25.3.2015
Kategorie: Společnost

Zajímavé, jak snadno se sebou nechají lidé vrtět

Sdílejte článek:

DANIEL STEIGERWALD 25|03|2015

Zatímco všichni vesele sdílejí selfie s blbou Krndou, Babiš likviduje v Česku svobodu. Nenechte se mýlit, je to PR straregie. Hlupcům Krnáčová přijde autentická “Jé, vole vona je jak já… jen do nich, do debilů.” Jen o trochu méně hloupějším se Babiš také zavděčí, až ji popraví (politicky), což samozřejmě udělá, hned jak mu z toho něco kápne. “Dal som bývalé riaditeľce Transparency šancu sa ukázat, no kto mohol vedět, že se to zvrtne.”

[ad#hornisiroka]

Jeho strategie:

“Budu řídit stát jako firmu, najmu si na to ty nejlepší.”

Je ve skutečnosti strategie:

“Najmu si blázny a kašpary na hraní politického divadla, protože výměnou za ždibec moci, se sebou ještě rádi nechají vyjebávat.”

000krnacova

Krnáčovou to samozřejmě nekončí. Vsadím boty, že proti Škromachovi bude Babiš tlačit Halíka, ten bude rozvážně rozjímat aby pak volízl všech deset – a já poprvé v životě nepůjdu k prezidentským volbám.

Až bude Babiš zavádět registrační pokladny, a on je zavádět bude, pak zase šikovně využije hněv jedné skupiny obyvatel proti druhé. A samozřejmě k tomu přihodí nějaké cukrdlátko – o pár procent nižší DPH nebo tak. Plus nějaký malý skandálek – Stropnický šňupe kokain nebo tak něco. Sice se pak ukáže, že to byl jeho syn, ale co. A zase lidi budou řešit selfíčka, protože celek jim bohužel stále uniká. Největší zločiny neplodí lidé, ale veliké státy, na jejichž řízení mají z logiky věci žaludek už jen zmrdi z STB, KGB, nebo politbyra (toto není nadsázka, jen se koukněte na obsazení evropské komise).

[ad#velkadolni]

Jsme svědky dalšího selhávání “elit” v přímém přenosu.

ZDROJ: Facebook Daniel Steigerwald

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...