17.12.2021
Kategorie: Společnost

Blíží se konec lékařské péče pro třetinu národa?

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝKonec pracovního týdne nám přinesl mnoho zajímavého. A málo pozitivního. Ale vezměme to postupně. Počet dětí ve věku od 5ti do 12ti let registrovaných k vakcinaci stoupnul údajně na 18 000. Očkovat děti začali opět v obchodním centru, takže řeči o tom, že u tohoto procesu musí být příslušný pediatr, padly. Bez zdravotní dokumentace a jen s prohlášením většinou mimo realitu se pohybujících rodičů je možno nechat děti vystavit riziku následků probíhajícího experimentu.

Jenže tím to nekončí. Je pouze otázkou času, kdy začnou být očkované děti zvýhodňované natolik, že ty ostatní začnou pociťovat diskriminaci. První náznaky tu už byly, ale teď to bude mnohem horší. Bude se to týkat škol, kroužků, sportů. Dokud nebude docházet k vážným případům nastalým po vpichu, které budou navíc utajovány, jako se to dosud děje se sportovci a zemřelými, u nichž jsou reálné důvody převraceny a se statistikami je manipulováno, je vcelku očekávatelné, že plno dalších rodičů podlehne. Stoupající počty mohou zastavit bohužel jedině fatální dopady na zdraví očkovaných dětí. To vše přináší ještě jeden zásadní problém. Jestliže se dospělí vaxeři a antivaxeři většinou napadají především slovně a o fyzické kontakty jsou výjimečné, rodičovské pudy fungují u normálních lidí jinak. Je tedy dost možné, že bude docházet kvůli dětem a jejich rozlišování k mnohem častějším a agresivnějším sporům. Jistě jste už v životě použili větu či výraz typu:,,Kdo mi sáhne na dítě, ten špatně skončí.“ A věřte tomu, že mnoho rodičů to myslí vážně. Tady už se nebude jen jiskřit.

Dalším vrcholem následků činnosti covidové mafie je prohlášení vedení mladoboleslavské nemocnice. Ta nebude operovat neočkované pacienty. Odloženy jsou především zákroky dlouho objednané a týkající se například ortopedických operací, jakými jsou výměny velkých kloubů. Kdo nemá pokročilou artrózu, netuší, co to je žít s bolestí. Toto rozhodnutí je ukázkou fašistického chování zfanatizovaných lumpů v bílém plášti. Vzhledem k celé uměle vytvořené covidové hysterii, jejímž úkolem bylo několik cílů, především dostat do lidí co nejvíce drahých vakcín, o nichž jde mnoho legend většinou již ověřených, jde vnímat tento krok jako genocidu části národa a trest pro ni za neochotu se podrobit. Je na zvážení, zda li dále platit zdravotní odvody. Zvláště, když pochopení pro rozhodnutí vedení nemocnice projevil jak končící ministr zdravotnictví Vojtěch, tak i prezident ČLK Kubek. Je třeba říct, že tyto zákroky se týkají většinou starších lidí a bez nich se razantně snižuje kvalita jejich života.

V souvislosti s výše uvedeným tu je však ještě jistá záležitost. Neočkovaný zdravotnický personál dostává výpovědi s platností od 1. března 2022. Vzhledem k současnému nedostatku sestřiček půjde o další ohrožení kvality zdravotnického systému a dost možná k jeho zhroucení. Omezování operací tak může mít i tento důvod. On se totiž o pacienty nebude mít kdo starat. V Rakousku už to ministr práce pochopil a po demonstracích probíhajících poslední měsíc vláda asi ustoupí od některých svých opatření. U nás se drží stále drsná linie. Při nedostatku zdravotníků jsou tedy přes palubu hozeni nejdříve neočkovaní. Věřte tomu, že stejný přístup k nim bude používán ve všech sférách. A jen tak to neskončí, uvědomíme li si, že měsíční kontrakt na vakcíny činí 900 000 000 korun. Podle informací jsou smlouvy téměř nevypověditelné a znamená to takový očkovací kolotoč, že se Vám o tom ani nezdá. Pokud však sestřičky, laboranti, lékaři a další zdravotníci neochotní se podvolit covidové diktatuře ustojí své rozhodnutí zůstat zdravými bez podezřelých vpichů, bude zajímavé sledovat, kolik nemocnic a středisek bude nuceno omezit svůj provoz.

Další zajímavostí je dění na Slovensku, kde byl zatčen bývalý premiér Fico, když se účastnil manifestační jízdy auty namířené proto současné slovenské vládě. Slovenská policie slepě plní rozkazy vlády a Fica zadržela při akci, která byla údajně v rozporu se zákazem shromažďování. V té samé době se tamní prezidentka Čaputová vyjádřila v tom smyslu, že by možná bylo dobré vypnout internet, protože se po něm stejně jen šíří hloupé konspirace. Až tak omezená paní vládne na Slovensku. Jestliže si Slováci zvolili do svého čela fašisticky se chovající politiky, pak už nás nemůže překvapit ani klasická ,,blondýna“ ve funkci prezidentky. Ta se navíc pochlubila s tím, že o tomto nápadu hovoří i s dalšími hlavami států. Zbývá se už jen zeptat, co v těch hlavách mají?

V Itálii se chystá na pátek velká rozsáhlá stávka po vzoru Rakouska. Italský premiér neustoupil a požaduje pro neočkované při vstupu do Itálie karanténu. I Italové zavedli povinnou vakcinaci ve zdravotnictví, a především odepřeli výplatu nenaočkovaným zaměstnancům. Itálii tak čeká horký konec týdne. I přesto si mnoho lidí nepřipouští, že žijeme v počínající válce. Ne Rusové, ale covidová mafie je jejím spouštěčem. Tady v Čechách si zatím necháváme …. na hlavu. Navíc je tu skutečně moc těch, kteří dosud fanaticky důvěřují médiím a nic není dost dobrým důkazem proto, aby aspoň začali přemýšlet o možnosti, že se mýlí. Co je přesvědčí o tom, že současná situace je pouze výsledkem snahy zlikvidovat vše to, co jsme dosud považovali za normální? Většina lidí ještě spí. Nevidí nic. Covidovou alegorii, zdražování všeho, slibovaný zákaz vytápění plynem, dřevem, uhlím, omezení zdravotní péče. Blíží se doba s úrovní života jako ve středověku. Hups, brzy budeme ještě blíže dnu. Opravdu Vám to pořád nevadí?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (45 votes, average: 4,91 out of 5)
Loading...