21.3.2022
Kategorie: Politika

VÝZVA TRIKOLORY: Vládo, dodržuj Ústavu!

Sdílejte článek:

TK

Vládo!

Obviňujeme Tě, že zcela flagrantním a naprosto neomluvitelným způsobem porušuješ Ústavu České republiky. Je to sice otřepaná fráze, ale její platnost je neochvějná: Svoboda slova buď je, anebo není. V České republice roku 2022 není. Tvým přičiněním. Z logiky věci proto plyne jediné: Otočila jsi směřování naší země zpátky do totality. Pošlapáním svobody slova to totiž obvykle začíná a ztrátou svobody jako takové končí. Přesně tak to chodí v totalitních zemích.


Společenské škody Tvého protiústavního postupu jsou daleko větší než jakákoli skutečná či domnělá lež kteréhokoli z webů, které jsi umlčela. Navíc je tu otázka, kde bereš právo osobovat si pravomoc rozhodovat, co pravda je a co není? Máš snad patent na pravdu? Má ho snad sebestředný předseda vlády? Či zpovykaní ministři? Nebo vládní poslanci, kteří obhajobou neobhajitelného bez mrknutí oka porušují svůj poslanecký slib, kterým se zavázali dodržovat Ústavu a ostatní zákony České republiky? Nebo demagogové z Centra proti terorismu a hybridním hrozbám, jež společnosti škodí při Ministerstvu vnitra ČR? Či snad profesionální manipulátoři, které za peníze daňových poplatníků angažuješ do „boje s dezinformacemi“, což ve skutečnosti není nic jiného než Tvůj zoufalý pokus umlčet názorové oponenty?

Vládo, vydala ses nebezpečným směrem! Ale stále platí: Všeho do času! Svoboda je totiž jako mokrý jíl. Čím víc ji budeš rdousit ve svých dlaních, tím víc Ti bude prokluzovat mezi prsty. Svobodné lidi neumlčíš a svobodu nezastavíš.

Zuzana Majerová Z.,
předsedkyně

Petr Štěpánek,
1. místopředseda, pověřený komunikací s veřejností

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 4,68 out of 5)
Loading...
16 komentářů