10.7.2015
Kategorie: Společnost

Otevřený dopis premiérovi Bohuslavu Sobotkovi ve věci přijímaní uprchlíků

Sdílejte článek:

JIŘÍ PAVEL PEŠEK 10|07|2015

Pane premiére,

jaký je – podle Vašeho názoru – rozdíl v účinku skleničky metanolu, kterou vypijete pod nátlakem, nebo dobrovolně? Opravdu si myslíte, že intenzita a efekt jedu závisí na dobrovolnosti jeho požití? Kdybyste náhodou tápal v nejistotách, jako biochemik Vás ujišťuji, že nepřežijete ani v jednom případě.

[ad#hornisiroka]

Podobných jedů jste již Vy našim občanům naservíroval nemálo. A nyní chcete skutečně vyvolat nekonečnou řetězovou reakci – geometrickou řadu násilí, loupeží a vražd v populaci ČR vtažením “Trojského koně” imigrantů do “Města”, kterým je naše drahá milovaná vlast?

Klíčovým indikátorem rozdílu mezi křesťanstvím a islámem je vztah k nepřátelům:
Zatímco fundamentální křesťan (který se drží fundamentu, tj. základu své víry) má povinnost se za nepřátele modlit a žehnat jim, fundamentální muslim je má povinnost buď islamizovat nebo vyvraždit jako nevěřící psy, bezvěrce či jinověrce.

Příkladů známe dost ze současné doby, o historii ani nemluvě: zázračná – vymodlená – vítězství na svátky Panny Marie v bitvách u Lepanta (7/10/1571) a u Vídně (12/9/1683) rozhodly o záchraně naší křesťanské Evropy – jinak byste i Vy, pane premiére, dnes nosil turban.

Stejně jako existuje řada vlažných křesťanů, kteří výzvu svého nejvyššího Pána Ježíše Krista – dokonalého Boha i Člověka zároveň – neplní, tak existují i nedůslední “vlažní” muslimové, kteří rovněž výzvy Koránu k likvidaci bezvěrců neplní (díky Bohu). Když se však dostanou pod vliv svých DŮSLEDNÝCH PRAVOVĚRNÝCH souvěrců (tzv. “fanatických fundamentaistů”), náhle se rychle radikalizují a svou víru začínají praktikovat “naplno” – vražděním všech, kdo nerespektují tzv. vůdčí roli islámu a odmítají právo šaría (vzpomeňte si na neslavný Článek 4 komunistické Ústavy ČSSR o vedoucí úloze Komunistické strany).

Osobně znám několik závažných svědectví, jež tento fakt potvrzují, na něž jsem upozornil Policii ČR. Navíc mám zkušenosti s islámskou expanzívností již doby 90. let, kdy jsem působil jako pedagog na jedné College v silně islamizovaném prostředí anglického Birminghamu, i ze své praxe šéfa Zahraniční sekce KDU-ČSL.

muslim-immigration

Všichni politici či tvůrci mediální propagandy, kteří tuto SKUTEČNOST záměrně bagatelizují, zamlžují či dokonce popírají, jsou v plném smyslu slova VLASTIZRÁDCI, a zaslouží si spravedlivý maximální trest podle dikce trestního zákona.

Pokud si dobře vzpomínám, pane předsedo vlády, měl jste křesťanskou svatbu v kostele – v Domě Božím – proto zcela jistě velmi dobře rozumíte každému slovu.

Z těchto důvodů Vás jako premiéra mé vlasti, zodpovědného za její blaho a rozkvět, a za bezpečí VŠECH JEJÍCH OBČANŮ, korektně, avšak důrazně a naléhavě žádám a vyzývám, abyste okamžitě zastavil tzv. dobrovolné přijímání muslimských migrantů a vyhlásil NULOVOU TOLERANCI k jejich pokusům o překročení naší státní hranice – po vzoru Vašeho velkého nového Idolu – USA.

Pak-li to neuděláte, spravedlivý hněv našich spoluobčanů bude Vaším nemilosrdným soudcem.

Co by Vám řekli dnešní oslavenci – zakladatelé vzdělanostní a kulturní integrity našeho národa, kteří pro nás vytvořili první slovanské písmo a v něm nám přinesli křesťanskou radostnou zvěst Evangelium o možnosti žít věčně s naším společným Otcem v Jeho říši lásky bez konce?

A jak tvrdě by Vás pranýřoval Mistr Univerzity Karlovy Jan Hus, který se neobával nazvat páchnoucí hnůj hnojem?! A který – mimochodem jako katolický kněz – po svém vysvěcení r. 1400 působil několik let právě v chrámu sv. Michaela, který byl a je i Vaší vinou bezprecedentně zdevastován a hanoben… Jak by Vaše zbabělé vlastizrádné jednání hodnotil jako jeho duchovní správce a univerzitní rektor? Či jeho nástupci ve funkci farářů tohoto univerzitního chrámu a současně rektorů Křišťan z Prachatic a Petr z Mladoňovic?!

[ad#velkadolni]

Ministr kultury Daniel Herman (můj spoluministrant z doby střední školy) dnes v Betlémské kapli pronesl (coby bývalý kněz-dezertér) hluboce moudrou větu o skále naší civilizace a o stabilitě našeho “domu” na ní postaveného – jen trochu “zapomněl”, že tuto skálu sám pomáhá hanebně a proradně drolit – navzdory svému výslovnému předvolebnímu slibu v ČRo, že “záchrana chrámu sv. Michaela je prioritou KDU-ČSL”, kryje zločinného původce jeho 21-leté destrukce: polsko-ukrajinsko-vídeňského devastátora kostela i českých zámků a defraudanta ČR Jerri Nowikovského. I zde platí jasná slova sv. Ignáce z Loyloy: “Největším zločincem je ten, kdo chrámí zločince”.

Bohu-slave Sobotko, i Vy přestaňte být poskokem zločinců a buďte věrný svému jménu – v této nesmírně vážné chvíli Vás zdravím s připomenutím Vaší obrovské zodpovědnosti před tváří Boha i národa!

Ing. Jiří Pavel Pešek
prezident ECSSU
ex-diplomat, pedagog

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...