23.2.2022
Kategorie: Kultura a tipy

Chcete kvalitní střechu nebo fasádní systém? Vstupenku na veletrh Střechy Praha můžete získat i zdarma!

Sdílejte článek:

Máte vlastní stavební firmu, nebo pracujete ve stavebnictví a máte zájem o aktuální informace a žhavé novinky ze svého oboru? Budujete vlastní domek, případně plánujete rozsáhlejší rekonstrukci nemovitosti, a chcete získat co nejlepší představu o dostupných stavebních materiálech, střešních krytinách, moderních technologiích a pracovních postupech? Pak byste rozhodně neměli vynechat návštěvu veletrhu Střechy Praha. Čekat tam na vás bude i prezentace hliníkových střech a fasádních systémů PREFA Aluminiumprodukte.

Vstupenka na Střechy Praha je pro vás zdarma. Firma PREFA zve ke svému stánku odborníky i širokou veřejnost!

Střechy Praha se konají v termínu 3. – 5. 3. 2022 na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech. Kromě krytin a střešních systémů se zároveň můžete těšit na představení různých typů fasád a seznámení se s možnostmi energetických úspor a využívání alternativních zdrojů energie. Opomenuto nebude ani dřevo, které je široce využitelným stavebním materiálem, prostor je věnován i řemeslům. Na své si přijdou nejen studenti a specialisté v oboru; důležité poznatky a kontakty tu získají i laici. Jedním z vystavovatelů, kterého se rozhodně vyplatí navštívit každému, kdo se věnuje stavebnictví, případně uvažuje o pořízení nové střechy nebo fasádního systému, je PREFA. Právě tato firma pro vás navíc má připraven skvělý dárek – je jím vstupenka na Střechy Praha. Získat ji můžete zcela zdarma.

PREFA není jenom prvotřídní střecha, ale také fasádní systém

Fasádní systém i střešní krytina PREFA jsou vyrobeny z hliníku, který má celou řadu předností, Nepodléhá korozi, nepotřebuje žádnou povrchovou úpravu, hravě odolává nejrůznějším rozmarům počasí od vedra přes déšť a vlhkost až po tuhé mrazy. Důkazem, že střechy a fasádní systémy obstojí dokonce i ve vichřici a ve vánici, je fakt, že po dlouhá léta spolehlivě slouží na mnoha budovách v Alpách. Střechy PREFA se hodí pro nové i historické budovy, fasádní systém skvěle padne i na moderní futuristickou architekturu. Ze široké a komplexní nabídky si vybere každý.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...