21.9.2015
Kategorie: Společnost

Europrostitut

Sdílejte článek:

J.A.RONALD 21|09|2015

Na světě existují ve své podstatě dva druhy lidí. Jedni, co jsou schopni pro prachy udělat cokoli a druzí, kteří mají svou čest, hrdost a sebeúctu. Příběh “vesele mladicky nerozvážného pornovidea” anal´ytika a všeznalého, rady i poučení na počkání rozdávajícího svazáka Evropských hodnot Jakuba Jandy je o tom prvním.

[ad#hornisiroka]

Když zděšenej mladej eurokomsomolec minulý týden zjistil, že jeho filmová prvotina, kde procítěně klátí židli, kroutí chlupatou prdelí a vykonává osobní potřebu pro pobavení multikulturního publika, je volně dostupná na internetu, sklopil hlavu a “chlapsky” se přiznal k hlavní roli. Učinil prý tak pouze z mladické nerozvážnosti, za ubohý dva litry a z lásky k homosexuální menšině, která je u nás diskriminována. Při natáčení myslel na nové multikulturní evropské hodnoty, za svůj hříšek se upřímně stydí a doufá, že to nebude mít vliv na funkci rostlináře ani placeného žvanila.

Je sice s podivem, že v devatenácti letech nebyl schopen rozeznat, že roztáhnout za pár kaček řiť na kameru není tak úplně v pohodě co se týče jeho morální integrity, neboť i patnáctiletá holčička bez charakterové nedostatečnosti by to jistě poznala dokonale, ale asi to tedy nebude s jeho inteligenčním potenciálem tak slavné, jak se ze sebe v současné době snaží vymáčknout.

BK5dfcd6_FotorCreated

Causa však vzbudila velký ohlas v médiích a hlavně na sociálních sítích. A měla dva zajímavé aspekty. Tím prvním bylo následné objevení dalšího kostlivce v Jandově skříni, neboť dnešní eurohujer chtěl dříve pracovat v “hnízdě” euroskeptiků a dokonce o to žádal Ladislava Jakla. Druhým je pak následné hodnocení jeho “mladického úletu”.

Většina normálně uvažujících lidí se shodla na tom, že jim je nějakej Janda u prdele a když se mu líbí osouložit štokrle, ať si poslouží, ale ať se nesere do politiky, nevydává zvrácený rozumy, netváří se, že sežral všechnu moudrost světa a nedělá šlapku EU, když už je normální klasickej prostitut.

Druhá skupina pravdy a lásky, Kubíka politovala, připomněla určitě nějakou skrytou politickou provokaci a foukala bebíčka když Kubík plakal na facebooku jak je moooc smutinkej se svýma nejbližšíma. Vždyť je to přeci noumální Úďo, ne? Pro prachy udělat cokoliv, prachy jsou důležitý … a ještě se přiznal, hrdina, nový člověk, hodnotný euromultikulturalista! Zajímavý je, že ti stejní lidi měli morální kopřivku se Zemanovy “Kundy sem, kundy tam”?

[ad#velkadolni]

V té druhé skupině jsem však zaznamenal spoustu českých “celebritek a fachmanů z masových médií”. To jsou lidé, kteří spolu s Jandou ale tvoří veřejné mínění a společenské klima naší země. Pro mě je to nejhorší zjištění z celého případu narcistního eurošlápoty. Chovej se jako bezcharakterní, na prachy nadržená, falešná, pokrytecká, podrazácká děvka prodejná, bez špetky sebeúcty, morálky i svědomí a bude ti dobře, kariérní výtah pojede vzhůru. Protože takové jsou naše nové, politickou vrchností schválené, evropské hodnoty … 

PS: Podívat se na inkriminované video jsem neměl žaludek, postřehy o jeho ději jsem posbíral z fotografií a komentů na sociálních sítích a médiích. Omluvte tedy zhoršenou kvalitu recenze.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...