30.9.2022
Kategorie: Ze světa

Separatistické republiky se zřejmě připojí k Rusku dnes

Sdílejte článek:

NIKOLA BORNOVÁ

Na úvod musím napsat, že stav našich hlavních médií je už opravdu zoufalý.

Vlastně si říkám, proč ještě pořád píšu “naše” média, protože rozhodně “naše” nejsou. Nepíší ani nestranně a ani v zájmu České republiky a našich obyvatel. Veřejnoprávní i korporátní média na našem území jsou totiž už plně pod kontrolou cizáků a propagují cizí zájmy. Možná by si měly tyhle webíky místo různých ulhaných hesel o své nezávislosti a profesionalitě vyvěsit na weby tohle:

“Česká republika na posledním místě.”

 Je jedno, jestli zrovna píší o covidové plandemii, o naprosto “bezpečných vakcínách”, o situaci na Ukrajině, o dění v USA nebo Rusku či o tom, kdo a proč se účastní našich protivládních demonstrací. Vše je stejný hnůj a stejná nenávistná a proti-česká propaganda, která už dalece přesahuje propagandu Rudého práva z osmdesátých let minulého století – to sice také manipulovalo, ale bylo aspoň pro-české.

Viz obrázek, kde už se třeba iDnes a Novinky (zdánlivě dva různé zdroje) ani neobtěžují trochu poupravit z centrály přebírané texty a rovnou dávají copy & paste.

Pokud máte silný žaludek, tak se ještě podívejte třeba na pohrdavou reportáž Seznamu o tom, jací že prý nýmandi a náckové jeli na aktuální demonstraci na Václaváku, což pak nadšeně komentují různí arogantní mopslíci v diskuzi. Mimochodem, vy posměváčci ze Seznamu – řízek je původně rakouský vynález z Vídně, tak na to myslete, až se zas budete hýkavým smíchem posmívat “trapáckým čecháčkům co žerou řízky” – ve skutečnosti jsou kosmopolitní a jí zahraniční pokrm, stejně jako když se vy cpete třeba kebabem. 

Česká televize, iDnes, Novinky, Seznam Zprávy, Aktuálně…všechna tato místa se definitivně proměnila v protičeskou, zapáchající, jednolitou, nenávistnou stoku, která nebezpečně koketuje s totalitními ideologiemi (zatímco samozřejmě předstírají pravý opak). Nevím, jak se dokáží redaktoři těchto médií každé ráno na sebe podívat do zrcadla a neugrcnout si do pusy z toho, co tam vidí za prodejnou a bezpáteřní presstitutku.

A teď k referendům o připojení čtyř východoukrajinských regionů k Ruské federaci. U hlasování byli přítomní mezinárodní pozorovatelé ze 100 zemí (mimochodem i z Česka a Slovenska – ti asi půjdou po příjezdu domů rovnou do kriminálu), podle zemí Východu probíhala v souladu s mezinárodním právem a nezjistily se při nich žádné podvody (což se rozhodně nedá říct třeba o prezidentských volbách v USA). Probíhala několik dní, za neustálého ostřelování civilních budov ukrajinskou armádou. I kvůli tomu zřejmě jsou jejich výsledky tak jednoznačné – miliony ruskojazyčných východoukrajinců v nich volili mezi přežitím a smrtí.

PRO připojení k Ruské Federaci hlasovalo:

  • Záporožská oblast – 93,11 % voličů
  • Chersonská oblast – 87,05% voličů
  • LLR – 98,42 % voličů
  • DLR – 99,23 % voličů

Všude byla volební účast daleko, daleko nad nezbytnými 50%. Takže pokud se hledí jen na vůli lidu, tak jejich přání je naprosto přesvědčivé. Své přání vyjádřili takřka jednomyslně.

Ke slavnostnímu připojení separatistických regionů k RF možná dojde už zítra, 30. září 2022. Nejpozději ale do týdne, až proběhnou všechny nezbytné právní kroky (podle práva Ruské federace). Žádné výhrůžky z EU ani z USA s tím podle všeho vůbec nic neudělají, už je to dané

Situaci samozřejmě nijak nehodnotím, protože nechci, aby mi za nějaké nesprávné slovo vtrhla ideo-policie do bytu a zabavila mi pracovní počítače. Nic neschvaluji ani nepodporuji – jen konstatuji, co se stalo a co se bude dít v následujícím týdnu. Chci, aby všude vládl klid a mír, aby zas platila ústava a spravedlnost, aby nás nerozkrádala jakákoli mafie, aby spolu jednotlivé země racionálně spolupracovaly, abychom měli svobodu slova, rozhodovali si o sobě sami a abychom dělali kroky, které zajistí obecný rozvoj lidského ducha a hezkou budoucnost našim potomkům. Jo, jsem až takhle odporná zrůda.

Znovu upozorňuji, že situace na Ukrajině je čisté zoufalství, kvůli kterému nesmyslně umírají desetitisíce lidí a desetitisíce ještě zemřou. A to i u nás. Strašná situace. Je mi upřímně líto všech Ukrajinců, kteří umírají nebo přichází o všechno kvůli tomu, že si z jejich země udělal někdo jiný svoje pískoviště na hraní. Tedy – je mi líto všech krom těch magorů, kteří jsou potetovaní hákovými kříži, hajlují, řvou nacistická hesla, vraždí civilisty (včetně dětí) a cpou do sebe amfetaminy horem dolem. Mimochodem, o využití drog ve válkách ještě někdy napíšu článek, je to masakr a překvapivě málo se o tom mluví.

Ukrajina dokonale ukazuje jak to dopadne, když vaši zemi ovládne mocnost, která vás chce použít jen jako pračku peněz, testovací laboratoř a beranidlo proti jiné mocnosti. K takovému stavu to dojde kdekoli, kde oligopolní média a dosazená vláda dokáže zfašizovat část populace. Na Ukrajině vidíme vyústění procesu, který už bohužel začal i u nás…

I my už máme vládu, která rozhoduje v naprostém rozporu s přáním většinové populace a funguje jen jako maňáskové divadlo pro nadnárodní mafii (aktuálně se sídlem v USA). I my jsme prošli fází vypínání médií, která nepropagovala tu jedinou povolenou “pravdu”. I my máme hlavní média, která jednohlasně šíří naprosté dezinformace a propagují etnickou nenávist. I u nás už končí první lidé ve vazbě za názory.

Jen se to tu na rozdíl od Ukrajiny zatím nedaří rozjet na plné kule. Nedošlo tu k “barevné revoluci” a pučistická vláda nezakázala volební strany a nezačala s masivními čistkami nepohodlných politiků a novinářů (čistkami myslím vraždění). Naše země je díkybohu pořád alespoň lehounce racionální (nemluvím o naší vládě!). A i když se to zdá skoro směšné, když se rozhlédnete kolem a vidíte všechny ty zarouškované, opíchané drony s ukrajinskou vlajkou vytetovanou na čele, kteří ryčí fašistická hesla (aniž by si to většina vůbec uvědomovala), tak jako celek se ještě pořád docela držíme nad vodou. Demonstranti nejsou ani upalováni ani utloukáni železnýma tyčema, moraváci nemají zakázáno mluvit svým nářečím a neposíláme na jejich území jednu raketu za druhou. Naše podniky a domácnosti pořád mají dostatek surovin a energií aby…ups, tak tohle už neplatí.

Češi jsou ve změnách názorů velmi pomalí, jsou mírní, klidní a docela konzervativní. Jsou hodně nedůvěřivý a opatrní. Někdy je ta naše pomalost a neakceschopnost až k vzteku, ale aktuálně funguje jako docela dobrá brzda na snahu udělat z nás další Ukrajinu a tím i další budoucí bojiště mezi USA a Východem. Zatím se díkybohu trochu zdráháme proměnit se v potravu pro kanóny a nechceme nechat naše děti trhat na kusy bombami, zatímco se nadnárodní mafie bude za oceánem chechtat a přepočítávat, kolik toho ve zhroucených EU ekonomikách za babku nakoupili, než konflikt na čas zase ukončí a dovolí nám na chvíli přežívat a makat v jejich nově získaných podnicích.

Mimochodem, podle jakého klíče se vlastně rozlišuje, které referendum je správné a které ne? Proč bylo třeba referendum o vstupu do EU úplně v pořádku, ale referendum o vstupu do RF ne? Proč mají některé země právo se odtrhnout (třeba Kosovo) a některé ne (třeba Doněcko a Krym)? Proč bylo referendum o odtržení Katalánska od Španělska naprosto brutálně rozehnáno a organizátoři šli na desítky let do vězení, ale referendum o brexitu bylo ok? Na vůli lidu dané země to očividně nezáleží… kdo tedy rozhoduje? Záleží jen na tom, co dovolí nadnárodní mafie? Pokud ano – proč tenhle systém ještě někdo nazývá demokracií, když jde prakticky o kolonialismus?

 

bornova.pub

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 4,77 out of 5)
Loading...
73 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)