1.6.2023
Kategorie: Společnost

Výroba dětí na zakázku? Žádný problém ani u nás

Sdílejte článek:

JANA MARKOVÁ

Výroba dětí na zakázku? Žádný problém ani u nás. A politici prý neví, jak tomu zabránit. To jako vážně? Jste normální?
Takže zatímco se nám tu Vítek Rakušan a Markéta Pekarová Adamová s celou koaliční smečkou snaží skoro až na sílu prosadit manželství pro všechny, poslanci nestihnou přijmout zákon, který má dát jasná pravidla náhradnímu mateřství. A tak se v klidu mohou dál dít zvěrstva, která se děla na na ukrajinské klinice v centru Prahy. Poslanci jsou překvapeni, policisté jsou překvapeni, státní zástupce je též hrozně překvapen.

To, že se to dělo na Ukrajině poměrně běžně, kdy si v této korupcí prolezlé zemi chudé ženy přivydělávali lecjak včetně pronájmu svého těla na výrobu dětí na zakázku není tajemství. To, že si část byznysu přinesli s sebou k nám, by nás zase tak překvapovat nemělo. Ale světe div se, překvapilo a světe div se, nikdo prý nic netušil. Několik let byla Praha centrem obchodu s takzvaným náhradním mateřstvím, ženy z Ukrajiny rodily v Česku děti pro zákazníky, kteří si pak miminka jen několik dní po narození odváželi do celé světa. A platili za ně desítky tisíc eur. Aniž by kdokoliv tušil, co se s těmi dětmi dál děje. Osobně je mi z toho skutečně na nic a nechci ani pomýšlet na to, před čím tu všichni zavírali oči.

A protože na Ukrajině je takový postup nelegální, létaly náhradní matky rodit do progresivní České republiky do pražských nemocnic. Na pražských matrikách se pak děti „přepsaly“ na nového rodiče, většinou muže. A ten pak, neprověřený úřady, jestli se o novorozence dokáže postarat odfrčel spokojeně neznámo kam. A přesně ti teď pod tlakem různým zájmových lobby podporujete vy všichni odporní pokrytci zaklínající se právy dětí. O nic jiného tu nejde, registrované partnerství právně partnery nijak neomezuje, nechť mají veškerá vůči sobě shodná práva jako ostatní. Kromě toho, že si tedy nemohu koupit místo kočky dítě.

Musím říct, že je mi fyzicky na zvracení z ministra vnitra Rakušana, jak se svým typickým úšklebkem sděluje, jak úžasná věc tyto stejnopohlavní sňatky pro děti budou. Sakra kde jsi byl, kde jsi lobboval, kde jsi stejně řval, když odsud mizela miminka ve velkém, jako kusy hadru v krabicích a zavinovačkách? A ne, nebudu ti vykat. Co jsi dělal ten rok, kdy tě na to upozorňovali i tví policisté? Věšel si mrtvoly v pytlích a sledoval zlatý prstýnky důchodkyň na demonstracích? Poslouchal lobby, který zákon na „ochranu“ dětí se hodí a co máš neslyšet?

Je mi z tebe zle Vítku. Už dlouho. Ale tohle je poslední kapka.

 

Jana Marková

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
13 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)