12.1.2023
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Vlastenci, nechte při volbách ochutnat protistraně jejich medicínu!

Sdílejte článek:

IBRAHIM ZARDOS

Strategie jak ovlivnit výsledek presidentských voleb. Nasaďte do hlav sledovačů ČT a ČRoz vira rozkladu. Proti demagogiím se logikou bojovat nedá. Na straně vlastenců nutno nasadit demagogie vlastní.

Převzato z diskuse pod článkem z www.bornova.pub. Reakce diskutérky “Vlasty” na diskutérku “Petru” a diskutéra “Otroctví je svoboda” pod článkem paní Nikoly Bornové “Dezinformátoři a konspirační teoretici měli skoro ve všem pravdu III – Konflikt na Ukrajině“. (Článek doporučuji přečíst, a to i jeho dva předchozí díly včetně velmi zajímavých diskusí pod nimi.) Text reaguje i na další pod článkem rozebíraná témata.

Text je reakcí “Vlasty” na názor diskutéra “Otroctví je svoboda” (stylisticky upraveno):

U článku “Už dávno nežijeme v demokracii” jsme měli takový menší názorový střet ohledně demagogií. Že nepatří sem, abychom se jimi navzájem častovali, ale právě zde bychom měli konstruktivně vymýšlet demagogie, kterými lze rebootovat ty jak říká Nikola duševní lenochy. Tedy ne rebootovat na naši stranu, to je na dlouho, ale nasadit jim do palic vira, který musí v principu akceptovat a tedy jim může v hlavinkách vytvořit vlastencům prospěšný zkrat, že to Danuši ani Pávkovi nehodí, ale někomu z jejich tábora, kdo nemá šanci.

Duševní lenoch nikdy nebude hlouběji studovat podstatu věci. Vždy bude souhlasit s davem a rozhodovat se na základě pocitologie, nikoli logiky.

Tak zde je základní logický rozbor manipulací, které lze uplatnit, a to ještě nyní před volbami.

1. Za vlastence, bude někdo volit Babiše, někdo Baštu. Jinak Bašta překvapil, nicméně stejně mám obavy z jeho úspěchu do 2. kola.

2. Dobrá manipulace je “stranická” poslušnost. Posílat do tel. diskusí SMS “Bašta mne přesvědčil”, jak se stalo na Primě. To pokud by tam nebyl zároveň Babiš, neb se budou vlastenecké hlasy o to více tříštit.

3. Dejme sežrat protistraně jejich medicínu. Výše diskutující Petra navrhla demagogie ve smyslu “Pávek, Danuše ne! To Bašta, to je morální vzor atd…” Na to ale protistrana slyšet nebude, neb Bašta je pro ně nepřijatelný. Tedy ta metoda jejich medicínky – jak názorově roztříštit protistranu a účinně oslabit Danuši a Pávka:

a) Kolega v práci, rodinný příslušník, známý (duševní lenoch naprogramovaný ČT a ČR) zahlásí: Volím paní rektorku Danuši.

Tříštící oponentura vlastence na kterou by takový vymytý havloid mohl slyšet a nakonec to z morálních důvodů Danuši nehodí:

“Danuše pro mne není důvěryhodná. Na té brněnské univerzitě se kšeftovalo s diplomy. Plzeňská práva hadr. Navíc je malicherná, že je krásná a mladá, kancelář si zdobí drahými lampami a vůbec. Tu z morálních důvodů volit nemohu.”

“To takový pan rektor, profesor Zima z Karlovy Univerzity. To je osobnost, vedl nejlepší univerzitu v zemi. Tu založil Karel IV. To je pro mne morální osobnost hodná odkazu Václava Havla. Nikdy jsem neslyšel, že by měl nějaký skandál. Danuše jich má spousta. Z morálního hlediska by mi svědomí nedalo hodit to Danuši. Podpořím pana Profesora Zimu. Ten jediný by mohl být důstojným reprezentantem našeho státu.”

Vysokoškoláci také ve většině volí profesora Zimu!

b) Kolega v práci, rodinný příslušník, známý (duševní lenoch naprogramovaný ČT a ČR) zahlásí: “Volím pana generála Pavla”.

Tříštící oponentura vlastence na kterou by takový vymytý též havloid mohl slyšet a nakonec to z morálních důvodů Pávkovi nehodí:

“Toho estébáka komunistického špiona ani náhodou. I o jeho statečnosti v té Bosně bych velmi pochyboval. V podstatě tam byl jen do počtu.”

“Pro mne je vzor statečnosti pan Hilšer. Jak se uměl radikálně postavit tomu hulvátovi na hradě Zemanovi, když mu ukradli standardu. To považuji za osobní statečnost!” “Navíc byl nynní na tom školení u našich přátel v USA. USA je kolébka demokracie a dozajista se tam dozvěděl, jak má opravdový demokratický president svou zemi reprezentovat. Nikdy nepřevlékl kabát a je ve svých názorech konzistentní.” “Rozhodně podpořím pana Hilšera. To je pro mne osobnost hodna odkazu Václava Havla. Ten se také tak statečně dokázal postavit komunistům a stb.”

“Přátelé z milionu chvilek a celá angažovaná fronta volí jedině pana Hilšera!”

Pokud by se podařilo dostatečně oslabit Pávka a Danuši, nakonec by mohlo dojít i k tomu, že se do 2. kola dostane jak Babiš, tak i Bašta. To by byl gól -:)

Jinak s těmi u nás rozeštvanými, dříve dobrými sousedy (Němci a Čechy) plně souhlasím. Jen bych upřesnil, že i ti tzv. Němci byli též Češi, ale německy mluvící (Bőhmáci). Od nepaměti jsme byli dvoujazyčná zem. Až v 19. století jim začali nacionalisti na obou stranách podsouvat, že jedni patří k Němcům a ti druzí jsou těmi pravými Čechy neb mluví česky. S různými platbami kompenzací v podobě volů za středověku ze strany jednoho šlechtického rodu druhému, neměl používaný jazyk poddaného lidu nic společného. Prostě tehdejší oligarchové (šlechta) si plnili válečné reparace a bylo naprosto fuk jakou řečí mluvili! Je to jen obrozenecká demagogie ala Jirásek. Ta, co nakonec dosáhla stejných výsledků, jako banderovci na současné Ukrajině.

A ještě k těm vyvražďovaným Slovanům v Sasku a v Pobaltí. Genetika jasně ukazuje, že východní Němci jsou většinově čistokrevní Slované, kteří aktuálně mluví německy (zejména důsledek proher Slezska Marií Terezií). Nakonec se traduje, že Prus a Rus je to samé, jen postupně ti víc na západ přijali germánštinu, to s postupem německých rytířů podél pobřeží Baltu na východ, který mimo jiné svého času vedl náš zlatý král, slovan Přemysl Otakatr II. Ten založil současný Kaliningrad, který následně přenechal jemu spřízněnému německy mluvícímu šlechtickému kolegovi–rytíři. Pak se na těch územích teprve ujala němčina jako dorozumívací jazyk oproti původní slovanštině – dále na východě zachované jako Polština a Ruština s nářečím Ukrajinština, které prve podpořila, v podstatě uměle vytvořila jako národ rakousko uherská tajná policie pro rozbití proruských nálad na Haliči.

My Češi jsme geneticky namixovaní Germáni a Kelti s příměsí Slovanů a též Židů (více Chazarů nežli Arabů z těch původních 12 židovských kmenů), dříve příslušníci Markomanské říše, co se ubránila Římanům. Naši původní šlechtu vybili až Hunové a Avaři. Pak nás ovládl slovanský rod Přemyslovců po té co vybil jiný slovanský rod Slavníkovců.

(Demografický vývoj Evropy – sledujte co se dělo na našem území za posledních 2400 let) 

Pak se teprve na našem území mezi prostým původním lidem začala prosazovat čeština. Prostě starousedlík se se svým novým slovanským pánem nějak domluvit musel. Po bílé hoře se to zase začalo otáčet. A co nyní? Budeme během pár generací mluvit anglicky a proto se staneme Anglosasové??? To asi ne! Pořád budeme starousedlíci té naší kotliny. Tedy Češi. …tedy pokud nás pětikolka na přání USA oligarchů nevybije v té super pravděpodobné 3. světové válce.

Pokud bude sedět na hradě zejména Danuše, ale i Pávek, tak to hraničí s jistotou. Proto se přátelé snažte a ubírejte těm dvěma hlasy jak to půjde. Návod je nahoře.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 4,35 out of 5)
Loading...
20 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)