10.2.2022
Kategorie: Politika

Lipavský pro zahraniční novináře : Evropa nepotřebuje ruský plyn

Sdílejte článek:

PETR ČERVENÝ

Podle mne, jestli dosud Fiala a Bartoš dosud tolerovali dnes už doslova více než pověstnou nebetyčnou tupost – hloupost ministra Lipavského, tak by nyní měli razantně zakročit. Taková neskutečně veliká ukázka mimořádné hluboké duševní omezenosti, zatím ještě, bohužel, šéfdiplomata ( i když jen díky partajní legitimaci), nota bene tedy ministra zahraničí, tady snad ještě nikdy nebyla.

Kromě toho, že aktivně žene Evropu do války s Ruskem, je i evidentně zcela mimo základní ekonomickou realitu a jeho snahou je zřejmě ještě více zdevastovat tuto zemi dovozem drahého plynu z USA. A lidé se budou moci začít chodit do lesa na dřevo, aby si mohli dovolit doma zatopit. A všechny ceny energií a následně všeho ostatního zase skočí razantně nahoru. Opravdu jsme země, která si může dovolit mít takového …….na postu ministra zahraničí ? Není to trapné už i dalším ministrům ? Nebo všichni drží ústa a krok, aby 5-ti koalice přežívala a škodila co nejdéle ?

Je vidět, že přijímací pohovory na Ministerstvo zahraničí a požadavky na budoucí diplomaty jsou více než oprávněné a Lipavský se svým vzděláním a znalostmi by si ani neškrtl. Ovšem je Pirát a tak má partajní úlevy – k maximální škodě pro celou tuto zemi. Je to hnus, kam nás tato vláda po 50 dnech moci vede a je čas uvažovat o nových volbách.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (45 votes, average: 4,96 out of 5)
Loading...