16.12.2021
Kategorie: Politika

Generální stávka v Rakousku

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝVe středu Rakušané (nikoliv ten náš třesoucí se na to, až bude tvrdě postihovat neochotné policisty se podřídit) odložili lopaty, propisky a nákupní košíky, vyšli do ulic bránit svou svobodu a zároveň projevit neochotu podřídit se naprosto nesmyslnému tlaku ze strany vlády, Evropské komise a farmaceutického průmyslu. V době, kdy je stále průkaznější, že s námi někdo hraje velmi, ale velmi špinavou hru, jsou podány první žaloby spouštějící světový soudní proces nazývaný Norimberk II, v České republice začalo očkování dětí ve věku od 5ti let a začalo díky právně i lidsky nepřípustnému povinnému očkování vyhazování ze zaměstnání, Rakušané prostě odmítli poslechnout příkaz vlády. Zdaleka ne všichni, nebudeme lhát jako náš mainstream, ale bylo jich skutečně hodně. I u nich jede propaganda a šíření strachu na plné obrátky, ale už několik víkendů protestují a ve středu zamknuli prodejny, opustili pracoviště, vyšli, a někteří dokonce vjeli na zemědělské technice do ulic. Přidali se tak k nespokojeným v dalších zemích a ukázali, že není všem dnům konec.

U nás se prvních 40 dětí stalo oběťmi zvrhlosti režimu a neschopnosti svých rodičů vnímat nebezpečí plynoucí z experimentálního používání naprosto neprověřených preparátů. Můžeme doufat, že u prvních dětí bude aplikováno placebo, protože nepříjemné zdravotní potíže by odradily další klienty vakcinační mafie od účasti na tomto programu. U dalších už tomu tak nebude a je dost pravděpodobné, že se dočkáme nepříjemných překvapení. Dát naočkovat své děti jako první je ukázkou bezbřehé naivity, fanatismu a neschopnosti rozeznat realitu od fikce přinášené politiky a přeplacenými ,,odborníky“ profitujícími na covidovém byznysu. Jde o tragický omyl, který bude stát děti v budoucnu problémy.

Komedie kolem Omrikonu, tedy nové údajné mutace, která je všeobecně prezentovaná jako nebezpečná, ve skutečnosti však může nastartovat konec uměle vytvořené pandemie, má obhájit vynucené povinné očkování. Mohla by být užitečnou při uzavření kruhu, kdyby očkovaní neměli problém s vakcínami poškozenou imunitou. Takto není ničemu konec. Na trh jdou další vakcíny. Opět bez dlouhého testování. Pracují na jiném principu, nicméně nikdo neví, co udělají s lidským organismem. Jsou předkládány jako vhodné pro ty, kteří se dosud vzpírali mRNA mixům. Už to samo o sobě znamená nejvyšší stupeň ostražitosti. Celá doba covidová vznikla kdesi v hlavách lidí, kteří to s námi nemyslí dobře. Údajný únik ve Wuchanu z laboratoří, které jsou vlastnickou strukturou blízké k Pfizeru rozpoutal dávno připravovanou pandemii. Nikdo nebyl dosud obviněn a ani potrestán. Nikomu to není podezřelé. Jak je možné, že se Fauci pohybuje na svobodě, přestože se ví, že to není poprvé, co je možno ho spojovat s podezřelými úmrtími? Kdo ho kryje? Kdo stojí za tím vším? Objevuje se mnoho jmen a rozplést spletité nitky vedoucí do hadího hnízda bude jednou práce pro historiky. Pro nás je důležitější se nyní vzepřít politikům. Vzít jim to, čím nás ovládají. A to bez vzájemné podpory a spolupráce nedokážeme.

V Sasku se zatýkalo. ,,Úlovkem“ policie a tajných služeb se stali údajní extrémisté z krajní pravice připravující vraždu saského premiéra. Přestože odpoledne média tvrdila, že při domovních prohlídkách členů skupiny komunikujících na sociální síti nebyla nalezena žádná výzbroj, večer už se vše změnilo a opět údajně byly objeveny kuše a střelné zbraně. Vzhledem k tomu, že se to dělo v Drážďanech a okolí, muselo jít o nelegálně držené zbraně. Změna informací tak zavání určitým nádechem politického pragmatismu, kdy jsou z antivaxerů již nějakou dobu i u nás děláni násilníci. Kubek stěžující si na lidi stojící mu pod oknem je toho příkladem. Tento prezident České lékařské komory skutečně provokuje každým svým slovem. Jestliže ještě před pár roky byl důrazně proti vakcinaci, dnes je jejím nejtvrdším propagátorem jdoucím daleko za hranici etiky. Stal se z něj gauner v kvádru. A rozhodně není sám, podobných jemu profitujících na obchodu se strachem a zdravím se vyrojilo tolik, že je až nepochopitelné, kolika lidem peníze nesmrdí, ať mají jakýkoliv původ.

Dojde li na postupné poškozování zdraví dětí i dospělých, které bude nesporně spojováno s preparáty nazývaných jako vakcíny či léky chránících před covidem, bude se napětí stupňovat. Demonstrace v Rakousku jsou dosud pouhým protestem, kterého se na straně demonstrantů účastní i policisté , hasiči a lékaři. Ve Francii již dochází ke střetům, stejně tak v Bruselu. Na Slovensku byli zadrženi zdravotníci protestující proto tamním vládním opatřením. Událost v Drážďanech je dost možná policejní a politickou provokací, protože domlouvat se na vraždě přes sociální sítě mohou jen hlupáci. Pouze to ukazuje, že hrocení situace je záměrné.

Roztříštěná společnost je snadno zneužitelná, právem nervózní lidé mohou být rozbuškou. Ostatně ti, kteří tvrdili, že antivaxeři šířili hoaxy, sami pomocí dezinformací v podobě fotografií hlavních tváří protiočkovacího hnutí s vylhanými texty vytvořili další kolo probouzení nenávisti. Přestože jsou ohroženými všichni, očkovaní jsou proti těm, kteří se odmítají přiřadit k obráncům zdraví. Tolerance zmizela, média vždy obviní ty, kteří se nepodvolili. Je čas vrátit nás všechny na jednu loď. Jenže pro mnohé bude těžké se vrátit k určitému normálu. Z vakcín se jim stal koníček. Byl započat boj. Jen ne každý si to uvědomuje.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...