13.1.2023
Kategorie: Ze světa

Ukrajina prohraje, protože jsme ji obětovali svým pokrytectvím

Sdílejte článek:

MICHAL MALÝ

Tím myslím všechny, co toto zvěrstvo vyprovokovali, dopustili, podporovali a ignorovali. To, co se dnes děje na Ukrajině je smutné a zejména zrůdné s ohledem na ty stovky vojáků a civilistů, které denně umírají v tom nesmyslném vraždění, vyprovokovaném USA za vydatné pomoci EU a bohužel i Petra Fialy a naší vlády. 

Je to zrůdné proto, proč k tomu došlo. Ukrajině docházejí zbraně i vojáci a svět i z ekonomických důvodů omezuje její podporu. Znamená to jediné – ač nejsem zastáncem Ruska, Ukrajina spěje k prohře. Ke kruté prohře. Propaganda sice rok hlásá, jak je Rusko v ekonomickém rozvalu, jak má zastaralé zbraně, ale vidíme opak těchto prohlášení.

Svět se zbavil zastaralých a nepotřebných zbraní, poslal je na Ukrajinu, aby mohl vyrobit nové. Svět Ukrajině na nákup těch zbraní půjčil, a tak si ji následně, v rámci splátek bude ekonomicky a mocensky porcovat. Ukrajina už nikdy nebude to co byla a svět také ne.

Žádný reálně smýšlející člověk a politik nevěří v konečné vítezství Ukrajiny, snad mimo snílky, či idioty typu Fialy a Černochové, kteří nás do této absurdní a nesmyslné války zatáhly. Přitom všichni ignorovali, co se na Ukrajině dělo od roku 2014.

Světu, tedy spíše USA nešlo o nic jiného než tohle vraždění vyprovokovat, aby posunul NATO blíž k Rusku, aby Rusko ekonomicky oslabil přesto, že je na něm surovinově závislý. Aby oslabilo Evropu. Migrací a zapojením se do války. Ostatně, o ty suroviny světu jde. Američanům jde o oslabení nejen Ruska ale i Evropy, která mu na jeho politiku naskočila.

Denně mám přístup k objektivním informacím z fronty, denně vidím, jak jsou naprosto brutálně vražděni lidé na obou stranách. Vidím videa o vraždění zajatců i civilistů, s podivem, v drtivé většině jednou stranou. Vidím tetování se svastikami, hajlování v ulicích, na sportovištích. Bohužel to nejsou FAKE.

A tak se ptám, nešlo by ustoupit z té nesmyslné jednostranné propagandy, z toho vyzbrojování a podpory dalšího vraždění, z toho zamlčování faktů a příčin? Nebylo by smysluplnější a zejména čestnější namísto válečné rétoriky a vyzbrojování tlačit obě strany k ukončení konfliktu?

Svět podporoval národnostní konflikt v Jugoslávii a vojensky jej podporoval stejně, jako dnes na Ukrajině. Okleštil a zradil Srbsko a vytvořil Kosovo, ale dnes neuznává Krym. Nakonec „akceptoval“ a potvrdil rozdělení Jugoslávie. Pokud stejně nepřistoupí k „rozdělení“ Ukrajiny, opak toto zlo, toto vraždění neskončí.

To, co jsem napsal není v žádném případě obhajoba Ruska, to je obhajoba rozumu, protože chci, aby skončilo to vraždění nevinných. Bylo by dobré pochopit, že skutečným agresorem není Rusko (aniž bych se jej jakkoli zastával), ale USA. A pro naši vládu: přestaňte blekotat, že patříme na Západ, protože patříme do České republiky. Ani na Západ, ani na Východ!

Ta koláž, doprovázející můj dnešní článek je plně vypovídající. Prosím, pochopte to a postavte se podle zdravého rozumu jak k vládě, tak k bohužel taškařici, kterou se stala volba prezidenta ČR. Ne, neomlouvám v žádném případě Rusko, ale viním USA a zbytek světa za vyprovokování tohoto zvěrstva a vraždění, vládu ČR nevyjímaje!

Svět může snadno a rychle ukončit tento konflikt, ale současná situace politikům mocností, spíše zbrojařům a bankám vyhovuje. Jejich děti na Ukrajině neumírají a jejich koncerny bohatnou. Pokud by měl Putin stát před tribunálem v Haagu, měl by před ním dříve stanout Obama, Biden, Porošenko, Zelensky a další.

Zastavte to šílené vraždění. Hned!

To, co se dnes děje na Ukrajině je smutné a zejména zrůdné s ohledem na ty stovky vojáků a civilistů, které denně umírají v tom nesmyslném vraždění, vyprovokovaném USA za vydatné pomoci EU a bohužel i Petra Fialy a naší vlády. Je to zrůdné proto, proč k tomu došlo.

Ukrajině docházejí zbraně i vojáci a svět i z ekonomických důvodů omezuje její podporu. Znamená to jediné – ač nejsem zastáncem Ruska, Ukrajina spěje k prohře. Ke kruté prohře. Propaganda sice rok hlásá, jak je Rusko v ekonomickém rozvalu, jak má zastaralé zbraně, ale vidíme opak těchto prohlášení.

Svět se zbavil zastaralých a nepotřebných zbraní, poslal je na Ukrajinu, aby mohl vyrobit nové. Svět Ukrajině na nákup těch zbraní půjčil, a tak si ji následně, v rámci splátek bude ekonomicky a mocensky porcovat. Ukrajina už nikdy nebude to co byla a svět také ne.

Žádný reálně smýšlející člověk a politik nevěří v konečné vítezství Ukrajiny, snad mimo snílky, či zrádcovské idioty typu Fialy, Černochové, či hlupáčka “Jasánka”, kteří nás do této absurdní a nesmyslné války zatáhli. Přitom všichni ignorovali to, co se na Ukrajině dělo od roku 2014.

Světu, tedy spíše USA nešlo o nic jiného, než tohle vraždění vyprovokovat, aby posunul NATO blíž k Rusku, aby Rusko ekonomicky oslabil přesto, že je na něm surovinově závislý. Ostatně, o ty suroviny světu jde. Američanům jde o oslabení nejen Ruska ale i Evropy, která mu na jeho politiku naskočila, protože USA jsou přes ekonomickým krachem, a tak potřebují válku na smazání dluhů.

Denně mám přístup k objektivním informacím z fronty na Ukrajině, denně vidím, jak jsou naprosto brutálně vražděni lidé na obou stranách. Vidím videa o vraždění zajatců i civilistů, s podivem, v drtivé většině jednou stranou. Vidím tetování se svastikami, hajlování v ulicích, na sportovištích. Bohužel to nejsou FAKE.

A tak se ptám, nešlo by ustoupit z té nesmyslné jednostranné propagandy, z toho vyzbrojování a podpory dalšího vraždění, z toho zamlčování faktů a příčin? Z toho zamlčování propagace fašismu? Nebylo by smysluplnější a zejména čestnější namísto válečné rétoriky a vyzbrojování tlačit obě strany k ukončení konfliktu?

Svět podporoval národnostní konflikt v Jugoslávii a vojensky jej podporoval stejně, jako dnes ten na Ukrajině. Okleštil a zradil Srbsko a vytvořil Kosovo, ale dnes neuznává Krym. Nakonec „akceptoval“ a potvrdil rozdělení Jugoslávie. Pokud stejně nepřistoupí k „rozdělení“ Ukrajiny, pak toto zlo, toto vraždění neskončí.

Ukrajina je historicky dávno rozdělena minimálně na tři části, na tři území, na obyvatele, kteří se vzájemně nenávidí a pohromadě byla držena diktaturou, oligarchy, armádou. Násilně, proti vůli lidu, stejně tak, jako Jugoslávie za Tita. Svět ale upírá lidem právo na sebeurčení, protože mají pod nohama nerostné bohatství a jejich země má strategickou polohu.

To, co jsem napsal není v žádném případě obhajoba Ruska, to je obhajoba rozumu, protože chci, aby skončilo to vraždění nevinných. Bylo by dobré pochopit, že skutečným agresorem není Rusko (aniž bych se jej jakkoli zastával), ale USA.

A pro naši vládu: přestaňte blekotat, že patříme na Západ, protože patříme do České republiky. Ani na Západ, ani na Východ!

Ta koláž, doprovázející můj dnešní článek je plně vypovídající. Prosím, pochopte to a postavte se na základě zdravého rozumu jak proti vládě, tak k bohužel taškařici, kterou se stala volba prezidenta ČR. Ne, neomlouvám v žádném případě Rusko, ale viním USA a zbytek světa za vyprovokování tohoto zvěrstva a vraždění, vládu ČR nevyjímaje!

Svět může snadno a rychle ukončit tento konflikt, ale současná situace politikům mocností, spíše zbrojařům a bankám vyhovuje. Jejich děti na Ukrajině neumírají a jejich koncerny bohatnou. I Vaší volbou hlavy státu můžete vyjádřit své stanovisko k tomu, o čem píši. Učiňte tak prosím, jakkoli není funkce prezidenta stěžejní a rozhodující.

Nenechme si utahovat oprátku kolem krku. Prosím, nevolme hlupačky s tahákem, ani všehoschopné komunistické gumy, co chtějí házet atomovky. Kde nejen o nás, ale i o naše děti.

Přeji vám do dalších dní odvahu a sílu a Ukrajině mír.

Michal Malý

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 votes, average: 4,68 out of 5)
Loading...
102 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)