15.8.2022
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Covid a vakcíny jsou biologická zbraň – jako bychom to nevěděli!

Sdílejte článek:

JANE KAUFMAN

Že byl Covid-19 naplánován, o tom snad nemohou být dnes už pochyby. „Event 201,“ což byla příprava na pandemi, nelze zastřít. Byla to předehra z října 2019 k dalším událostem a hned na to vyšla zpráva, že ve Wuchanu právě spustili první dějství této tragikomedie. Nákaza se rychlostí nadzvukového tryskáče roznesla do nejrůznějších částí světa a ve 3/11 (11. března 2020) se dostavilo další 9/11, když WHO vyhlásilo „pandemii.“

Rockefellerova nadace promptně vydala plán postupu pandemie, který nazvali „Scénáře pro budoucnost technologie a mezinárodního vývoje.“ Už to měli dopředu připraveno. Podle nich, globální pandemie musí vyústit ve zvýšený dohled, kdy lidé rádi vymění svobodu za pocit osobního bezpečí. A hned nato vydali další návod, jak to docílit a jak přimět lidstvo k naprosté poslušnosti. Tato publikace se jmenovala „Covid-19 akční plán pro testování.“

V r. 2015 byl patentován test na Covid-19 a držitelem patentu byl Richard Rothschild. Mezi lety 2017-18 prodala WHO organizace mnoho milionů testů na Covid-19 do Evropské unie, Spojených států, Japonska a Číny. Trošku brzy, není-liž pravda, o tři roky dříve než přišel Covid. Zřejmě byli o budoucnosti velmi dobře informováni a chtěli být připraveni.

World Bank (Světová banka) plánuje konec Covidu na 31. březen 2025. Do té doby nás hodlají natolik ožebračit, že nebudeme vlastnit nic, jak předpovídá Klaus Schwab z WEF (World Economic Forum). Jestli ohledně toho budeme šťastni, jak on sám usuzuje, je sporné. A hned se na tom pracuje, zvyšování cen, zvyšování poplatků – za chvilku budeme prodávat všecko, co má nějakou cenu, jen abychom to utáhli.

Dr. Anthony Fauci, jeden z hlavních manipulátorů celé pandemie předvídal již v r. 2017, že: „Během dalších dvou let přijde překvapení ve formě epidemie.“ K němu se přidali vlajkonoši Bill a Melinda Gates, kteří dělali co mohli, aby všecky navnadili na blížící se samospásné očkování. Mezitím byly zakázány všecky účinné léky; byly by příliš mocná konkurence.

Říkali tomu očkování, ale ve skutečnosti to byl jed na vyhubení lidské populace. Všichni tito lidé jsou váleční zločinci a měli by být po právu potrestáni. mRNA očkování bylo vyvinuto na to, aby změnilo lidské DNA a vložilo do očkovaných čip. Všichni očkovaní se jednoduchým vpichem změnili z lidí na něco jiného, těžko říct, co to je, ale už to dál není člověk. Jejich energetické pole zmizelo, stejně jako zmizí u těch, co zemřou. Má se za to, že ztratili i nesmrtelnou duši, takže se z nich stal jakýsi živý stroj, který – ovládaný počítačem – bude pouze schopen vykonávat příkazy a bezvýhradně souhlasit se vším, co mu autority sdělí. Ukázky toho jsou již zjevné.

Covid jako biologická zbraň

Ruské Ministerstvo obrany se vyjádřilo, že podle informací, nalezených v tajných amerických laboratořích na Ukrajině, byl Covid-19 navržen jako biologická zbraň. To není žádná propaganda, je to čistá pravda, říká autor a novinář Thomas Röper. Když dělal výzkum na jeho knihu „Uvnitř Corony“ (Inside Corona), v té době již hodně informací vyplavalo na hladinu a to, že o nich dnes Rusové nacházejí důkazy, pouze potvrzuje jejich pravdivost.

Rusové rovněž varovali, že existuje obrovská databáze (knihovna) celosvětového DNA, což jsou vzorky, které byly pravděpodobně nasbírány skrze PCR testy na koronu. Tato databáze je velice zneužitelná pro výrobu jedů, specifických pro určitou etnickou skupinu, nebo dokonce i pro určité jednotlivce. Co je ještě horší, že tu největší databázi na světě mají Číňané. 16 000 vzorků krve a krevního séra byly z laboratoří na Ukrajině odvezeny do USA a do EU ke zneužití.

Už ta skutečnost, že WHO varovalo Ukrajinské vedení hned když Rusové vtáhli do země, aby odstranili veškeré nebezpečné látky z těchto laboratoří, svědčí o tom, že WHO dobře vědělo, co se na Ukrajině děje. A svým varováním potvrdili existenci vývoje a výroby jedovatých patogenů, který tam prosperoval – s jejich souhlasem! To stejné potvrdila také Zástupkyně ministra zahraničí Victoria Nuland, když přímo před americkým Kongresem prohlásila, že ano, Američané měli tajné laboratoře na Ukrajině.

Nejen „očkování,“ ale i jiné jedy

Dr. Michellle Perro, v rozhovoru s Dr. Joseph Mercolou říká, že nejen očkování, ale i naše strava je plná nebezpečných látek. Na příklad glyfosát (Roundup), který dostáváme všichni převážně v potravě, protože s ním je dnes sklízena úroda na polích, dokáže způsobit, že aluminium, které jsme dostali jako děti s očkováním, je převedeno přímo do mozku a dnes již víme, že způsobuje různé Alzheimery, Parkinsony a jiná onemocnění.

Aluminium a glyfosát jsou synergistické. Aluminium je přidáváno do očkování, protože vyvolá silnější odezvu imunitního systému, který pak vyprodukuje více protilátek, což je způsob, podle kterého je hodnocena účinnost očkování. Tento druh reakce je ale nedostačující, protože při něm chybí buněčná odezva na injekci. To vyvolává nevyváženost, která může postupně vést ke špatné funkci imunitního systému a umožnit vznik nejrůznějších nemocí, včetně rakoviny.

Takže očkování není zdaleka tak účinné jako je přímý styk s nemocí, i bez nakažení, což vytvoří celkovou obranu, která nás chrání na život. A děti by vůbec neměly být očkovány. Děti mají dokonalý imunitní systém a ještě ke všemu mají správně vyvinutý brzlík, což my starší už říct nemůžeme, takže žádné očkování nepotřebují. Ty škody, které nová, mRNA očkování napáchala na dětech jsou nevyčíslitelné. Lékaři dnes jednají s případy dětské myokarditidy, tachykardie, zničeného svalstva a s mnoha jinými problémy, které se nikdy předtím prakticky nevyskytovaly.

Je možná léčba následků „očkování?“

Dr. Michelle Perro říká, že následky tak zvaných „očkování“ je možno do jisté míry léčit, ale musí se vzít v úvahu jejich mnohostrannost. Neskládají se z jednoho druhu jedu, ale hned z pěti: (1) z jedovaté hrotové bílkoviny (spike protein); (2) PEG; (3) ze zánětlivosti, způsobené nanolipidy; (4) z následků kysličníku grafenu; (5) z nano-jedovatosti.

Co se týče hrotové bílkoviny, ta se v lidském těle dostane všude. I když na příklad děti nemají dostatek ACE2 receptorů, přesto se bílkovina dostane všude a pak se usadí v orgánech, které mají nějakou slabost. Proti tomuto druhu jedu pomáhá léčba Plaquenilem a Ivermektinem. Quercetin a zinek podpoří imunitu. Fibrinolytické enzymy, jako na příklad Lumbokináza, rozpouští krevní sraženiny a dokonce je dokážou strávit. Musí se brát na prázdný žaludek, asi hodinu před jídlem, nebo dvě hodiny po jídle, jinak fungují pouze na podporu zažívaní.

N-acetylcystein (NAC) zastaví zánětlivé cytokiny a podpoří činnost imunitních T buněk. Také pomáhá při celé škále plicních problémů a zabraňuje příliš velké srážlivosti, která by jinak skončila mrtvicí. Čaj z mladých, světle zelených špiček borovic, když na jaře naráží, je skvělý antioxidační prostředek. Je také proti-mutagenický a proti-nádorový.

Kurkumin pomáhá proti zánětlivosti, pomocný je také zeolit. Z potravin je to česnek a zázvor. Homeopatické léky podle příznaků. A také vdechování nebulizovaného (rozprašovaného) peroxidu vodíku, který musí být velice slabý, zhruba jeden díl 3% peroxidu na 35 dílů vody. Pobyt na slunci je samozřejmostí, sluneční paprsky podpoří výrobu melatoninu, což je mocný antioxidant, který oplátkou zvýší množství glutationu, potřebného k detoxifikaci.

Správná strava je rovněž nutná a tu nenajdeme v továrně připravovaných jídlech, nebo v restauracích. Je nutné naprosto vyřadit veškeré oleje a denně přidávat vitamín C.

Zvířecí viry v očkováních

Podle Dr. Judy Mikovits, PhD., jsou všechna očkování pěstována ve tkání z opičích ledvin. Tyto ledviny jsou jednak z nemocných opic a jsou velice staré, snad 50 let. Jsou pěstovány stále dokola ze stejných tkání a přebytek je uchováván ve zmraženém stavu. Tímto způsobem se zvířecí viry dostanou do očkovací látky a s ní do lidí. SARS-CoV-2 byl opičí virus.

Lidé se nemají nechat očkovat proti žádné nemoci. Všechna očkování jsou umělá a jsou to geneticky změněné látky, které naruší náš vlastní imunitní systém a ten pak nemůže fungovat. Na příklad, HIV nezpůsobí AIDS u toho, kdo má imunitní systém v pořádku a nebyl očkován. Ale zato každý, kdo je infikován, má dobrý imunitní systém a přesto se nechá očkovat, tak zemře.

Očkování funguje tak, že vyhledává v těle slabou stránku a tam se usadí. Některá očkování se zaměřují na cukrovku, kterou postupně způsobí. Z toho vyplývá, že očkování jsou ve skutečnosti vyrobena k tomu, aby nemoci způsobovala. Lidé mají strach z opičích neštovic, ale virus opičích neštovic je přidáván do očkování proti obrně už od r. 2011 a nikdo s tím dosud neměl potíže.

Dr. Mikovits a její kolegové předložili v r. 2014 tyto informace americké státní organizaci FDA, která povoluje léky a také americkému soudu a žádali zastavení očkování, ale tito neudělali vůbec nic. Nikdo nebyl potrestán a celý zločinný podvod jede pořád dál. Dr. Fauci poslal v r. 2014 očkování do Liberie a to zabilo 22 000 lidí. Opět, nikdo se o to ani nezajímal.

Všecko co musíme dělat je živit se pokud možno čistou stravou, bez umělých přísad, bez geneticky zmanipulovaného základu a v žádném případě se nenechat očkovat proti ničemu. Všecka očkování jsou škodlivá a ničí náš vlastní imunitní systém, říká Dr. Mikovits. Stejně tak léky, to všecko je dnes otrávené. Staré a osvědčené léky, jako je 100 let starý Suramin (ze stejné rodiny jako Ivermektin) prakticky neseženete. Vaše vlastní imunita, která je od přírody, je ta nejlepší. Roušky ničí imunitní systém, protože způsobuje hypoxii, což je nedostatek kyslíku v těle. Pak mozek odumírá a rakovina se ujme vlády.

Očkování dětí ničí národ

Catherine Austin Fitts zjistila, že potlačování našeho imunitního systému má velmi škodlivý vliv na intelektuální schopnosti člověka. Podle ní, dnes školy produkují mladé lidi, kteří nebudou schopni fungovat v moderní ekonomii. Za průměrné IQ (inteligence kvotient-quotient) je považováno číslo 100. V Americe bylo v r. 2005 průměrné IQ rovno 103, jenže od té doby kleslo o 7 bodů, takže dnes je to pouhých 96. To je velice málo, je to pod průměr.

Některé země mají mnohem vyšší IQ, jako na příklad: Japonsko (106,48); Tchajwan (106,47); Singapúr (105,89); Hong Kong (105,37), Čína (104,1); Jižní Korea (102,35); Bělorusko (101,6); Finsko (101,2). Slovensko má 96,32, Česká republika 94,92; Rusko 96,29.

Catherine Fitts říká, že americké děti jsou otráveny, 58% z nich trpí nějakou chronickou nemocí. Ale už jídlo je otrávené. Na příklad, američtí výrobci nejsou povinni označovat, které potraviny jsou geneticky měněné, takže ani nevíme co jíme. Roundup se postará o přídavné škody. Skoro ve všem je nějaká forma kukuřice, takže na ní má hodně lidí alergii. Znečištění ovzduší je více než hrozné, už kvůli příšerným chemtrails a postřikům zeleně. Většina vod je fluoridována i přes to, že je dobře známo, že fluor je ten nejškodlivější jed, jaký může člověk do sebe dostat. Ale snad to nejhorší jsou očkování a americké děti jich dostanou velké množství (až 70) ještě než jsou jim 3 roky. Tím je jejich imunitní systém otráven natolik, že prakticky neexistuje.

Přídavná škodlivost roušek

V poslední době také dochází k podstatně zvýšenému množství silničních nehod a to i v Americe, kde je celkem nízká povolená rychlost, málokdo jezdí na motorkách a kde většina nehod byly vždycky tak zvané „fender-benders,“ neboli ohnuté nárazníky. Nehodovost je způsobena nejen očkováním, napjatou situací každého z nás, ale také rouškami, které zabraňují přístupu kyslíku do mozku. V napjaté situaci, kdy má člověk rychle zareagovat, může namísto toho kvůli nedostatku kyslíku z ničeho nic omdlít a když zrovna sedí za volantem, tak to může mít tragické následky. Jak říká Catherine Fitts, někteří lidé jezdí příliš rychle a bláznivě, jiní jezdí příliš pomalu a nejsou duševně přítomni.

A přitom jsou ty směšné roušky úplně na nic. Jen pro porovnání, jak moc ovlivnilo nošení roušek postup Covidu ve dvou amerických státech, v Kalifornii a na Floridě:

Kalifornie měla všecko: roušky, povinnou karanténu, později povinné očkování. Florida neměla nic. Roušky žádné, pláže zůstaly otevřené, nic nebylo hlídáno a kontrolováno. Na Floridě je ještě ke všemu obrovské množství starých lidí, protože tam celá Amerika jezdí do penze.

Jako další, Česká republika a vliv roušek na průběh nemoci. Ve druhém obrázku je porovnání ČR se Švédskem, které nemělo žádné roušky, ani distancování, ani karanténu.

Zpěváci a hudebníci následují sportovce

Jako zajímavost, napřed umírali na tak zvané „očkování“ proti Covidu sportovci. Jeden za druhým, padali na zem jako mouchy a jak media, tak politikové zkoušeli předstírat, že to není z očkování. V současné době to jsou hudebně založení lidé, z oboru „soul.“ Soul (duše, duševní) je čistě americký styl, převážně černošský. Tato hudba je víc oduševnělá než rock-n-roll, který dovede být někdy vulgární. Mezi těmito hudebníky se také vyskytuje větší množství skutečných umělců a hodně jejich písní pronikly i do běžné, populární hudby.

V současné době jich zemřelo padesát a to jen v r. 2022. Částečný seznam je na stránce ZDE.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 4,17 out of 5)
Loading...
27 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)