23.8.2015
Kategorie: Společnost

Muslimský vraždící maniak ve vlaku. Co když nebudou blízko mariňáci?

Sdílejte článek:

ANTONÍN KRATOCHVÍL 23|08|2015

To co se právě stalo ve Francii, kdy dva Američtí mariňáci v civilu přemohli 26 letého Maročana, který se chystal zmasakrovat lidi ve vlaku, vyzbrojený pistolí, kalašnikovem a nožem, je také důvodem k zamyšlení i proto, že tento muž byl již znám francouzským tajným službám, zřejmě pro jeho známý přístup k radikálnímu islámu.

[ad#hornisiroka]

Takovýchto lidí je však v této zemi, kde žijí již miliony muslimů, kteří jsou, nebo byli pod nějakým policejním dohledem stovky, ne li tisíce. Není těžké si domyslet, že při tak velké muslimské populaci, která je stále více a více radikalizována, žádná policie či tajné služby nemohou stačit na všechny podezřelé muslimské radikály a o mnohých z nich ani ještě neví.

Nevím kolik příslušníků francouzské policie a tajných služeb, které se specializují na tyto radikály, tato země má i když je nucena, zrovna tak jak se to děje v Anglii, Německu a jinde, přibírat a vyškolovat další specializované síly, protože ty existující již na to nestačí. V každé západní zemi, včetně těch hospodářsky prosperujících, jsou však nastaveny ekonomické limity v tom, kam až každá země si může finančně dovolit takové posily.

Tím však vzniká zákonitě situace, kdy se uvnitř takové západní země, kde žijí až miliony muslimů, v současnosti vytvářejí další a další počty muslimů, kteří se nechali zradikalizovat a jsou připraveni se zúčastnit jihádu proti bezvěrcům, či již aktivně plánují jak uškodit společnosti, která je v prvopočátku přijala a postarala se o ně, jako příkladně v Německu, kde štědré sociální dávky a jiné benefity představují pro mnohé z nich příjem, o kterém by se v jejich domovině ani nesnilo.

islamizace-ceska-fb

To by mělo být poučením pro naší vládu, všechny ty sluníčkáře a pomatené mozky, které se tak hloupě a naivně domnívají, že přijetí opravdu velkého množství muslimských “uprchlíků“ naší vlast multikulturně „obohatí“, vyřeší problémy v zaplnění volných pracovních příležitostí (jakých?), nepřispěje ještě k většímu finančnímu deficitu apod. s tím, že i větší počet takových lidí nám v žádném případě nemůže nijak ohrozit naší bezpečnost včetně zachovávání naší kultury a tradic, které jsou nám tak drahé.

Tomu však, jak náš každý normálně smýšlející a informovaný občan, kterých je jak doufám většina, nemůže uvěřit, protože se tyto názory a tvrzení se prostě nezakládají na pravdě, což je možné bezproblémově dokázat na mnoha dostupných příkladech a faktech. To však bohužel nebrání našemu establishmentu, aby zcela ignoroval fakta a nejenom pokračoval ve svém až zhoubném programu, ale jak vidno z posledních dnů, nerozpoutal rozsáhlou mediální kampaň, která má zřejmě za úkol přesvědčit naší širokou veřejnost o tom, že všichni ti normální, obyčejní lidé, kterým však na štěstí zůstal ten zdravý selský rozum, o tento rozum přišli, když věří že v řadě Evropských západních zemí již probíhá de facto postupná islamizace, která, v případě, že se tu rozmístí větší počet muslimských imigrantů, postihne též nás, s tím, že přinese ta samá bezpečnostní rizika, s kterými se právě příkladně nyní potýká Francie.

Naše vláda by si měla toto vše důkladně uvážit a přistoupit k opravdu účinným opatřením, která by zajistila naší bezpečnost, včetně zachování našich občanských svobod, kultury a dlouhodobých tradic, nezapomínajíc při tom, že jsme od dob Cyrila a Metoděje součástí křesťanské Evropy, která u nás nikdy neměla, a doufejme nebude, žádné muslimské kořeny. 

[ad#velkadolni]

Pokud naše vláda v tomto úsilí selže a jednou se i u nás začnou množit případy násilí ze strany islámských radikálů, tak potom tito politici, kteří umožňují přijímání muslimských imigrantů (z nichž někteří nepochybně budou přívrženci, anebo jsou již přímo členy Islámského státu) ve velkém, tak potom nutně musí být též osobně zodpovědná za své činy.

ZDROJ: Antonín Kratochvíl

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...