20.12.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Nová německá vláda bude bojovat proti pravici a podporovat islám

Sdílejte článek:

SLOVANKA

To je samozřejmě něco, co tušil každý z nás už v momentě, kdy bylo jasné, jak bude nová vládní koalice vypadat. Na údajný „boj proti pravici“ vyčlenila už vláda Merkelové pár miliard eur, zatímco islámský extremismus byl soustavně bagatelizován a ten ultralevicový dokonce podporován.

Nová červeno-zeleno-žlutá spolková vláda mimo jiné tvrdí, že pravicový extremismus je „největší hrozbou pro demokracii“. Zaprvé, to vyvolává otázku, jak lze vůbec překonat hrozbu představovanou levicovým extremismem a politickým islámem. Ale tyto dvě skutečně největší příčiny násilí a teroru se v koaliční smlouvě neobjevují, s výjimkou čistě formální stručné zmínky.

Na druhou stranu zde vyvstává také otázka, co je do tohoto termínu „pravicový extremismus“ vtěsnáno těmi, kteří jsou u moci. Tím mají na mysli členy AfD a mnohé kritiky politického islámu, kteří jsou tak nazýváni jen proto, že nesouhlasí s  politikou otevřených dveří nebo s hodnocením takzvaného „náboženství míru“.

Cíl vybudovat pravicově extremistickou hrozbu pravděpodobně legitimizuje rozdělení miliardového rozpočtu na takzvaný „boji proti pravici“, kterým si vydělávají na živobytí legie levicových a ultralevicových extremistů ve stovkách organizací.

Je také příznačné, že má být vybudován pouze archiv o pravicově extremistickém teroru, ale žádný o levicově extremistickém a islámském teroru. Čirý výsměch při pohledu na zničující destrukci Antify na G20 v Hamburku, permanentní pouliční bitvy s policií v Berlíně a Lipsku, fyzické útoky na „pravicové“ občany a politiky a požáry stovek vozidel.

I přes téměř 700 islámských hrozeb v Německu, v jejichž případě hrozí, že kdykoli dojde k velkému teroristickému útoku, jako byl ten na náměstí Breitscheidplatz, a navzdory 23 velkým islámským teroristickým útokům od roku 2001, kterým bylo zabráněno s velkým štěstím, je špatným vtipem, že toto existenční nebezpečí je mimochodem zmíněno přesně jedním slovem v podřízené klauzuli koaliční smlouvy s tím,  a že by nemělo být zahájeno žádné konkrétní opatření proti této existenční hrozbě. Jednoduše, islámský extremismus není považován za hrozbu.

Místo toho jsou podporovány islámské organizace, bojuje se proti údajným „protimuslimským náladám“ a podporuje se výcvik imámů na německých univerzitách. Mimochodem, v Německu je terčem výhružek i imámka liberální mešity v Berlíně, Seyran Atesová, která je také pod trvalou policejní ochranou kvůli stovkám výhrůžek smrtí od muslimů, kterým vadí, že svým pojetím se dopouští rouhání a uráží islám. I to ukazuje naprostou odlehlost reality této koaliční dohody.

Jak tedy vidíte, tak Antifa, která často napadá například demonstrace Pegidy a útočí na policii, je stále považována za ozbrojenou pěst režimu, takže není nijak zmiňována jako problém i přesto, že stojí za mnoha násilnými útoky. O islámských radikálech nemluvě, ostatně, v Německu už je téměř každý útočník „psychicky nemocný.“

Nakonec připomínám, že Německo je zmíněno mezi pěti evropskými zeměmi, kde je největší perzekuce a útlak křesťanů, k útokům dochází většinou ze strany muslimů. To ovšem novou vládu nijak netrápí…

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...