17.11.2022
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Problémy Evropské unie začínají pomalu narůstat

Sdílejte článek:

JANE KAUFMAN

Dnes už by nemělo být žádné tajemství, že Evropská unie je proti-demokratické zřízení. Už jen samotná struktura celé organizace, kde vedení není voleno, ale jednotlivé hlavní osoby jsou vybrány z předem určených kandidátů, kteří všichni jsou součástí EU politické strany, ukazuje na to, že je to elitistický spolek. Jako takový, samozřejmě necítí s běžnými lidmi a nemá zájem o jejich prosperitu. Dělají všecko tak, jak si to ti, kteří je tam dosadili přejí, protože jejich hlavní snaha je za každou cenu udržet dobře placené pozice.

A přitom se holedbají tím, že jsou ve válce Demokracie proti Autokracii, přičemž není jisté, na které z těchto dvou stran stojí. Presidentka, Ursula von der Leyen to nedávno potvrdila, když mluvila k Parlamentu. Byla oblečená do „evropských“ barev, modré a žluté, čímž mohla být snadno považována za náruživou obdivovatelku dalšího vysoce nedemokratického režimu, což je Ukrajina.

Leyenová a ostatní bruselští vandalové, kteří si říkají nadneseně Evropská komise, se považují za ochránce demokracie, ohánějí se demokracií kde mohou a přitom tu demokracii udržují jen sami pro sebe; všem ostatním v jejich členských zemích je nedostupná.

To stejné se dá říct o převážné většině vlád členských států unie, kde pokrytectví vládne daleko pádnějšími zbraněmi, než spravedlnost.

Problém: Maďarsko

Maďarsko je byrokratům v Unii trnem v oku, protože nejen že odmítli souhlasit se sankcemi na Rusko, ale ještě dále se provinili, když otevřeně vystoupili proti různým drobným zákeřnostem tohoto spolku. Tak na příklad, v současné době je Maďarsko souzeno Evropskou komisí kvůli údajnému omezování práv homosexuálů, leseb a jim podobných.

V rámci maďarského zákona na ochranu dětí, který byl vloni rozšířen o zákaz homosexuálně zaměřeného obsahu a návodů na změnu pohlaví ve školách a v mediích, kde tuto propagandu mohou shlédnout děti, mladší 18 let. To samozřejmě Evropskou komisi, která právě tyto nemravnosti propaguje, urazilo do hloubi duše. Prohlásili, že „Ochrana dětí je to hlavní, na co se EU a její členské státy soustředí. Ale maďarský zákon obsahuje části, které nejsou obhajitelné z hlediska tohoto zájmu …“

Takže to, že Maďaři nechtějí vystavovat malé děti pohlavním námětům a nemravnostem, včetně homosexuality, není v souladu s ochranou dětí, jak si ji Evropská komise představuje. A tak je soudí kvůli tomu, že diskriminují lidí na podkladě jejich pohlavní orientace a pohlavního zaměření. To je silně překroucené, ale u stejně překrouceného evropského zákonodárství jim to může docela dobře projít.

Zde bychom se ale měli zamyslet: jelikož Česká republika kvůli tomu stejnému souzena není, tak zjevně souhlasila s předkládáním sexuálních a zvrhlých námětů českým dětem ve školách a v mediích? Vzpomínám si sama, při jedné z návštěv Republiky jsem si všimla, že na novinovém kiosku byly po celém jeho obvodu vystaveny přední stránky časopisů a některé z nich byly zjevně pornografické! Jak to, že lidé něco takového dovolí?

Jako další, s čím Maďary terorizovat si Evropská komise vybrala odmítnutí obnovení radiové licence stanici Klubradio. Jak to, že se pletou do vnitřních, obchodních záležitostí státu, zde není vysvětleno. Tato stanice, zřejmě s příliš uvolněnými zásadami, se několikrát provinila proti maďarským zákonům, vztahujícím se na veřejné vysílání. Přesto, Evropská komise považuje zamítnutí obnovení jejich licence za diskriminační.

Také Maďarům odmítli vyplatit 7,5 miliard euro z peněz, které měli dostat, protože prý tyto peníze potřebují sami pro sebe. Takže Maďarsko platí a platí a zpátky nedostává nic. Údajně byl tento trest nutný, protože Maďarsko nejedná v souladu s „evropskými hodnotami.“

Co jsou „evropské hodnoty?“ Jsou to záležitosti, které EU propaguje, jako LGBT, potraty, zaplavení země neslučitelnými emigranty ze zemí třetího světa, zastavení dodávek surovin kvůli vnitřním záležitostem hlavního dodavatele (Rusko) a následné zničení ekonomie členských států? Obsahují „evropské hodnoty“ násilné nucení k testování a očkování, které se později ukážou být přímo zhoubné? A tak bychom se mohli ptát stále dál.

A to ještě členové Evropského parlamentu souhlasili s tím, že maďarská vláda Viktora Orbána nemůže být nadále považována za demokracii, ale že je to „hybridní režim volební autokracie.“ Prý se ukázali neschopní zastat se základních práv a zákona.

Problém: Itálie

Když letos v půli července odstoupil italský Premiér Mario Draghi, političtí manipulátoři v Davosu (WEF) tím ztratili jednoho cenného přikyvovače, který skákal přesně jak mu pískali. Davos nutně potřeboval Draghiho u vesla, protože měl pro ně zařídit zničení Itálie, čemuž současná energetická krize jen pomáhala. Draghi zavedl povinné očkování, zelené pasy a zkoušel i jinak narušit udržitelnost země. Druhá největší a nejdůležitější země v Evropě po Německu totiž není Francie, ale Itálie.

Tím, že Draghi odstoupil, ještě dál narušil plán Davosu, podle kterého chtěli držet Itálii nad vodou dalšími půjčkami, až do poloviny Bidenova vládnoucího období (letos v listopadu), kdy je chtěli použít, aby nějakým způsobem zachránili velice nepopulární americkou Demokratickou stranu. I to jim selhalo.

Itálie prošla více než deseti lety nevolených vlád, které většinou propagovaly změnu klima a již zmiňované „evropské hodnoty.“ Analysta Tom Luongo vidí tyto hodnoty jako to stejné, jak často propagovaný „pořádek na základě příkazů.“ Jinými slovy, my vytvoříme příkazy a vy se podle nich musíte řídit. My se podle nich řídit nemusíme, protože jednak si to můžeme dovolit a za druhé, my jsme ti správní.

Itálie uvažovala již dříve o vystoupení z EU a italský politik Matteo Salvini otevřeně volal po odstranění eura. Jenže pak na něho učinili Sorosovi stoupenci nátlak, když ho obžalovali, že nejednal správně s člunem uprchlíků z Afriky a postupně ho vinili ze všeho, co bylo špatné.

Těsně před volbami

Bylo zajímavé, že těsně před nedávnými volbami v Itálii, zkoušela sama Ursula von der Leyen ovlivnit výsledky a vyhrožovala, že EU má k dispozici „nástroje,“ kdyby volby vyhrála nevhodná strana.

Když se jí novinář na Princetonské Universitě v Americe ptal, jaký je její názor na italské kandidáty, kteří by mohli být zastánci Putina a jak by na to Evropská unie reagovala, Ursula mu odpověděla: „Jestliže se budou věci vyvíjet obtížným směrem, jak jsem mluvila o Maďarsku a o Polsku, máme (proti tomu) „nástroje.““

Samozřejmě, mají „nástroje,“ které neváhají použít a po libosti odříznout členským zemím finanční podporu, kterou si samy předplatily. Takže Brusel se tím staví do pozice nadvlády nad samostatnými celky jejich členských států. Jedná jakoby měl pravomoc soudu, což v žádném případě nemá. Původně měla být EU obchodní společenství, ale s postupem času zkoušejí členské země naprosto otevřeně ovládat.

Matteo Salvini okamžitě na výhrůžku Leyenové reagoval, když napsal na Twitter: „Co je tohle? Výhrůžka? To je hanebná arogance.“ Požadoval, aby Leyenová respektovala volnou, demokratickou a samosprávnou volbu italského lidu. Řekl v italské televizi, že „Jestli si někdo v Bruselu myslí, že může Itálii odříznout fondy, které jim náleží, jen proto, že určitá strana vyhrála volby … to je instituční šikanování.“

Giorgia Meloni vyhrála

Giorgia Meloni a její strana „Bratři Itálie“ (Fratelli d’Italia) nakonec volby vyhrála a je těžké říct, jestli to byl vývoj dobrým směrem podle Leyenové, anebo ne. Meloni se zdá zastávat názory maďarského Premiéra Orbána, aspoň před volbami se k nim hlásila.

Má v úmyslu pečovat o rodiny, zajistit svobodu a obhájit Boha přede všemi, kteří jím dnes opovrhují. Žádné LGBT spolky a žádné násilnosti Islámu nebudou. Chce zajistit hranice, nechce hromadnou emigraci, chce pracovat pro lid a ne pro finanční instituce. Jak dlouho se těchto plánů bude držet, to se uvidí.

Už teď se vynořily pochybnosti. Nejen že souhlasila s očkovacími průkazy, ale taky schvalovala nezákonné karantény. Ukázalo se, že je členkou sporného „Aspen institutu,“ který je podporován Sorosem a Rockefellerovou, Fordovou, Carnegieho a Gatesovou nadací. Aspen institut má také příliš mnoho společného se Schwabovým WEF (World Economic Forum, nebo taky Davos). Obě organizace používají podobné programy na vycvičení svých globalistických loutek.

Meloni je přívrženec Zelenského, kterému napsala na Twitteru: „Drahý Zelenský, ty víš, že můžeš spoléhat na naši podporu svobody pro ukrajinský lid. Zůstávej silný a udržuj víru!“

Bylo také pozoruhodné, že její politická kampaň používala plamen jako symbol, což silně připomínalo dřívějšího fašistického vládce Itálie, Benita Mussoliniho. Takže opět fašismus!

Podle některých zpráv volili italští občané pro Meloni proto, že byla zásadní odpůrce NATO. Jenže hned po zvolení napsala Generálnímu sekretáři Stoltenbergovi, že je „Připravena spolupracovat s NATO, které je víc než vojenský svazek: je to val na ochranu společných hodnot, za kterými budeme vždycky stát.“

Antony Blinkenovi, americkému Ministrovi státu napsala, že „USA a všichni naši NATO partneři mohou spoléhat na nás, že budeme podporovat jak nejlépe umíme odvážné lidi na Ukrajině a budeme prosazovat naše strategické partnerství.“

Takže se zdá, že Giorgia Meloni to jednou řekne tak a po druhé onak. Je pravda, že odmítla povolit přistání u italských břehů třem lodím neziskových organizací, které byly plné nezákonných migrantů z Afriky. Lodi pluly pod německými prapory a Italové se vyjádřili, ať si je tedy Německo ponechá. Němci odporovali, prý je nutné pomoct druhým lidem v nouzi, ale Italové nezměnili stanovisko a odmítli být „přístav pro všecky příchozí.“

A to ještě tito migranti nejsou uprchlíci před nějakou persekucí, nebo válkou, ale jsou to ekonomičtí migranti, kteří si chtějí v Evropě polepšit – což jsou prakticky všichni z nich.

Podle současných názorů, Meloni je pouze další kontrolovaná opozice, stejně jako jsou sociální demokrati ve Švédsku. Bude předstírat, že je na straně lidu, ale ve skutečnosti bude vykonávat příkazy těch, kteří ji ze zákulisí manipulují. Už to, že nosí na krku zednářský znak, říká hodně (fotografie je na stránce).

Psychologický výzkum ukázal, že snad nejvíc přitažlivá politická osobnost pro konzervativně smýšlející, hlavně pro muže, je postava matky, schopná a trošku starší, ale stále ještě přitažlivá žena, která mluví s nadšením o tradičních hodnotách, o rodině a kultuře. Takže není divu, že Meloni podchytila Itálii – přesně podle plánu.

Ve Švédsku byla situace o to horší, že Sociálně demokratická strana je manipulována Israelem, takže nemají zájem řešit problémy švédské populace. Při volbách měli Švédové na vybranou volit pro Sociální demokraty, anebo pro některou dřívější stranu, která způsobila všecky současné problémy.

Problém: Švédsko

Poté, co švédská Premiérka Magdalena Andersonová odstoupila, vlády se zmocnila koalice pravicových stran, tak zvaných konzervativních. Švédové byli dříve snad nejvíc levicově zaměřený národ v Evropě, takže si s nadšením nabrali do země neuvěřitelné množství migrantů z Afriky a z muslimských zemí.

Rozčarováni z toho, co jim to vyneslo, kdy jsou dnes ohrožováni střílením, vraždami, prodejem drog, souboji mezi kriminálními gangy, útoky na ženy, zabíjení ze cti, pohlavní zločiny – to všecko tuto dříve mírumilovnou zemi naprosto šokovalo. Proto se upnuli k Demokratické straně, která propagovala staré, dobré hodnoty, rodinný život a všecko ostatní, co dříve měli a co navždycky ztratili.

Demokratická strana, i když všemi ostatními stranami zavrhovaná, získala největší počet hlasů. Vytvořila koalici se třemi dalšími stranami, takže snadno ve volbách převládli. Ale i ty strany, se kterými se spojili, nejsou jim příliš nakloněni a proto asi nebudou mít možnost dosadit premiéra a ministry ze svých řad. Další členové koalice jsou Křesťanští demokrati, Liberální strana a tak zvaní Moderátní.

Ani tato koalice nepředstavuje vyřešení švédských problémů. Moderátní strana, která i když je menšinová, tak s největší pravděpodobností obsadí všecka hlavní místa ve státě, byla před rokem kritizována maďarským Premiérem Orbánem, následovně: „Vzdali jsme se modelu rodiny, který je založen na manželském svazku jedné ženy a jednoho muže a padli jsme za oběť genderové ideologii. Namísto podporování narození dětí, vidíme přínos v hromadné emigraci, jako vyřešení našich demografických problémů …“

Švédští Demokrati se mají v úmyslu soustředit na emigraci a kriminalitu. Chtějí zastavit příjem všech migrantů, s výjimkou Ukrajinců. V tomto směru mohou mít problémy nejen s opozicí ve Švédsku, ale také s úřady Evropské unie, která by nejradši nabrala do Evropy celou Afriku, Indii a přilehlé země, jen aby vyhladili původní, bílé Evropany.

Švédský přístup může mít kladný vliv na jiné evropské země, rovněž propagující nevázanou emigraci, jako na příklad Německo, které by v současné době nejradši nabralo do země ještě víc dalších, neslučitelných elementů, usnadnili jim naturalizační postup a zavedli pro ně hromadnou amnestii.

Případ: Německo

Levicově zaměřené vedení Německa se dokonce dostalo do konfliktu s čistě pro-německou stranou AfD (Alternative für Deutschland), která tvoří neústupnou opozici proti emigraci. S tím, jak popularita AfD mezi lidmi stoupá, a zároveň všecky zbývající politické strany se od nich odtahují, je zcela možné, že švédský příklad nastolí podobnou změnu, k jaké došlo ve Švédsku a dojde k obratu myšlení. Mělo by to přijít brzy, protože současné vedení Německa chce postavit AfD stranu mimo zákon.

EU činí nátlak na německého Kancléře Scholze, aby pustil k vládě stranu Zelených, což by zcela vyřídilo ten ubohý zbytek německé střední vrstvy, který tam ještě je. V Americe, Bidenova snaha izolovat Rusko a zabránit za každou cenu jejich jednání s Evropou, to je Davos, to je WEF, to je Klaus Schwab v celé své ošklivosti.

Takže boj o to, kdo povede Západ nadále pokračuje. Zbývá se ptát, jestli to budou Anglo korporátní fašisté, anebo Eurokratičtí komunisté? Žádní z nich nestojí za nic.

A co když se to vyvine zcela jinak?

Historik a autor, Eric Zuesse vidí celou situaci odlišně od optimistů v EU. Německo, které v minulosti nanutilo na některé slabší evropské ekonomie, jako je Řecko, Španělsko, Itálie a Portugalsko přílišné šetření, dnes bude samo potřebovat pomoc, aby se aspoň částečně dostalo přes škody, napáchané sankcemi, které podle amerického diktátu uvalili na svého hlavního dodavatele energie a důležitých surovin, což je Rusko.

Nesmyslné a stále navyšované sankce byly všecky založeny na falešných informacích z Ukrajiny, kdy to, co v současné době a během předešlých 8 let páchali Ukrajinci na obyvatelích Donbasu, bylo sváděno na Rusy. Jako důvod to zjevně posloužilo, protože lidé vesměs nepátrají po pravdě, obzvláště když to vyžaduje vlastní snahu.

Německo bylo vždycky ten skutečný pohon Evropské unie a ta rovněž ztratí nedostatkem energií a jejich zvýšenými cenami. Ztráta ruského dovozu bude jaksi nahrazena dovozem z jiných zemí, hlavně z Ameriky, která už na to čeká, ale všecko bude stát mnohem víc, než laciné a kvalitnější suroviny z Ruska.

Nejspíš postupně dojde ke konfliktu mezi Německem a ostatními státy Unie, které nebudou ani schopny, ani ochotny Německu pomoci, což vyústí v přímé nepřátelství, na jehož podkladě se může celá Unie rozpadnout.

K tomu nepřispěje skutečnost, že Evropané, kteří budou sledovat na ruby převrácenou strategii Unie, kdy předtím zavrhovaná fosilní paliva budou náhle vyzdvihována a uhlí se rázem stane palivem budoucnosti. Také to, že přeměna na tyto dříve zavrhované zdroje energie nebude tak rychlá, jak by bylo potřeba a mnoho Evropanů bude letos v zimě mrznout, nepřispěje k jejich nadšení celým evropským společenstvím.

Jednotlivé země začnou vzpomínat na staré dobré časy samostatnosti a začnou si uvědomovat škodlivost amerického vedení Bruselu a celé Unie, s jeho proti-Ruskou nenávistí, která zničila všecko dobré, co zde bylo. Některé státy, které závisely na ruské energii na sto procent, to ponesou zvlášť obtížně. Mezi ně patří hlavně baltické státy, Bulharsko, Slovensko, Finsko, Česká republika, Rakousko (tabulka je na stránce).

Takže výsledek zastavení dodávek levné a kvalitní energie z Ruska bude to, co zničí Evropu jak ekonomicky, kulturně, průmyslově a i jinak. A pokud se vedení v Bruselu včas nevzpamatuje, tak se Evropa promění na otrockou kolonií Ameriky, která skrze své agenty povede jednotlivé státy tak, aby jí nikdy, v žádném případě nekonkurovaly. Evropa pak bude naprosto vyřízena, zchudlá a zničená nepřátelským režimem ve Washingtonu DC a jeho pověřenci, podporovanými najatými žoldnéři z NATO.

A přitom mohla být Evropa jako zářivá perla, už z důvodů své výhodné polohy, cennou součástí Eurasie, kdy spolu s Ruskem mohla tvořit ten největší světový kontinent. To samo mohlo zajistit evropským národům spokojený a blahobytný život, bez starostí o to, co zítřek přinese.

Co způsobily sankce v Rusku samotném

Možná se vám ještě nestalo, že jste přišli do obchodu a hodně polic již bylo poloprázdných. Ale to přijde, s přicházející zimou to taky budete mít. Nám už se to běžně děje. Pokud chcete vidět, jak vypadají dnes obchody v Rusku, po všech sankcích, vyhrožování, ohrožování a napadání, podívejte se na krátké video ZDE. Jedná se o Globus supermarket v Moskvě a i ceny můžete porovnat. Další ruské supermarkety, menší, větší, různé, můžete najít ZDE.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,85 out of 5)
Loading...
23 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)