýmikoliv prostředky.

Jean-Claude-Juncker

Podstatu problému asi nejlépe vystihl Petr Mach, který jej dal do kontextu se zájmy oligarchů žijících z dotací: “A je to tady – za peníze klidně prodají i vlastní zemi, a ani se nestydí to nahlas přiznat, viz Babiš dnes ráno: ´Bránit se soudně není rozumné, protože nám to EU vrátí i s úroky. Dostáváme z EU desítky miliard korun ročně…´ A to ještě zapomněl dodat, kolik peněz tam sami posíláme, abychom je pak milostivě přes fondy ´dostali´ zpátky (a kolik si tak přilepší jeho Agrofert).”

[ad#velkadolni]

A ještě jeden zajímavý komentář ze sociální sítě: Za posledních pár hodin jsem několikrát narazil na názor, že kvóty jsou špatné, protože jsou byrokratické, a že kdyby byly nahrazeny nějakým liberálním či demokratickým mechanismem, bylo by to fajn. NE!!!!

Každé přistěhování muslima či muslimské rodiny do České republiky je aktem agrese! Ať už se jedná o násilný vpád přes hranice, řádnou žádost o azyl nebo nákup pozemků. Jestli chce někdo do České republiky, ať svůj islám nechá doma.

Na kvótách je špatné to, že nám komplikují odpor proti jednomu z invazních proudů, ta byrokratičnost je až na druhém místě.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...