27.12.2021
Kategorie: Společnost

Jak George Soros podporuje rekordní nárůst zločinnosti v USA

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Už dávno se ví, že George Soros podporuje kohokoli, kdo působí destruktivně, ať už jde o síly, které danou zemi rozvrátí, zničí její suverenitu nebo posílí kriminalitu. V dnešní době – zejména mimo USA – již převzal žezlo především jeho syn Alexandr, který má pod palcem zejména evropské politiky. V USA má však stále vliv především George Soros. A jen málokdo tuší, že je to právě on, kdo především sponzoroval mimo jiné i rasistickou a destruktivní organizaci BLM a progresivistickou politiku, kterou prezentují zejména někteří demokratičtí zástupci.

 

Před časem tak stačilo mimo jiné ovládnout i soudní systém, kde jím dosazení lidé prosazují rušení policie, snižování trestů a pro jisté skupiny obyvatel dokonce až beztrestnost. K uvedenému je třeba dodat, že podobně má své lidi nejen v USA, ale také v EU, kde Sorosovi lidé ovládají ESLP (Evropský soud pro lidská práva), EPPO (Úřad veřejného žalobce) i ESD (Evropský soudní dvůr).

V roce 2016 došlo k převzetí amerického soudního systému Georgem Sorosem, což tehdy bylo liberály nazýváno „revizí“. Ve skutečnosti však šlo pouze o jeho totální rozvrat.

Sorosovy miliony začaly zaplavovat peněženky progresivních prokurátorů, kteří byli proti stíhání. Již tehdy existovala varování, že obrovské sumy od jediného oligarchy s radikálně progresivními názory na společnost pokřiví americkou soudní scénu. Přesto tehdy Sorosovi nebylo možné nic vytknout, protože celý demokratický a globální progresivní establishment se za něho postavil. To je de facto úplně stejná situace, jakou můžeme vidět v EU.

Z pohledu pouhých pěti let je však těžké ignorovat důsledky, a co je důležitější, oběti Sorosem podporovaných prokurátorů.

V nedávném shrnutí devastace, kterou tito veřejní činitelé způsobili americkým komunitám, shrnuje senátor za Arkansas Tom Cotton výsledky v článku a ukazuje prstem přímo na síť George Sorose. Podle jeho názoru USA během loňského roku zaznamenaly největší nárůst počtu vražd a úmrtí souvisejících s drogami ve své historii. Podle něj je za to zodpovědná progresivistická krajní levice, přičemž poukazuje na to, že k nejhmatatelnějšímu a nejměřitelnějšímu zhroucení právního státu došlo právě v těch amerických městech, kde Sorosovy peníze na kampaň úspěšně dosadily do úřadu ty „nejprogresivnější“ úředníky, kteří považují soudní systém za systematicky rasistický a chtějí ho zničit.

„Výsledkem je, že epidemie zločinu nakazila prakticky každou čtvrť, kterou mají na starosti,“ tvrdí Cotton.
Cotton uvádí řadu příkladů na podporu svého tvrzení, například v Chicagu státní zástupkyně Cook County Kim Foxxová dovolila, aby krádeže pod 1 000 dolarů zůstaly nepotrestány, okresní prokurátor manhattanského okresu odmítá prosazovat zákony proti prostituci a v Baltimoru státní zástupce jednostranně vyhlásil válku proti drogám, přičemž však odmítá trestně obvinit uživatele drog uprostřed nejhorší drogové krize v americké historii.
Státní zástupkyně z Chicaga Kim Foxxová rozhodla, že krádeže pod 1000 dolarů mají zůstat bez trestu

Cena, kterou tato města platí za své krajně levicové generální prokurátory, je zničující. Vraždy v Chicagu vzrostly o 56 procent, v New Yorku se počet vražd zvýšil o 47 procent a střelba vzrostla o 97 procent.

Senátor Cotton také poukazuje na to, že v roce 2020 byla míra vražd v Baltimoru vyšší než v Salvadoru a Guatemale a letos je míra vražd ve městě na cestě k tomu, aby byla ještě vyšší. Počet vražd v Los Angeles loni vzrostl o 36 procent a letos je na dobré cestě k růstu o dalších 17 procent.

V Bostonu zveřejnila další Sorosem podporovaná okresní prokurátorka seznam 15 zločinů, které odmítá stíhat, s výjimkou zvláštních okolností. Mezi obviněními, která by se podle jejího seznamu neměla stíhat, byl obchod s drogami, zlovolné ničení majetku, přestupky, řízení s odebraným řidičským průkazem a odpor proti zatčení.

V důsledku toho se počet vražd v Bostonu v roce 2020 prudce zvýšil o 38 procent. Jako uznání za její „hvězdný“ výkon ji prezident Joe Biden nominoval, aby převzala kancelář amerického generálního prokurátora v Massachusetts.

Nejhorším příkladem je Sorosův prokurátor a krajně levicový starosta města San Francisco – Chesa Boudin, který je synem páru odsouzeného za vraždu policisty. Tento prokurátor způsobil ve městě totální anarchii. Cotton však také poukazuje na to, že součástí Sorosova úspěchu při podkopávání amerického soudního systému a práva a pořádku v ulicích amerických měst byla Republikánská strana, která se snažila získat potlesk liberálů, aby přilákala umírněné voliče. Republikáni například pomohli prosadit prokriminální zákon First Step Act, který snížil tresty pro závažné pachatele, jako jsou drogoví dealeři a pedofilové.

Sorosův okresní prokurátor Chesa Boudin se zasloužil o rekordní zločinnost v San Francisku

V Evropě je Soros pro změnu silně napojený na EU – zejména pak na EK, ESD a ESLP, ale známé je i jeho napojení na mnohé evropské politiky v rámci národních vlád. Kritici Sorose bývají nálepkováni jako  antisemité. Možná, že čísla a postřehy senátora Cottona mohou evropským politikům pomoci zorientovat se dříve, než se evropské ulice začnou podobat ulicím San Francisca nebo Filadelfie, které se již podobají zemím třetího světa.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...