27.10.2021
Kategorie: Společnost

Hledáte li Absurdistán, právě se v něm nalézáte

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝMožná se skutečně začaly projevovat důsledky vakcinace, nebo se prostě jen část lidstva zbláznila. Pravděpodobné je však sloučení těchto dvou možností, protože množství neuvěřitelných dějů, událostí a skutečností se dostalo do tak extrémního stavu, že normálně uvažující i průměrný uživatel selského rozumu dostává křeče do šíjových svalů od toho, jak si hlavu při divení se může ukroutit. Pojďme si tedy pár absurdit připomenout.

Mluvit o covidu už je skutečně únavné. Očkovaní různým počtem dávek jsou jak nemocní, tak i infekční, tedy přenašeči viru. Neočkovaní po nemoci mají silné protilátky a očkování nepotřebují. Ti, co nepodlehli bludu o tečce a zároveň covidem neprošli, mají pravděpodobně natolik kvalitní imunitu, že žádnou experimentální látku ani nikdy nepotřebovali. Když budeme ignorovat překroucené statistiky, kdy očkovaní nemusí na testy, které navíc i tak nic neřeknou, pak je vcelku jasné, že kdyby se testovali všichni něčím, co by skutečně covid odhalilo a oddělilo od běžné chřipky či jiné virózy, pak by jistojistě počet infekčních výrazně narost o mnoho již očkovaných. Jenže tady nikdo o skutečnou pravdu nestojí, neboť je třeba udat vakcíny nakoupené dle smluv, které evidentně poškozují zákazníky farmaceutických koncernů. Pár smluv totiž už uniklo a právník, který vyzval k jejich podpisu, a je jedno, v kterém státu se to stalo, by měl být pověšen bez milosti na nejbližší hák.

Abychom zůstali ještě chvilku u covidu, je třeba připomenout, že politici striktně požadují proočkování národů látkami, u nichž nikdo za nic neručí a konečný cíl vakcinace podepisuje dokument, kde veškeré důsledky bere na sebe. Takže se v případu, že by měla řada rozborů škodlivosti vakcinace proti covidu pravdu, jedná se o řízenou genocidu, kterou však podpisem před vpichem právně mění dotyční v dobrovolnou sebevraždu. Blahopřejeme tedy všem těm, kteří se upsali k této dohodě s ďáblem. Nic absurdnějšího už snad nelze vymyslet. To je však omyl.

V současné době se Evropa pohybuje na hranici mezi blackoutem a udržitelným množstvím spotřebovávané elektrické energie. Tu lze považovat za mízu dnešní civilizace. Jenže části světa začal totálně zelenat mozek a tito lidé přišli na to, že by bylo fajn, kdyby se elektrifikovalo i mnohé, co se vůbec nemusí. A protože si vzpomněli na to, jak v roce 1978 dokázal nevonět při ranním nastartování náklaďák, rozhodli se spasit svět likvidací spalovacích motorů, které však mezitím ušly obrovský kus cesty a zdaleka nepřipomínají kouřící mastodonty z předpotopní doby. Takže černého Petra dostala doprava. Aby tomu nebylo dost, Zelení si povšimnuli, že plno Evropanů si oblíbilo krby, v nichž končí pelety či dřevo. Takže je napadlo, že vše, co hoří plamenem, vydává kouř. A protože oheň má vlastnost ohřívat okolí, napadnulo je, že oheň ne a vše nahradí opět elektřina. Ale ani to jim nestačí, svou genialitu rozvinuli ještě více a rozhodli se zavřít elektrárny. Uhelné, jaderné, a nakonec mají v plánu i plynové. A všude začali stavět větrníky a solární pole. Jenže narazili na to, že příroda je vcelku svéhlavá a dokáže se kousnout. Takže vítr nezafouká, Slunce zůstane zalezlé za mrakem a nezasvítí, navíc v místech, kde jsou vodní nádrže připojené k vodním elektrárnám, prostě nezaprší. Což povede k naprostému nedostatku elektřiny potřebné nejen k pohonu stávajících zařízení, ale až se těm ideologům zadaří prosadit své, tak zůstane stát úplně vše. Elektrifikovat bez zdrojů elektřiny je jako když se jdete osprchovat uprostřed pouště daleko od oázy. Fakt to nevyjde.

Evropa se rozhodnula zavřít uhelné doly, neoplývá zásobami plynu a s ropou je to také všelijak, byť takové Norsko z ní dostatečně profituje. Nicméně vše potřebné včetně zásob různých nerostů má Rusko. Nekonečné pláně, množství pohoří a dlouhé pobřeží poskytují Rusku většinu toho, co by chtěli mít i ostatní Evropané. Vcelku logické by tedy bylo si Rusko předcházet a apelovat na určitou blízkost a dobré vztahy. Což je předpokladem k tomu, abyste mohli nakupovat vše podstatné za příznivé ceny. K tomu jako bonus kvalitní spolupráce patří možnost obchodovat vzájemně a dodávat tak na velký a hladový ruský trh vlastní produkty. To byste nesměli být součástí EU, která by nejradši nabubřele Rusům přikazovala, co musí a mají, a ještě je za to peskovala. Takto však může uvažovat jen imbecil, kterých je však v politice na pováženou až příliš. A je li navíc naše reprezentace papežštější než papež a staví se do čela bojovníků proti systému fungujícímu v Rusku velmi dobře, pak je vcelku logické, že se nám nebude dostávat ničeho, čím Rusové disponují. Můžeme tedy doufat, že současná i právě se rodící vláda ukončí rychle své účinkování a přijde někdo, kdo se za ty idealisty v našem čele rychle omluví. Rusům bude chvíli trvat, než se uklidní, ale nakonec při uvědomění si toho, že jsme všichni Slované, možná zapomenou na vše to, čím je hlupáci v našem vedení častovali.

Mohli bychom pokračovat dále. Přepravou zboží na extrémní vzdálenosti, kvótami na pěstování zemědělských rostlin, likvidací živočišné výroby, migrací, přípravou na spuštění Velkého resetu, nesmyslným a naprosto bezdůvodným zdražováním, Fialou na postu předsedy vlády, samotnou existencí Evropské komise a Evropského parlamentu. Je až neuvěřitelné, kolik bychom našli témat a jen to ukazuje na to, v jaké době jsme se ocitnuli. Musíme si však přiznat, že obrovský podíl na tom, kde jsme, máme my samotní. Necháváme sebou tahat po šachovnici a stali jsme se figurkami nevalného významu. Copak je nás normálních už tak málo, že se nic neděje? Opravdu vám to nevadí?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (49 votes, average: 4,98 out of 5)
Loading...