26.3.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

Německo: 7 měsíců vězení za kritiku politického islámu

Sdílejte článek:
SLOVANKA

Kritik islamizace Německa stráví 7 měsíců ve vězení. 7 měsíců mezi mnoha muslimy, kteří mu již nesčetněkrát vyhrožovali. Zatímco každodenní vyzývání k likvidaci bezvěrců, praktikované ze strany muslimů, je považováno za „projev náboženské svobody,“ tak kritika islámu bez jakýchkoli výzev k zabíjení kohokoli je potrestána vězením. A to hezky natvrdo, což jen potvrzuje další přibližování právu šaría.

Ani muslimský vrah 3 žen v německém Würzburgu nestrávil tak dlouhou dobu ve vězení. Po pár dnech vazby byl totiž přemístěn do psychiatrického sanatoria.

A co na verdikt mimo jiné říká sám odsouzený německý bojovník proti islamizaci Michael Stürzenberger?

Úterní události  u okresního soudu v Augsburgu lze stručně shrnout takto: Mladý soudce, mladý prokurátor. Fakta o politickém islámu – ignorována. Fakta týkající se údajného trestného činu ve skutečnosti nesmyslná. Kritika politického islámu s jeho důsledky je podněcování k nenávisti. Protože by to vyvolalo „nenávist“ proti části muslimů.

Vyvolalo by to „negativní emoce“, kdybych informoval o teroristických útocích, vraždách, násilných činech, pobodání a znásilnění a obvinil ideologii politického islámu jako jednu z příčin těchto zločinů. Tyto „negativní emoce“ vůči muslimům, kteří  se drželi politického islámu a byli tak spojováni s těmito zločiny, mají samozřejmě větší váhu v hodnocení mladého soudce a mladého prokurátora než utrpení desítek tisíc lidí v naší zemi, kteří jsou těmito zločiny vážně postiženi.

Michael Stürzenberger
odsouzený Michael Stürzenberger

V Německu již není dovoleno říkat, že ustanovení politického islámu jsou také částečně zodpovědná za teror, násilí, pohrdání ženami až po znásilnění, nenávist k Židům a pohrdání homosexuály. Oběti, které budou i nadále upadat na vedlejší kolej tím, že se budou popírat příčiny, mají zjevně smůlu. Politováníhodné jednotlivé případy.

V Německu je však předsedovi islámského sdružení dovoleno šířit písmo vyzývající k zabití každého muslima, který nedodržuje ramadánský půst, protože to z něj dělá odpadlíka od islámu. To nemohlo být jasně posouzeno jako podněcování lidu, protože „fundamentalistická nebo extremistická náboženská vyznání a konfesní spisy“ byly pokryty svobodou náboženského vyznání v Základním zákoně. Tato ochrana zahrnuje celý Korán, včetně pasáží vyzývajících k zabíjení. Trest smrti za náboženské zločiny není v žádném případě cizí náboženstvím, tvrdí soudci, „ani judaismu a křesťanství“.

Takže muslimovi je dovoleno distribuovat v Německu spisy, aby byli zabíjeni odpadlíci, ale nemuslimský Němec nesmí varovat před příkazy zabíjet lidi jiných vyznání touto ideologií politického islámu. Tato v současnosti značně vyšinutá země zjevně ještě nebyla dostatečně šokována terorem politického islámu.

Rád bych poděkoval téměř 30 příznivcům, kteří se shromáždili na tomto památném soudním slyšení v Augsburgu. Okresní soud reagoval na mé videooznámení a vyhradil si větší sál, což také nestačilo, protože někteří zájemci museli čekat na chodbě, dokud se místo opět neuvolnilo.

Tolik tedy vyjádření odsouzeného Němce, který už dlouhodobě cestuje po celé zemi a varuje před islamizací. Marně. Většina lidí je k této hrozbě zcela slepá.

příznivci odsouzeného Němce ho přišli podpořit k soudu

Dopadne německý odpůrce islamizace stejně jako před pár lety jistý Angličan, který byl uvězněn jen proto, že pohodil slaninový sendvič před mešitou? Ten vězení nepřežil, dodnes se neví, kdo se o něj konkrétně „postaral“. Většina spoluvězňů byli muslimové, kteří na něm zřejmě vykonali fatvu. A Michael Stürzenberger patří k těm, jimž jdou v Německu muslimové dlouhodobě po krku nejvíc.

Dopadne i na něj ve vězení fatva?

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 4,79 out of 5)
Loading...
9 komentářů