31.5.2022
Kategorie: Ze světa

Bill Gates: Příští pandemie bude pravděpodobně vyvolána změnou klimatu

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Jistě on sám již ví, co se chystá v příštích letech vypustit a na čem hodlá profitovat v budoucnu. Pokud pak bude od roku 2024 platit i pandemická smlouva, která dá neskutečnou moc de facto Gatesem vlastněné WHO, pak bude v jeho rukou osud celého světa. On sám si může nařizovat cokoli libo a pak na tom, co nařídí jako povinné, pohádkově vydělávat. Ať už by to byly vakcíny nebo – v případě klimatu – například jím vyráběné umělé maso, které je údajně „klimaticky příznivou“ náhražkou.

Podle miliardáře Billa Gatese existuje 50% šance, že příští pandemie bude způsobena změnou klimatu způsobenou člověkem nebo záměrně spuštěna bioteroristou.

Zakladatel Microsoftu to komentoval v rozhovoru se španělskou tiskovou agenturou El Diario.

Gates tvrdil, že další velká pandemie pravděpodobně nastane během 20 let: „Mohl by to být člověkem – bioteroristou vytvořený virus, který ho vyvinul a záměrně ho šířil. To je velmi děsivý scénář, protože by se mohli pokusit šířit to na různých místech současně.“

„Nebo by to mohlo být něco, co na lidi „přeskočí“ z přírodního světa. Lidská populace roste a my napadáme stále více ekosystémů. Proto očekávám 50% šanci, že v příštích 20 letech budeme mít pandemii přírodního původu v důsledku změny klimatu,“ dodal.

Předpověď, že změna klimatu vyvolá virus, který pak bude vyžadovat další globální vakcínu, se Gatesovi hodí, protože je silně finančně zainteresován v obou oblastech.

Gates zopakoval výzvu z jeho poslední knihy, že je třeba napumpovat miliardy dolarů do výzkumu budoucích patogenů vytvořením týmu 3 000 specialistů pod kontrolou Světové zdravotnické organizace, což by vyžadovalo 25% zvýšení rozpočtu této zkorumpované organizace.

Pokud jde o nedávné vypuknutí opičích neštovic, Gates řekl, že je „velmi nepravděpodobné“, že by tato nemoc měla podobné účinky jako koronavirus, i když varoval, že by mohla zmutovat do něčeho mnohem horšího.

Gates varoval před nadcházejícím supervirem v rozhovoru TED v roce 2015, pět let před nástupem COVID-19. Gates varoval, že COVID ještě neskončil, a že pravděpodobně přijde „ještě smrtelnější“ varianta viru.

Během akce na Mnichovské bezpečnostní konferenci v únoru Gates řekl, že Omikron je „bohužel typ vakcíny“ a „dosáhl světové populace lépe než my s vakcínami, protože poskytuje přirozenou imunitu.“

Copak asi tento eugenik, který již dlouho básní o nutnosti depopulace, plánuje do příštích let?

 

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,75 out of 5)
Loading...
18 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)