28.5.2023
Kategorie: Společnost

Blbe česke trubky

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

Kura, už sem jakesik země projel, cosik sem viděl, ale to, so se fčil objevuje v Čechach, je cosik, co svět neviděl.

Je to přesně jak řikal stary Heitzmann: “Vy Evropani ste jak male děcka. Na všecko potřebujete přikazy, zakazy, regulace, značky. A pak zbytečně platite policajty a uředniky, keři vas za vaše prachy buzeruju a pokutuju. Čemu sami sobě furt ubližujete?”

Na tych nejnesmyslnějšich mistach v Čechach začaly vyrustat take podivne, plastove trubky. Obvykle na mistach, kere už nějak značene su. Vyrustaju tajak vaclavky v celych trsach a vy už si pak připadate, jak idyjoti, bo vam kdosik vykolikoval, co se može a co už ni.

Zvlaštni je, že tyto blbe plastove trubky hyzdi krajinu enem v Čechach. Na Moravu a do Slezska až na male vyjimky zatim nedorazily.

Mam pocit, že tym musime byt cizincum k smichu, když tu přijedu a vidi, jak se propletame mezi trubkama. Tuž, asi ma kdosik na ředitelstvi silnic a dalnic kupene akcie firmy Blba plastova trubka, a.s. Jine vysvětleni nevidim, proč si tak prznit krajinu…










































 

Ladik Větvička, akcionař BPT, a.s.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...
20 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)