9.6.2022
Kategorie: Ze světa

Příkazy, zákazy a buzerace

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

Bruselská nomenklatura se vžila do role nepostradatelných, nedotknutelných a zcela výjimečných všeználků. Chování členů Evropské komise a vedení Evropského parlamentu připomíná vystupování pozvaných na davoské setkání dalších největších zločinců skrývajících se pod honosným názvem Světové ekonomické fórum. Zdá se, že vzniká odnož této partičky a společné zájmy obou prolínajících se skupin vedou především Evropu zpět do středověku. Tato mafie si je natolik jistá svou beztrestností, že už ani neskrývá snahy totálně překopat naše životy ve jménu zcestných ideologií. Drzost Klause Schwaba Leyenová rychle dohání a vůbec si nedělá hlavu s tím, že po rozborce německé armády dělá to samé s Evropskou unií. Nějaké střety zájmů už nikoho netrápí a její provázanost s Big Pharmou stojící evropské státy stovky miliard eur měsíčně jsou jen úlitbou za její vedení Evropské komise. Je tedy jasné, že bez kvalitní ochranky se tito papaláši již neobejdou.

Vstup do Evropské unie byla naivní hloupost. V době našeho průniku mezi evropskou elitu byla EU už za zenitem, ovšem nikdo ještě netušil, kam může klesnout. Neschopnost nevoleného vedení se prohlubuje a ukazuje se, že je úplně jedno, co umíte a znáte. Do podstatných funkcí se dostanete jen tehdy, máte li za zády silnou lobby. Nejde tedy o žádnou kvalitu, ale pouze o špinavou hru peněz a politikaření. Jen tak mohl stát v čele Evropské komise alkoholik a nyní zase naprosto otřesná bývalá ministryně obrany Německa. Tomu odpovídá i směřování celého ancáblu, a přidáme li protiruskou propagandu a tvrzení, že se Evropa bez Ruska obejde, je jasné, co bude následovat, tedy pokud se prostý lid konečně nespojí a nevyžene je z jejich kanceláří. Mimochodem, odbočíme. Největší evropští energetičtí giganti se s Ruskem dohodli na platbách v rublech. Abychom to vysvětlili, tento systém není ničím jiným než pojistkou proti dalším krádežím ruských hmotných rezerv západními vládami. Nejde ani tak o ruskou měnu, jako spíše o zajištění si vlastních peněz. Návrat zpět. Setrvání v EU je natolik kontraproduktivní, že Britové skupinu bláznů opustili, to i přes řadu stejně vnímaných fantasmagorických náhledů na Green Deal a údajné změny klimatu. Zcela evidentně bylo Londýnu jasné, že se podřizovat mnoha dalším nesmyslům z Bruselu rozhodně nebude. Rusové pro změnu odsunuli Evropský soud na druhou kolej.

Eurokomisaři a europoslanci jsou odtrženi od reality. Za inkasované jidášské peníze podpoří cokoliv. Ostatně i po opuštění jednacích sálů jim dlouho půjdou renty, které jim zajistí solidnější žití, navíc se řada těchto pseudopolitiků vrátí na domácí scény, kde jsou často ihned umístěni někam, kde mohou dožít. Platy převyšující občas i výplaty hlav států a předsedů vlád vytváří novodobou šlechtu, která k plebsu dolu shlíží jen ve chvíli, kdy si chce odplivnout a má zájem přímo někoho zasáhnout. Příkladem je další etapa tažení proti majitelům motorových vozidel, tedy asi tak 80ti % evropské populace. Už pracují na tom, jak omezit možnosti vlastnit auto (pozor, s jakýmkoliv pohonem), a tím nám opět výrazněji zkrátit řetěz. Přidáme li úvahy Britů o zrušení letecké dopravy plánované na rok 2050, které se jistě bude líbit i předákům EU, návrat ke koním, balonům a plachetnicím se stane realitou. Tedy pokud se této zvůli konečně nepostavíme. Francie předurčená k státnímu krachu je plná zkušených demonstrantů a následné cunami by mohlo bruselský velín strhnout k zemi. Momentální zrušení platnosti covid pasů a nové kolo vakcinace po 4 měsícich by je mohlo nastartovat.

Blíží se české předsednictví EU. Fiala se na to doslova třese a čekejme neskutečné projevy eurohujerství. Naše politická reprezentace se bude doslova předhánět v tom, kdo bude mít více modrožlutý mozek (už nejen kvůli Ukrajině, ale také dle vlajky EU), budeme svědky přehlídky nejvyššího stupně idiotismu, v níž hlavní roli zastoupí premiér Fiala a jeho noshledi z vlády a Pětikoalice. Evropská unie se stala speciálním úřadem vydávajícím samé příkazy, zákazy, směrnice a nesmysly. Přímo se v tom vyžívá, navíc se snaží vytvářet společnou atmosféru ve všech státech, tedy i tam, kde o to nestojí. Momentálně se semknuli všichni na protiruské vlně, nicméně ti nejsilnější i nyní hájí své zájmy. Německo si dělá co chce a ždímá všechny kolem sebe, kteří se nechají. V kontextu tohoto vypadá Fiala jako hadr vyndaný ze ždímačky. A s ním bohužel i my všichni. Evropská unie je prostě průšvih a těšit se na předsednictví je jen ukázkou nadutosti a egoismu těch, kteří budou pár měsíců ve středu zájmu. Můžeme vás uklidnit, Češi jako takoví to nebudou. Ty mají všichni…však víte kde. Je třeba rychle tuto partu opustit či rozprášit.

Jindřich Kulhavý

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
2 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)