8.4.2022
Kategorie: Ze světa

Výhra nad zlem odepřením spolupráce

Sdílejte článek:

JANE KAUFMANN

Jak říkal Aaron Russo, úspěšný hudební a filmový producent a filmař, který byl zmiňován v jednom z předchozích článků, my, lidé máme obrovskou moc, přes kterou se globalisté, neboli Iluminátové, nemohou nikdy dostat. Když tuto moc použijeme, pak tito netvorové nikdy nedosáhnou svého cíle, nikdy nás nebudou schopni zotročit a nikdy nebudou mít možnost ovládnout celý svět. Naopak, zalezou zpátky do svých děr, nebo slují a možná tam i bídně zahynou, užíraje se vztekem nad naším úspěchem.

Ta podstatná myšlenka, kterou bychom si měli všichni dobře vštípit do hlavy a s její pomocí se postavit proti globalistům je, jak Russo říká:

Ta věc je, že máme jednu výhodu: Tito lidé potřebují naši spolupráci. Když nebudeme spolupracovat, tak nemohou zvítězit.“ (59:48 ve videu)

Jinými slovy, když nebudeme spolupracovat, když nepůjdeme s jejich plány, když nepřistoupíme na jejich návrhy a nenecháme se jimi manipulovat, nemohou nad námi vyhrát. Tak jednoduché to je a přesto to pořád jaksi nechápeme, že?

Odkud vládnou globalisté?

Globalisté, neboli manipulátoři, někdy také Iluminátové mají celkem tři střediska moci. První z nich je City of London v Londýně, což je finanční centrum. To druhé je Washington D.C. (District of Columbia), které je jejich středisko vojenské moci. A to třetí je Vatikán, středisko spirituální kontroly.

Každé z těchto měst je samostatný celek, se svými vlastními zákony a představiteli a nepodléhá státu, ve kterém se nachází. Každé z nich má své vlastní zpravodajské služby, neplatí daně zemi, ve které leží a každé má svůj vlastní prapor.

Proč potom, když ovládají všecky peníze, vojenskou moc a spirituální podstatu lidstva, proč se ještě dál pídí po něčem? Globalisté sami přiznávají, že je zde ještě jiná, neviditelná moc, která pohání a manipuluje je samotné. My samozřejmě můžeme pouze tušit co to může být.

Vyšší moc a naše evoluce

I my máme nad sebou vyšší moc, která nás vede a chrání, ovšem oproti globalistům, je to moc kladná a její hlavní zájem je naše dobro. Toto spojení začíná nabývat na intenzitě spolu s tím, jak si víc a více lidí začíná uvědomovat o co jde. Také se blíží galaktické zatmění a v souladu s ním se zvyšuje frekvence Země a nás všech.

Globalisté toto všecko dobře vědí, lépe než mnozí z nás. Proto se snaží zvyšování naší frekvence, které nás vede k mírumilovnému řešení a k souladu mezi lidmi, k jakémusi ráji na světě, snižovat nízkými náměty, jako jsou války, různé odrůdy chřipek, nedostatek potravin, globální oteplování, triviálnosti a pomluvy známých osobností, pornografie a podobně. Televize je v tom velice nápomocná a ze všech sil se snaží, aby v nás vznikaly pocity jako závist, nenávist, strach a jiné záporismy, které všecky naši frekvenci snižují.

Lidské tělo je něco jako biologický počítač, protože všecky pocity a činy jsou převáděny do mozku pomocí elektrických impulsů. Proto je velice důležité nenechat si vložit do těla mikročip, nenechat se očkovat, protože čip je v očkování obsažen. Cizí elektromagnetický zdroj bude spolehlivě narušovat biologické elektrické spojení, které udržujeme s vesmírem a které nás pravděpodobně dělá lidmi. Bez tohoto spojení můžeme zahynout, anebo přestat být lidmi a jsou dokonce názory, že tím můžeme pozbýt nesmrtelnou duši.

Když svolíme k vložení mikročipu do těla, tak ve skutečnosti vkládáme svůj život, myšlenky a pocity do rukou někoho jiného, koho vůbec neznáme a ani nevíme, kde se nachází. Pokusy na zvířatech ukázaly, že pomocí mikročipů je u nich možno navodit dokonalou tupost a poslušnost, nebo neúměrný vztek a to pouze změnou kmitočtu čipu. To je přesně v souladu s tím, co bylo právě napsáno o frekvenci Země a naší vlastní.

Je zcela možné, že proto je policie v poslední době značně agresivní, protože velká část z nich jsou již očipovaní. To stejné můžeme očekávat ode všech očkovaných.

Dva základní pocity

Všechny pocity vycházejí ze dvou základních: láska a strach. Láska má mnohem vyšší vibrace než strach a dokáže ovlivnit lidské DNA v tom směru, že vytvoří více středisek pro dekódování. To umožňuje evoluci směrem k vyšším, lepším sférám a to je, co zkoušejí globalisté před námi utajit a tím nám znemožnit evoluční postup kupředu. Také nechtějí, abychom věděli, že nemají žádnou moc nad těmi, kteří žijí v lásce a v souladu. Mohou ovládat pouze ty, kteří žijí ve strachu, v nenávisti, se závistí a s jinými, nízkými vlastnostmi a zájmy.

Je zajímavé, že primitivní národy, jako třeba pralesní lidé kdesi v Andách toto vědí, ví to i jejich malé děti, ale my, vzdělaní a kultivovaní lidé to nevíme. Globalistům se úspěšně podařilo tyto vědomosti před námi utajit.

Proto se říká: „milujte své nepřátele.“ Tím, že je nenávidíme, dáváme jim nad námi moc; když je milujeme, pak veškerou moc ztrácí. Skutečná láska vůči druhým není v tom, že si zapleteme do vlasů květiny a budeme fyzicky milovat každého, koho potkáme. Skutečná láska je pochopení pro ty druhé, odpouštění jejich chyb, je to snášenlivost a i jakýsi druh soucitu s nimi.

Ani globalisté to nemají lehké

Globalisté, tak jak jsou bezcitní a krutí a nemají vůbec žádné svědomí, protože to jsou psychopati, ani oni to nemají lehké. Jako děti se narodili do globalistických rodin a byli kvůli tomu podrobeni určité výchově, která je zcela jiná než výchova našich dětí. To z nich udělalo psychopaty bez citu a bez svědomí. Jejich jediný strach je, že budou odhaleni za to, co jsou: psychopati.

Podle autorů jako je Fritz Springmeier, Cisco Wheeler, Svali, Arizona Wilder a několika jiných, globalistické děti jsou vychovávány terorem. Ten stejný teror, který uplatňují vůči ukradeným a uneseným dětem, je od ranného věku uplatňován vůči nim. Obnáší to pohlavní zneužívání od dětských let, elektrické šoky, uzavírání na samotku, účast na vraždách a na krvavých satanických obřadech už od dětství a mnoho jiného. Tomu se říká programování osobnosti.

Děti, vystavené něčemu takovému se s tím nemohou srovnat a proto si ve své mysli vytvoří různá oddělení, kam se uchýlí, aby o těchto záležitostech nevěděli. Takže když je někdo tímto způsobem naprogramován jako zločinec, to sedí v jednom oddělení, zatím co mírumilovný otec rodiny je v oddílku jiném. Taky se tomu říká kompartmentalizace, kdy jeden oddílek neví o tom druhém a o případných dalších.

Jednotlivé oddílky jsou spouštěny většinou na určité heslo. Na příklad, když je někdo naprogramován jako sexuální otrok, tak stačí říct určité heslo, třeba je tomuto člověkovi zatelefonovat, nebo mu ukázat patřičnou barvu, určitý šperk, nebo jiný předmět a ze slušné, mravné a spořádané hospodyně se stane sexuální otrok. Až vykoná svoji práci a vrátí se do své původní role, pak neví vůbec nic o tom, co dělala, když byla otrokem.

Proto ještě nikdo nevystoupil a neřekl co se ve světě ve skrytu děje. Až na pár ojedinělých silných osobností, které se přes toto programování dostaly a informovaly druhé, to nikdo z nich nikdy neřekne a ani říct nemůže. To proto, že jedna část programu, jeden oddílek je sebevražedný a je spuštěn tím, když by tento člověk začal o svém programování mluvit. Jeho program ho pak donutí spáchat sebevraždu a opět se nikdo nic nedoví.

Takže snad bychom měli spíš tyto lidi litovat, než je nenávidět, ale i s tím je nutno opatrně. Soucítění musí být na pravém místě. Jinak se může snadno zvrtnout na to, že pak budeme vysvobozovat z vězení vrahy a násilníky a nosit květiny a bonbony loupeživým banditům.

Co když to nestačí?

Možná si myslíte, že „milovat svého bližního jako sebe samého“ nestačí na zastavení zla, které nás v současné době zkouší ovládat a mává s námi ze strany ne stranu. A je možné, že je k tomu zapotřebí ještě něco navíc a to je náš nesouhlas. Nesouhlas s jejich činy, nesouhlas s tím, co je na nás uvaleno, nesouhlas se vším, co je protilidské, nemorální, nebo škodlivé. Nesouhlas je nutno projevit i tím, že se přestaneme bát nějaké ubohé a mírné chřipky, ze které se 99,98% všech uzdraví i bez léků a odmítneme používat preventivní zásahy, nanucené na nás politiky.

Pravda, slyšela jsem o Covidu, který byl velice těžká nemoc s vážnými následky, ale to pak nebyl skutečný Covid. To bylo spolehlivě něco jiného, ať už jed, nebo chemikálie, či ozáření 5G energií. Máte doma všude wi-fi? Pak se nedivte, jestli máte často chřipku. To je, jaký vliv bezdrátová energie má. Moje známá si za mizerný úplatek nechala přidělat mobilovou bezdrátovou anténu na dům a i když byla předtím zdravá, do roka zemřela na selhání srdce a její manžel brzy po ní.

Kdybychom přestali jeden s druhým soutěžit a namísto toho si začali pomáhat, možná bychom se divili, jak rychle by se svět kolem nás začal měnit. Kdybychom přestali jednat podle drastických scénářů, které na nás denně tlačí televize, filmy a politikové a začali vnímat jeden druhého jako člověka, jako jakousi vzdálenou součást sama sebe, to by se promítlo do světa v takové míře, že bychom se nestačili divit.

My všichni jsme byli stvořeni nějakou neznámou, velmi mocnou veličinou, které se z nedostatku jiného výrazu říká Bůh. Někteří mají za to, že Bůh je společná snaha nás všech, jiní v něm vidí dobrotivého stařečka, další ho chápou jako mocnou, neznámou energii, založenou na fyzických zákonech.

A jak říká New Yorkský lékař Dr. Zelenko – když Bůh je můj otec a Bůh je tvůj otec, a Bůh je jeho otec a je otec i všech ostatních, tak jsme vlastně bratři! Není to tak? Pardon, bratři a sestry.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,40 out of 5)
Loading...
9 komentářů