26.11.2022
Kategorie: Společnost

Nenávist dělá z lidí zvířata

Sdílejte článek:

EVA HRINDOVÁ

Ukrajinci nenávidí Rusy. Bytostně, živelně, fanaticky, barbarsky. Viděla jsem mnoho důkazů, že to tak je. Vedle toho blednou i fanatičtí islamisté. Média nám to tají, všechny důkazy tohoto zla (fanatická nenávist je krystalické zlo) před námi skrývají, mlčí o tom. Hajlující děti, lynčování Rusů (viděla jsem i pohřbívání zaživa), omlouvání válečných zločinů (zabíjení vojáků, kteří se vzdali), nacistické pochody. Je to stejná nenávist, jakou se podařilo rozdmýchat Němcům vůči Židům a Slovanům.

A stejně vidíme dnes, jak mocnosti tuto animální nenávist živí a podporují, protože závidí Rusku jeho samostatnost a nerostné bohatství. Tak proč nepodpořit trochu fašismu, trochu animální nenávisti? Hodí se jim to do krámu, pomáhá to oslabovat Rusko.

Fanatická nenávist je VŽDY špatně. Zatemňuje mozky a vede lidi k iracionálnímu chování. Vypíná morálku a svědomí. Lidi se pak chovají jako zvířata. A kdyby jen lidi, i politici! To fakt nechceš, aby politik stravovaný nenávistí vyvolával války a nehleděl na utrpení obyčejných lidí…

Co jiného se teď děje na Ukrajině? Zfanatizovaní politici ženou vlastní lidi do války, vystavují své obyvatele utrpení, jen proto, že chtějí pokořit Rusko. Bohužel je v tom podporují vlastní obyvatelé. Celý národ je plný nenávisti a zloby. Fakt mám problém s nekonečným přijímáním ukrajinských uprchlíků. Vlečou s sebou tu nenávist a barbarství.

My na tom nejsme o moc lépe. Lidem se vypnuly mozky už za covidu a teď se nám tady tvoří skupina občanů a politiků, kteří mají jediný program – zničit Rusko. Za každou cenu, i za cenu životů nevinných lidí. Jsou jim jedno senioři, kteří si neví rady s novou špatnou situací, jsou jim jedno mladí bez perspektivy, jsou jim jedno obavy lidí z války. V zájmu své nenávisti ničí vše, co se podařilo vybudovat. Úspory lidí, jejich majetky, pracně budované firmy.

Nemám dobrý pocit a není to jen o politicích, kteří nás ženou do temnot. Je to i o lidech, kterým nenávist zatemňuje mozky a není jich vůbec málo…

 

evahrindova.cz

Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,59 out of 5)
Loading...
58 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)