25.5.2022
Kategorie: Ze světa

WEF 2022 v Davosu: Schwab zdůrazňuje, že o tom, co bude v budoucnu, rozhodne on a jeho žáci (video)

Sdílejte článek:

SLOVANKA

V neděli byl zahájen další summit WEF, přičemž souběžně s ním probíhá i summit WHO. Jde – spolu s OSN – o organizace, které ve skutečnosti vládnou, právě odtud si mnoho politiků vozí instrukce. Na okraj bych ještě chtěla zmínit jednu zajímavost.

Je pravděpodobné, že jsme již dávno považováni za další německou spolkovou zemi. Jsme jednou z mála zemí světa (a jediná z Evropy), která nemá nejen nikoho mezi řečníky, ale dokonce ani mezi žáky WEF. To například Slovensko má hned dva řečníky a nějaký ten žák mezi mladými globálními lídry se také najde.

Za nás již dávno hovoří Německo, což bylo znát poslední dva roky, kdy Babišova vláda velmi oddaně plnila vše, s čím přišel Berlín. Cokoli zavedli v Německu, do – 2-3 týdnů bylo i u nás. Žádná jiná vláda (vyjma rakouské) nekopírovala Německo tak svědomitě jako ta česká. Připomínám také, že část naší armády byla za vlády ANO, ČSSD a KDU převelena pod Bundeswehr, což je další neklamnou známkou naší totální podřízenosti Německu.

Takže považujte německou delegaci na WEF za českou, neboť tak, jak Babišovi nelezly z pozadí Merkelové ani špičky bot, tato vláda ho nejspíš v lokajskosti vůči německému protektorovi ještě předčí. Očekávám například zrušení Benešových dekretů. Známek toho, že se tak děje, je dostatek. naše vláda je totiž často papežštější než papež. I to je důvod, proč sleduji německou politiku pozorněji než českou, dopředu umím odhadnout některé kroky naší vlády, která v mnoha ohledech německou kopíruje.

Ale nyní zpět na WEF. Co jsme se mohli dozvědět na samém úvodu summitu, jehož hlavní program probíhá dnes a zítra?

Výroční zasedání kontroverzního Světového ekonomického fóra (WEF) právě probíhá ve švýcarském Davosu, samozřejmě pod záštitou průkopníka „Great Reset“ Klause Schwaba. Globální elity tam dávají instrukce svým loutkám. Radí jim s budoucími opatřeními v politických a společenských záležitostech a jedna věc je stále jasnější: svobodný člověk najde v těchto vizích budoucnosti stejně málo prostoru jako sama demokracie a svoboda. To, co nám tito šílenci do budoucna připravují, je něco jako návrat do feudalismu.

Schwabova úvodní slova vlastně mluví sama za sebe. Jsou vhledem do fašistického způsobu myšlení zakladatele WEF a jeho plánů: 

„Budoucnost tvoříme my. Od mocné komunity, jako jste vy v této místnosti. Máme moc změnit stav světa. K tomu jsou ale nutné dvě věci: První je, že se všichni budeme chovat jako lídři větších komunit. Že nesloužíme svému vlastnímu zájmu, ale komunitě. A za druhé, že spolupracujeme. A proto zde během setkání najdete mnoho příležitostí ke společnému sdílení a networkingu. To má za následek mnoho iniciativ založených na dopadu k dosažení pokroku, spojených s konkrétními úkoly na globální agendě“. 

Na WEF se také samozřejmě řešila Ukrajina, Zelenský sklidil bouřlivý potlesk od všech – vyjma čínské delegace.

V USA se zjevně postoj Číny řešil jako velmi skandální, neboť delegace odmítla vestoje tleskat slouhovi ukrajinských oligarchů a US Deep state:

Každopádně Schwab opět potvrdil, že budoucnost světa se do značné míry „peče“ právě  na jeho srazech. Nikým nevolení globalisté zde dávají instrukce nejoddanějším loutkám a zároveň si hledají nové mladé globální lídry. Účasten je z těch, kdo rozdávají instrukce, nejen Klaus Schwab, ale například i Bill Gates, Henry Kissinger nebo John Kerry – vše velmi vysoce postavení globalisté (i když o nejvyšší patro nejde). Právě oni mají budoucnost světa dlouhé roky do detailů naplánovanou.

O tom, jak tato budoucnost vypadá, si můžete přečíst například z článku na stránkách WEF, který vyšel již v roce 2016. V té době WEF v podobě bývalé dánské poslankyně Idy Auken vážně propagovalo dystopickou vizi roku 2030, ve které lidé nebudou mít žádný majetek, žádné soukromí, ale budou velmi šťastni.

Časopis Forbes napsal radostný článek, nyní několikrát upravený, o myšlenkách „Velkého resetu“, které slouží jako základ této „vize“. To zahrnuje uměle vyrobené, geneticky modifikované potraviny, stejně jako kompletní monitorování a optimalizaci prostřednictvím digitalizace a úplnou závislost na státních prostředcích. Propojením digitální měny se sociálními kredity pak budou poslušní odměňováni a rebelové trestáni.

A na závěr si odběhneme i k summitu WHO, který probíhá souběžně.  Na znovuzvolení se tam chystá neméně kontroverzní šéf WHO Tedros Ghebreyesus, ale také má být schválena totalitní globální pandemická smlouva, která má v budoucnu zotročit všechny země světa zdravotní diktaturou. Nesouhlas s tímto opatřením zatím veřejně vyjádřila pouze Brazílie. Mezitím Rusko zatím jen zvažuje úplné vystoupení z WHO (a také WTO).

Slovanka

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4,96 out of 5)
Loading...
18 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)